Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща 3; 3-4.05.2008 яз. Езерово - Записване
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Национална среща 3; 3-4.05.2008 яз. Езерово - Записване
Маринов объркал си ги отсекъде
Колкото и да ми е мъчно ще съм на преко сили две бири за целия ден ама какво да правиш - се ла ви - как казват феновете на един наш бивш президент / десидент 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- ivan_yo
- разбира нещата
Ееех глобени сте, затуй че неме смятате.Nedeltcho Delev написа:sapuna написа:Към момента списъка е следния:
Ivak,chapara-2,Nedeltcho Delev,saksi-2,Rapala_Team,chirusa_bg,георгиев59,Paublo_Eskobar,bkd-2,Dedy,Imitev72-5,GODzillata-2,Поборников,snegk-2,nikejo,Кърцата,grandal_331,butnik -?,edimi,велчев62,AL KAPONE,BZI,Marco Polo-2,strijok,zarganski,Scorpi,dimitar_-3,val,MITKO70-2,m_nanchev-2,alcora,nasco2-4,maznislav,enduro51,XauBaHkO-2,Божидар-2,marinov1973,saksi,ribarq,ceslav,Nick71,Павел Иванов,sestrata-2,ivo75,joro_sf,rumci-2,fizika01,SONY,d_bozhkov-?,sampo-?,kombat,Батьо-2,kamen-2,Красимир Кюрпеков-2,veso-?,sapuna-2
Грубо 80 човека.Сериозна група!!!
Nedeltcho Delev - 2 не можах да откажа на жената

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- Павел Иванов
Ти ще си пуснеш "Прасчо" у среди гьолот и ще плескаш над петната та да ги е яд колегите къдет ще пият а ти не
Демек ето ти напълно основателна причина да се разцъФтиш там около трети примерно 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вдигам ръце
Май само Сапуна ми е схванал идеята
Митак може да се водим от някъде тръгвам на 1 от Русе

Май само Сапуна ми е схванал идеята

Митак може да се водим от някъде тръгвам на 1 от Русе

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ще се чуем и ще се разберем!
п.п. И си махайте подписите ей модернизатори!Шефа не дава!

п.п. И си махайте подписите ей модернизатори!Шефа не дава!

-
Понеже никой не слуша какво пише Ивчо и аз ще напиша тука два реда.Дайте малко да поговорим по темата с организацията.Всеки спами и нищо.Мисълта мие да видим какво трябва да носим,дър.въглища(колко)Шатри(кой,защото моите заминаха на кино)Агригат(кой) Бензин(колко)Подвижни крушки(кой)Пластмасови прибори всеки да носи,чували за боклуци.Другото което е вжно по въпроса за яденето,ако се прави нещо общо сега е момента да се реши,иначе няма как да стане всеки да носи за останалите 80човека от същото което тй ще консумира.Ето и пример:днеска на обед ще ям наденица,аз не мога да взема 80 наденици само за този обяд.Аз предлагам всеки да си носи това което му е кеф и да си го споделя с хората около него на масата.А за общите неща кажете.Няма време,неостана. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не си виждам името.sapuna написа:Към момента списъка е следния:
Ivak,chapara-2,Nedeltcho Delev,saksi-2,Rapala_Team,chirusa_bg,георгиев59,Paublo_Eskobar,bkd-2,Dedy,Imitev72-5,GODzillata-2,Поборников,snegk-2,nikejo,Кърцата,grandal_331,butnik -?,edimi,велчев62,AL KAPONE,BZI,Marco Polo-2,strijok,zarganski,Scorpi,dimitar_-3,val,MITKO70-2,m_nanchev-2,alcora,nasco2-4,maznislav,enduro51,XauBaHkO-2,Божидар-2,marinov1973,saksi,ribarq,ceslav,Nick71,Павел Иванов,sestrata-2,ivo75,joro_sf,rumci-2,fizika01,SONY,d_bozhkov-?,sampo-?,kombat,Батьо-2,kamen-2,Красимир Кюрпеков-2,veso-?,sapuna-2
Грубо 80 човека.Сериозна група!!!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- GODzillata
Време си е.snegk написа:Дайте малко да поговорим по темата с организацията.
Прасета - колко?
Агнета - колко?
ЯденЬе и пиенЬе - колко?
...и т.н.
Кроки да каже на к'ви пари горе-долу могат да се закупят разни животни от селото и да сметнем грубо кой колко да се джоби и за колко бройки?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Без малко от малко организация от точене за най сериозна национална среща може да се стигне до голям провал за което Любо със сигурнос няма да има вина ! / провал е силно казано
/
Страхувам се че много хора ще се откажат именно от липсата на ,, правила ,,и организация така да се каже,като не изключвам вазможността още в самото начало някои да се ,,изнижат,, от срещата по същите причини !
Когато отиваме няколко човека за риба 3-4 ма ! всеки един от нас май носи храна за всичките за целия плануван излет
и винаги се дозареждат след това и хладилниците в къщи
)) НООО ПРИ 70- 80 ЧОВЕКА ЕВЕНТУАЛНО ТОВА ПРОСТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ !
Май по скромните на единия ден като си сложат яденето на маста на другия ден ще пътуват обратно
))
Не знам но каквото и да стане със сигурност ще е нещо ново и вълнуващо за повечето хора !
Ако не друго поне ще се запознаем с повечето съфорумци и ще направим генерална репетиция за догодина
, като ще дадем червен картон на слабите пиачи и слабите рибари
)
А ако не се окензаме нещо пред Любо още тази година ще се знае каде 2009 ще бъде базовия лагер
)))

Страхувам се че много хора ще се откажат именно от липсата на ,, правила ,,и организация така да се каже,като не изключвам вазможността още в самото начало някои да се ,,изнижат,, от срещата по същите причини !
Когато отиваме няколко човека за риба 3-4 ма ! всеки един от нас май носи храна за всичките за целия плануван излет

Май по скромните на единия ден като си сложат яденето на маста на другия ден ще пътуват обратно

Не знам но каквото и да стане със сигурност ще е нещо ново и вълнуващо за повечето хора !
Ако не друго поне ще се запознаем с повечето съфорумци и ще направим генерална репетиция за догодина

А ако не се окензаме нещо пред Любо още тази година ще се знае каде 2009 ще бъде базовия лагер

-
- разбира нещата
Организацията на 80 човека е нещо много сериозно. Не вярвам някой да си жертва срещата за да дирижира нещата. Пък и няма да сядаме и ставаме от масата по час. Аз ги виждам нещата стихийно и на самотек, както на предните срещи. И пак не ни беше зле нали? Някои ще запият и ще изядат пържолите още на първи, други ще донесат пресните пържолки на трети и т.н. Всеки носи това което ще консумира + това което иска да почерпи. Всеки няма да може да почерпи ВСИЧКИ, защото ще ни трябват поне 40 дена. Така че всеки като извади по малко на масата и ще се получи една перфектна и обилна шведска маса.
Наздраве!
Наздраве!

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
-
- фен клуб-скобар
Тъй като не съм бил на предишни срещи, не мога да давам идеи за организация. Колеги,които сте били и знаете как е дайте някакви идеи за организацията или направо кажете. А ние които сме за първи път ще се съобразяваме
- велчев62
- ще става разбирач
В тази тема само се записах и повече не съм давал мнение,за да стане по лесно преброяването и да няма спам!
Сега мисля,че Ивака трябва да заключи тази тема и да пусне нова относно организацията за срещата.
Какво,ще се купува,колко шатри ще се носят,барбекюта,дървени въглища и т.н.
Сега мисля,че Ивака трябва да заключи тази тема и да пусне нова относно организацията за срещата.
Какво,ще се купува,колко шатри ще се носят,барбекюта,дървени въглища и т.н.
-
- кандидат преподавател
Дано да съм първи и единствен.Колеги вчера ми съобщиха , че на 04.05. трябва да съм на Силистра на кръщене на един малък мушмурок .По принцип мислех да дойда на 02. до 04 но сега малко се обесмисля да пътувам за един ден .Много съжалявам ма може да пропусна - а така изках да присъствам и да се запозная с вас.Но да пристигна на 02 по обяд и да си тръгна на 03 по същото време мисля е гадно само гъз път да види. А и доколкото си говорихме на Русенската среща същинския купон ще е събота .Не изкам да се оправдавам ама ми е гадно .Отново - съжалявам , че ще пропусна и нямя да се видим но ще ви гледам по снимките.И не се напивайте малко 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Нещо става със сайта!Като дадеш цитат,разтегни мнението на дясно и ще видиш,че всички съм изброил!butnik написа:Не си виждам името.

Ivo75,със сигурност няма да си единствен!

- krokibg
- учете се от него
Вярно че ще има нужда от някаква организация,но аз мисля че наистина спонтанните неща са винаги за предпочитане,когато става въпрос за мохабет,/ядене,пиене,и риболов и тн/Може да се направи организация,евентуално за събирането на пари за агнета,зеленчуци,бири и газирани.Ако Ивака смене за нужно,да пуска тема за организацията и всеки да каже какво мисли !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!