Гласуване за язовир НС4

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Re: Гласуване за язовир НС4

Мнение от Skorpi »

Според мен наи добре е да се спре до тук с пререканията все пак големи хора сме няма смисъл от излишно напрежение.Нали сме едно семеиство дет му е думата Ако започне всеки да боикотира срещата защо я правим тогава :?:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Много работя и в останалото време пия, гледм сега , не че съм трезвен по това време но мисля, че съм здраво мислещ. Грешка на Ивака,че е пуснал темата за седмица, ами аз кат съм бил на риба за десет дена нямам право да гласувам ли? Ванка и ти си трезво мислещ човек като мене. Това което прочетах според теб не трябва да зачитаме мнения щот са пуснати по късно. Сони теб не те познавам но и ти ли мислиш така? Мисля, че всеки има право на глас и никои няма право да се сърди. Сега е отпускарски сезон и някои има право да закъснее, особено тези които наистина идваме.

Ако наистина идваме където и да е и се гледаме на кръв ебати изкарването. Мнения от сорта ако не е там аз няма да доида ( без да се обиждате ама не идваите ) Недеите винете Ивака човека прави каквото може и го прави добре, нека някои се нагърби да свърши тази работа ако може, дали е лесно да угодиш на всеки. Ето и един глас за Жребчево от жена ми регистрирана е тук и е пълноправен член на форумът,тя лично иска за Йовковци но предпочете да не се караме и каквото решите, оставяме Ивака да се тормози с решението. Където и да е когато и да е аз съм там. ( изключение 6-7 септември-рожден ден на двете ми деца)
Аватар
rdochev
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rdochev »

Предлагам-ивака да каже каде ще се ходи и край!!!!!!!!!!!!!!!!!
Който има да мрънка-да мрънка на жена си.
i don't drink water cos fish fuck in it
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”