Теца-Овчарица-Амури гиганти

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Теца-Овчарица-Амури гиганти

Мнение от SONY »

Айде оставете хората вече на мира.Който иска да вярва,който иска да не вярва,но да не натрапва мнението си на останалите без доказателства.Дайте да се борим против бракониерството, а не между нас самите. :roll:
TICA FAN
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

SONY написа:...Дайте да се борим против бракониерството, а не между нас самите. :roll:
прав си :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Както казва KROKI- Завистниците и хлебарките нямат изтребване! Който може лови,който не може-злослови!Общите приказки са дрън-дрън-ако някой е видял лов с мрежи,да документира факта!Ако не,да млъкне завинаги и да завижда мълчешката!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Абе,чета тука,и няколко хапливи колеги все реват "- дай клипа"
А като им гледам галериите,и една снимка нямат.
Ако не знаете,да ви светна,че обработка на клип,качване в съответен сайт,и после да ви го сервират те тук наготово,си иска времето и работата.
Ако и десет златни рибки да хванеш.
Така,че ако сте невярващи,поне не бъдете невежи.
Клипа може да излезе и след нова година.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

ЧЕНГЕЛА написа:Пусни клипа като си толкова отворен.Може да има някакъв клип но не и на големия амур.Нали ще ходиш на топлото ще те видим какво ще хванеш.Аз ходя там .Там можеш ли да хванеш 3 амура над 10+ без да използваш лодка какъвто и да е вид.Много поздрави от златната рибка. :ANAL:
Аз най вече си хващам на топлото. ползваме лодка,ластика,ракета,кобра и всички разрешени средства които се продават във всеки магазин , ако ти нямаш такива неща , аз несъм виновен..... и кажи сега ти кой си и от куде си и от куде знаеш какви клипове имаме, явно си някой които ни се прави на приятел , дори и така да е , дори и да си от друг град - защо ни нападаш?? . Ние сме си постигнали навсякъде уважение,искарваме си парите честно, несме направили на никой дори и малка мръсотия, дори и незнам какво става. Това че хващаме понякога нени прави по-големи и по-добри от другите. Уважаваме всички и споделяме опит със всички , участваме във всички зарибителни и почистващи акции със наши средства. Съгласих се да чиста даже водоеми на които нериболовствам и воеводите могат да го потвърдът. Моята дъщеря също има нужда от много неща. Лишаваме я от някои неща заради общата кауза на всички деца.Отказали сме всички покани за състезания , снимки по вестници и списания. Ние сме хора от народа и винаги ще си останем такива. Предлагали са ми големи сделки за да внеса и продам мрежи за масов риболов , но колкото и нужда да имам от пари - няма да го направя . Думите браконер и мрежар са голяма обида за мен.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Немога да разбера защо се заяждате с колегите аз съм от скоро в този форум ама небях виждал толкова завист на едно място. Аз лично съм се допитвал до carpsliven2 който беше така учтив и сподели с мен някой тънкости който пробвах и показаха добри резултати . Вместо да се радвате че все още има такива риби и има рибари който да ги хващат вие само злорадствате и пишете работи който неможите да докажите. Мога само да кажа браво на рибарите и като се засечем на някой водоем ще почерпя carpsliven2 с някое тънко питие за споделените тънкости.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

grandal_331 написа:Както казва KROKI- Завистниците и хлебарките нямат изтребване! Който може лови,който не може-злослови!Общите приказки са дрън-дрън-ако някой е видял лов с мрежи,да документира факта!Ако не,да млъкне завинаги и да завижда мълчешката!
:smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

chipi_ написа:
carpsliven2 написа:Как няма пред цяла България да пуснем клипа .. нали се вижда мястото , монтажа и тактиката ,.
Теа риби да не са от космоса(луната) хващани :wink:
току виж цял Сливен и половин България с пълна газ се телепортира на рибото място :D
С монтажите въпроса е ясен.топлата вода е открита :D

Клип ще има в скоро време и ще го гледат всички .. едвали ти е ясен монтажа .. ама щом казваш.. аз пък си мисла че , никой в България нелови с монтаж като нашия . :lol: В клипа се вижда само че монтажа не е нито на плувка нито на дъно ... кво ли е туй нещо :smt017 :smt117
Изображение
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

carpsliven2 написа: В клипа се вижда само че монтажа не е нито на плувка нито на дъно ... кво ли е туй нещо :smt017 :smt117
Zig-монтаж комбиниран с подводна плувка :roll:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Най-голямото ни желание е: да не се прехвърлят снимките в други сайтове. Скоро ще се качи и клипа , ако може модераторите да недопускат и клипа да се тегли и да се прехвърля в други сайтове. За вестници и списания .. хората са културни и питат и като неискаме , неги пускат .. нека правата да са само за любиния ни сайт нариба.ком Благодаря :lol:
Последно промяна от carpsliven2 на Съб Дек 27, 2008 4:07 pm, променено общо 1 път.
Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

е, батка биде тая :lol: щом един пат си ги качил,че ви шибнат у сите весници ,бъди сигорен .ни моденаторо че ти помогне ни администраторо
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Понеже клипа е от тази тема и ще излезе тука, вече е в бат Киро... сега той ще се мъчи да го качи , надявам се вече да не се налага да доказваме че си хващаме риба само с въдица. Клипа ни костваше не само на нас ядове .. ами сега и на бат Киро... говорене по телефона , пратки .. студиа ... на мен лично ми струва 30 лева... не е за парите ама можех да купа подарък на дъщеря си за нова година :lol: Дали ще получим от нападателите поне извинение.... аз лично благодаря на КИРО за съдеиствието. Послеслов: в клипа казваме че рибата е 2,5 кг , но всъщност е над 15..
Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

:shock: с що е снимано бре :shock: :shock: :shock:

чичин Киро те тука го качи става за 5 мин

http://s358.photobucket.com/albums/oo23/venci72/
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Клипа е качен в съответния сайт.Налага се изчакване за неговото одобрение.
Надявам се / може и да не стане /,утре вечер да го видите.
Записан е на DVD,с много добро качество,и размер от почти 300 мБ.
Понеже сайта не позволява такъв формат / DVD /,и повече от 100 мБ,се наложи да го преработя.
Надявам се че се получи пак с добро качество.Поне колкото на моите клипове.
Но не съм му пускал музика,а направо със звука на клипа.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”