Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Заключено
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Мнение от lorda »

AL KAPONE написа:...философлер :smt016 :smt016 :smt016

От японско балсово дърво :smt082
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

AL KAPONE написа:...вземи веднъж приглътни нещо...
Да бе ш приглътна :o Нали ще вземат да ме изкарат мълчаливец тип темерутин бре ! Не стига че некои хора не спират да мрънкат че не съм пущал много много а в последно време ич снимки с риби . Ми увместо да мрънкат кат им е толкоз зор да мъ гледат как хващам или не риби да гледат талавизия и да си купуват дискове с участието на моята скромна особа съвсем малко по-ярко осветляюща небосклона от Слънцето примерно да речем :oops: :oops: :oops: Та тъй :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Скромен както винаги и има защо :lol:
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

vasil hristozov написа:Бах ва , аз съм най доброто нещо градено от Твореца, ма що ли да го коментирам , то си се вижда :lol:
:drinkers: :weedman: :smt033 :weedman: :smt033 :weedman:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Ей...Павле и ти от скромност няма да умреш :lol: :lol: :drinkers:
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Павел Иванов написа:да си купуват дискове с участието на моята скромна особа
Сеньор Иванов,пор-фавор, бихте ли така добър да дадете някъкви напътствия на скромната ,но подкрепяща ви напълно, аудиториа в странство.Откъде можем да си закупим дискове или книги,с вашите научни трудове и практични умения.Мучас-грасиас. :mrgreen:

И един въпрос от колега ,който няма комп,затова го пиша от моя компютър.

колегата:Ей Павле, здрасти бе майсторе ,я да ми обадиш ако мое,тукана-на има едни риби бая дърти и яки,та ако мое а ме посуветуваш,кви тояжчета и конци да си купим та да ги надръгна теа пущини ,ама как я си знам.Мое а ми кажеш и нещо за повече парета,ако немам паре ше си ги откраднем-ше ги заеба и Спанците улави баш.А за рибите-Басове 2-3 килови, мислим да чешем и 8-10килови щуки,и 5-6килови бели мренчоци. Ае кажи па ша черпим ,нема лабаво спиниГа му е макята.Благодарско от сръце. :mrgreen:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Абе у ИСПАНИЯ не се ли ходи на футболен мач-корида-събота неделя за релакс :roll: :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

fishingmania написа:Ей...Павле и ти от скромност няма да умреш :lol: :lol: :drinkers:

Колкото и да е странно за в близко бъдеще не сметам да мрием по никъф начин и от нищо та ............. :lol: :lol: :lol:

lovo-бай СТОЯН написа:...Откъде можем да си закупим дискове или книги,с вашите научни трудове и практични умения.Мучас-грасиас. :mrgreen:...
От чужбината нема начин ама мое да си додеш некой път до тука и да си напазаруваш колко ти сърце иска :D Само да не стаат обърквания ! Книги не пишем колкото и да е неприятно :? Виж ако много държиш на научни прес трудове , международни ( примерно газетни ) изяви би требвало да се обърнеш към нашият уважаван съфорумник Юрката ( сертейт ) :idea: Той специално има доста статии па и снимки с изявлени алкохолета има как примерно с К.К. как го държи за К. и с други братски известности ! Мани друго ма дочувам че впоследно време се бил снимал държейки Японско нюню ( тва е вид такъм за който не е наясно :idea: ) та той е човека който щи свърши работа , не бой се :lol: На твоят човек да казваш че ако махне белата мрена от списъка ш да го открехвам отсекъде начи :D Кофтито е че съ притеснява щото точно преди две седмици продадох една гегичка баш кат за него след четири месеца ходене по мъките ама а късмет де :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Павел Иванов написа:ако махне белата мрена от списъка ш да го открехвам
Ами аз викам за моментно,да си седи белата мрена у списъко,и да си останем неоткрехнати ,засега :mrgreen: :drinkers: :drinkers:
Тех ше ги ловим на муи,не че не обичат и силиконови игрушки понекугиш :roll: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Re: Съвет за влакно -за ловене на Щука и Бяла риба на Спининг

Мнение от sestrata »

Ivak написа:Тотална заблуда е че въдицата Задължително да с отговаряща акция на теглото на примамките за да се хваща риба.
Просто по лесно се хваща така.
Тотална заблуда е, че трябва влакното да е еди кво си за да се хване риба.
Просто е по лесно ако е подходящото.
Тотална заблуда е, че въдицата трябва да се балансира с макарата за да се лови продължително.
Просто е Малко по неуморително.
:wink:
Оня ден, като го прочетох това, се съгласих, разбира се, със смисъла му. Впоследствие обаче ми направи впечатление, че някои някои колеги приемат думите БУКВАЛНО. В друг подфорум, колегата Капоне осмива понятието "баланс" на въдица/макара. За да проверя дали не съм нещо в грешка и след 46 години да ме е пипнала склерозата, та да не помня с какви колове от реномирани тогава марки сме ловили, изрових старата си "блеснарка", купувана преди 20 години и неизхвърлена поради чисто сантиментални причини.
Изображение
Както е видно, Шекспир 2.40 м, незнайно защо определен с Action "Medium/Heavy" и гръмко кръстен "MG SUPASPIN" - демек "СУПЕРСПИНИНГ"
Изображение
Иначе си виси и дори при леко разтърсване се огъва не от дръжката, а от китката.
Изображение
А баланса.... Въх!!! Баланса с макара 4000 е такъв, че не е нужно да ловиш 2 часа, а да я държиш половин час.

Пожелавам на всички "неробуващи на марки" такава въдица. Е... може да и сложат макарка 1000 или дори 800 и да навият монофил зебко 0.40.

п.п. Иначе, най-уловистите коли са италианските - това го знае всяко хлапе...
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

sestrata написа: В друг подфорум, колегата Капоне осмива понятието "баланс" на въдица/макара.
п.п. Иначе, най-уловистите коли са италианските - това го знае всяко хлапе...
Ма, хич не ми накланяш Бумбето 8)
Виждам, че с простосмъртни не говорите... (двамата Модове)
8) Толкова сте си повярвали че...
Някой хлапак попита нещо за хобито... кво що? :idea: И веднага се напъвате да си покажете капацитета :lol:
Ми има и обикновенни хора бре.... дето вашия баланс не им е по джоба и мерака :idea:

п.п. Иначе, най-мазни са Французойките - това го знае всеки мъж... :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

AL KAPONE написа:Ма, хич не ми накланяш Бумбето 8)
Епааа! :lol: Не съм ти виждал очите на последните няколко национални срещи, барем едно наздраве да кажеш.
На последната се вдигнах на 200+ километра, само за да се видим с приятелите на масата. :drinkers:
AL KAPONE написа:8) Толкова сте си повярвали че...
Някой хлапак попита нещо за хобито... кво що? :idea: И веднага се напъвате да си покажете капацитета :lol:
Ами за туй сме сложени тука - да помагаме. Аз и за шаран ходя, но не раздавам акъли в шаранджийския, нали?
AL KAPONE написа: Ми има и обикновенни хора бре.... дето вашия баланс не им е по джоба и мерака :idea: :
Аре па тия такъми да не кажеш, че са скъпи - трийсетина лева за кефалско прътле си е еФтино отсекъде и хем лови, хем е леко.

Изображение
AL KAPONE написа:п.п. Иначе, най-мазни са Французойките - това го знае всеки мъж... :lol:
Е... нема само аз да съм прав. Някой път и ти да си... :mrgreen:
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Изображение

И то "Баракуда" :idea: Която не отстъпва в класа си на другите марки :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

sestrata написа:
AL KAPONE написа:Ма, хич не ми накланяш Бумбето 8)
Епааа! :lol: Не съм ти виждал очите на последните няколко национални срещи, барем едно наздраве да кажеш.
На последната се вдигнах на 200+ километра, само за да се видим с приятелите на масата. :drinkers:
Това исках да кажа и Аз де... :idea: Че не виждате много, много простосмъртните... :lol:
Нищо, който трябва ме е видял и на всяка НС среща и винаги когато е имал нужда... :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Ами, Ангеле, аз все се оглеждах за мъж с бомбе и бухалка, ама такъв не се мяркаше тадява... :roll:
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”