Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Зов за помощ
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: Зов за помощ
Ударих и аз едно рамо за момчето вчера през общинска банка. Трябва всички да помогнат. Може всеки да го сполети, затова сме, за да си помагаме !
Скорошно оздравяване колега. Стискаме ти палци . Колегата правилно е казал - ако трябва заем тегли, след това ще ги съберем парите. Всеки от нас ще пропусне по един излет и ще ти даде паричките. Това е най-малкото, което можем да направим ! Успех !
Скорошно оздравяване колега. Стискаме ти палци . Колегата правилно е казал - ако трябва заем тегли, след това ще ги съберем парите. Всеки от нас ще пропусне по един излет и ще ти даде паричките. Това е най-малкото, което можем да направим ! Успех !
- Моряка
- кандидат преподавател
Ади вижте и рекламата как действа.Пиша в момента с един приятел живущ в Англия ,който ме спонсорира мен за лекарства,и без да е съпричастен ,и рибар ми каза утре да взема от майка му пари и да ги преведа за Бино.Иде вълната 

А сега де? 

Моряка написа:Ади вижте и рекламата как действа.Пиша в момента с един приятел живущ в Англия ,който ме спонсорира мен за лекарства,и без да е съпричастен ,и рибар ми каза утре да взема от майка му пари и да ги преведа за Бино.Иде вълната

-
- научил се да хвърля
Колеги...в Райфайзен таксата на каса е 5 лв....така че търсете друга банка ...по добре 5 лв. още за каузата отколкото на банките...
Най-евтино се превеждат пари в ДСК. Ако на името на вносителя се напише името на притежателя на сметката (в случая Бранимир) а не вашето собствено име, тогава няма преводна такса. И аз дадох 2.5 лв заради това но за другия път ще знам.
-
- сериозен играч

Ако нямах 7 кредита друго щеше да е

Цитирам Бино от carp.bg!!!
Здравейте приятели.Плагодаря за помоща. Преди около половин час говорих с лекара и човека от фирмата която ще достави дисковете и разбрах че сега ще се сменят само два а по късно и третиа. Тези двата без да плащам ДДС ще струват 8500лв. и допетък да ги платиа така че сумата вече е събрана за което сам благодарен на всички и най вече на моия колега и съотборник СЛАВИ253 поклон пред всички
Здравейте приятели.Плагодаря за помоща. Преди около половин час говорих с лекара и човека от фирмата която ще достави дисковете и разбрах че сега ще се сменят само два а по късно и третиа. Тези двата без да плащам ДДС ще струват 8500лв. и допетък да ги платиа така че сумата вече е събрана за което сам благодарен на всички и най вече на моия колега и съотборник СЛАВИ253 поклон пред всички
- Моряка
- кандидат преподавател
Ей сега се връщам от банката,направих още едно преводче. Бино да направи банкет за здраве след операциите

Последно промяна от Моряка на Сря Фев 04, 2009 11:51 pm, променено общо 1 път.
А сега де? 

- carpsliven2
- сериозен играч
Тва е за двата диска .. требва да помогнем и за третия ..

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Мнение,което уважавам!carpsliven2 написа:Тва е за двата диска .. требва да помогнем и за третия ..

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, казал си го прекрасно! Аз също нямам думи, радвам се много когато се обединим в името на каузата... ЕВАЛА на всички колеги!!!chapara написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам думи,а те са и излишни,силни сме
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз също се включвам в това благородно дело.Пожелавам на колегата успешна операция и бързо оздравяване.
Който не ходи той не хваща
- Добата©
- разбира нещата
кога ще е тази операция за третия диск на колегата че да помогнем пак ако се наложи кои с колкото може