Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Амури 2009 (8:0) за нас
-
- разбира нещата
Re: Амури 2009 (8:0) за нас
Пък адаша каква ракия донесеее...Не е истина колко беше хубава и тя

-
- научил се да хвърля
абре маисторе квоимпраиш на тия животни квиса тия магиии , евала за зверовете другия път двоино разбиване браво

-
- разбира нещата
Магииkiro pitona написа:абре маисторе квоимпраиш на тия животни квиса тия магиии , евала за зверовете другия път двоино разбиване браво![]()
![]()
![]()
![]()

Страшни сте момчета от вас и от Мечо амур не остана на тоя първи скиндер
,изловихте тия между 10 и 20 и сега ви желая да почвате тия от 20 до 40+ 

БРАВО КОЛЕГИ ЗА УЛОВЕНИТЕ СТРАХОТНИ РИБОЦИ ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ
.И ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО БРАВО ЗА ТОВА ЧЕ СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ПРИРОДАТА ЗАТОВА ПРИРОДАТА ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВА ПО ТОЗИ НАЧИН ИСКАМ ДА ПРИЗОВА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ДА ОРГАНИЗИРАМЕ СЪВМЕСТНО ДЕН ЗА НАЦИОНАЛНА АКЦИЯ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВСИЧКИ ВОДОЕМИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА,ПРЕДИ АКТИВНИЯ РИБОЛОВЕН СЕЗОН.ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛВАМ НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ УЧАСТВАТ В ТАЗИ АКЦИЯ ВАШАТА РИБОЛОВНА СЛУКА,САМО КОИТО ДАВА ТОЙ ПОЛУЧАВА.А СЕГА ВДИГАМ ТОСТ
ЗА ВАС МОМЧЕТА ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ.

- carpsliven2
- сериозен играч
Специално моя монтаж е труден за обяснение, понеже е много сложен и неможе да се хвърля от ръка, последния път пак го гледаха колегите и неможеха да остановат какво е това.. за по лесно ще кажа че, наподобява монтажа - хеликоптер, за стръв ползвам царевица със парче от папур. Пробвали сме и други монтажи .. също са успешни.. Спорен мен като дойде пасажа и успееш ли да го задържиш временно ... кълве на всичко. Повечето колеги нареждат доста въдици с дебели корди и то става като мрежа ... голямата риба усеща и си бие камшика... Виждам че, съфорумеца с ник- val .. е раскрил тази малка наша тайнаsnegk написа:А сега като нещете снимки,почвайте с монтажите-ама истенските![]()
![]()
![]()
![]()

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Колега обясни как става тоя номер с папура.Правиш го като фас ли.carpsliven2 написа:Специално моя монтаж е труден за обяснение, понеже е много сложен и неможе да се хвърля от ръка, последния път пак го гледаха колегите и неможеха да остановат какво е това.. за по лесно ще кажа че, наподобява монтажа - хеликоптер, за стръв ползвам царевица със парче от папур. Пробвали сме и други монтажи .. също са успешни.. Спорен мен като дойде пасажа и успееш ли да го задържиш временно ... кълве на всичко. Повечето колеги нареждат доста въдици с дебели корди и то става като мрежа ... голямата риба усеща и си бие камшика... Виждам че, съфорумеца с ник- val .. е раскрил тази малка наша тайна
-
- учете се от него
carpsliven2 написа:.... Повечето колеги нареждат доста въдици с дебели корди и то става като мрежа ... голямата риба усеща и си бие камшика... :

- carpsliven2
- сериозен играч
Благодаря IDA че, си го одебелил да го видат всички , че аз исках .. ама незнам как става .. за отговора към форсале- да правя си пърченце като фас.

Колега а можеш ли да споделиш със колко дебела корда работиш и какъв цвят е.carpsliven2 написа:Благодаря IDA че, си го одебелил да го видат всички , че аз исках .. ама незнам как става .. за отговора към форсале- да правя си пърченце като фас.
-
- учете се от него
Карпче, аз съм го писал някъде и преди, едрите риби усещат влакната със страничната линия и при влакна " на гъсто", вземат "челно", на най-дългите
На Пясъчник( сравнително плитък водоем), като дойде шаранджийския сезон, септември/октомври/ ноември... разпъването е по 250-350 метра и е достатъчно да са те "заклещили" от двете страни с по-дълги линии ( или чепарета
), за да си пълен валат за риби над 2 кг. Всеки новопристигнал на гьола и ако е "в час", опъва по-напред от другите....
Така е навсякъде, но не всички го знаят 

- carpsliven2
- сериозен играч
0.35 мм HAKUYO-CARP ,тази корда неме е предала никога , куки сенсей и сасаме .. и стига толкова тайни , щото несте почерпали 

-
- разбира нещата
Е тайни ся, кви са тия работи?! що не врътнете по една снимка на монтажите и стръвта или да ги обясните по издълбоко така и да спрем да питаме ...................carpsliven2 написа:0.35 мм HAKUYO-CARP ,тази корда неме е предала никога , куки сенсей и сасаме .. и стига толкова тайни , щото несте почерпали

- carpsliven2
- сериозен играч
По принцип ги крием , но следващия риболов ще снимаме и ще пратим само на лични снимка с разяснение.. Пък за Джака... аз необичам да ме черпат .. обичам аз да черпаBZI написа:
Е тайни ся, кви са тия работи?! що не врътнете по една снимка на монтажите и стръвта или да ги обясните по издълбоко така и да спрем да питаме ...................![]()
А за Джака лчно ще се погрижа при първа среща.