Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

МОДЕРАТОР МИШОК
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: МОДЕРАТОР МИШОК
butnik написа:Ей,така отдавна не съм се смял.Тая система на ограбване от политиците ни доведе до това състояние.За лудите няма лекарства,разхождат се на воля ,а и при това градски.С Любака може да го накараме да не може да пише доста време по компа.Аман от луди невръстеници.Абе вие къде сте расли,или сте били изнасилвани катро малки и сега мразите всичко мъжко.Косьо дай координати Баце и ще ти го вържа в Пратера знаеш къде,от това където се вижда цяла Виена.

- barutchiata ©
- Администратор
butnik написа:Ей,така отдавна не съм се смял.Тая система на ограбване от политиците ни доведе до това състояние.За лудите няма лекарства,разхождат се на воля ,а и при това градски.С Любака може да го накараме да не може да пише доста време по компа.Аман от луди невръстеници.Абе вие къде сте расли,или сте били изнасилвани катро малки и сега мразите всичко мъжко.Косьо дай координати Баце и ще ти го вържа в Пратера знаеш къде,от това където се вижда цяла Виена.
Батко писнало ми е да се занимавам с комплексари дето ме трепят най редовно.Като банна някой, вместо да се замисли защо е баннат и къде е сгафил, той започва моментално със заплахи от рода на:

tunio написа:slivenski bek na kakvo osnavanie mi dade ban, kompleksar ako ne mi maxne6 bana na parviq ribolov 6te ti iskaram jigera zaklevamse prou4ilsamte kade si nai 4esto nese ebavai s men prosto ti e bedna fantaziqta s koi se zaxva6ta6 neme karai 2009ta da ti e nai nespokoinata ribarska godina

- krokibg
- учете се от него
Косьо,споко бе братле,нали ще пием по питие скоро
Едно е да заплашваш,друго е да имаш сърцето и възможностите да го направиш.остави ги мухльовците и яла да пием по ракия.Ще ги умуваме,ще се посмеем и така.все някога един ще си го зачука и ще му го изкарам заради всички простотий и на другите боклуци.лошото е че се съмнявам в един двама още пловдивчани,и дано да не излезе истина
нямам думи какво ще почувствам но знам какви мисли ще ми дойдат на главата
Пък на всичкото отгоре са ми и под ръка

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Кроки е дал хубава изрека
Па какво стана през тези студени денове,аз знам че горештото удара в главата,но пак студеното......
Поздрав за упоритите в заедничкото ни хоби,до умните и до всички които прават усилиа форума да ни оцелее вапреки заиадливите гадове които от време на време излизат от дупчиците си.
Кроки е дал хубава изрека

Па какво стана през тези студени денове,аз знам че горештото удара в главата,но пак студеното......
Поздрав за упоритите в заедничкото ни хоби,до умните и до всички които прават усилиа форума да ни оцелее вапреки заиадливите гадове които от време на време излизат от дупчиците си.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- nordf
- вече хвърля и на тежко
От къде се взе този ?
Леле ,леле ,свят голям ,хора всякакви ...!
Ебаси "трол"-а
Идва време за събиране на вересий !!!
Леле ,леле ,свят голям ,хора всякакви ...!
Ще боцне той ,ама после него ще ръгнат .Изглежда ,дръпна му се л.....о ,няма го вече да сипе закани и заплахи ...gloupan написа:Дали цялото това излияние не плод на твоето "местоположение"?
Защо Ти след като не си плъх не "боцнеш" една снимка в галерията си?
P.S.Нищо лично!!!![]()
![]()
Ебаси "трол"-а

Идва време за събиране на вересий !!!

-
- фен клуб-скобар
barutchiata © написа:
![]()
![]()
Бате аз незнам къде ходя последно време на риба, обаче човека ме е проучил и знае.

- barutchiata ©
- Администратор
Приятелю с тебе отдавна искам да пийна и хапна, ако може и риболов да направиме, още по добре!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ама ти и за риба ли ходиш ?barutchiata © написа: ако може и риболов да направиме, още по добре!![]()
![]()

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- barutchiata ©
- Администратор
КИРО написа:Ама ти и за риба ли ходиш ?barutchiata © написа: ако може и риболов да направиме, още по добре!![]()
![]()
Ходя батко кога има време, иначе точно сега у Виена ми е супер безрибно и тъпо!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не се кахъри,и аз не мога да вляза в морето,нещо казват към 5 бала било.
Абе има няма месец още остана.

Абе има няма месец още остана.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- krokibg
- учете се от него
Косьо,даже ще обявим къде ще ходим за риба
Да вземат да дойдат на място да не се налага даги возя до обекта в багажника,нали
Така,като дойдат,много кютек,малко предварително подготвен разтвор за правене на бетонови чипици и олимпийско плуване в марица под-вода
ама,няма да дойдат,това не им е криене из интернет/евентуално/,там на живо,нещата стоят по друг начин и няма да се налага да пиша като луд,там ще има здрав кютек,колкото могат да носят и ако им е малко,още толкова и
за десерт

-
- кандидат преподавател
Страотна епопея стана.Вярно е,че е тъпа зима - и тук при нас всичко се е заледило ,на рибите са им замръзнали карантиите и никъв риболов не става,ама никога не бих се сетил,че за всичко това ми е крив некой модератор.Има нещо недоизградено в акълеца на тоз пациент и руините там вътре у черепчето му генерират сал неква пещерна злоба...Най-вероятно,нито му е редовно пийнването,нито употребява качествени питиета /че не е чел книги,то е от ясно по-ясно/,но най-важното-няма човешко отношение към многообразието на живота и в частност-към уникалността на риболова и форума.
-
- разбира нещата
tunio написа:slivenski bek na kakvo osnavanie mi dade ban, kompleksar ako ne mi maxne6 bana na parviq ribolov 6te ti iskaram jigera zaklevamse prou4ilsamte kade si nai 4esto nese ebavai s men prosto ti e bedna fantaziqta s koi se zaxva6ta6 neme karai 2009ta da ti e nai nespokoinata ribarska godina
Бате,ако си чел "Кръстника",има един много важен съвет на дон Вито Корлеоне-"Никога не заплашвай",защото някой от този форум,такова предложение ще ти направи,че няма да можеш да откажеш

Тук ми заприлича на "Биг Брадър"-няколко или всички се опитват да озаптят някого си,във вихъра на лудостта.Ами стига вече де!Като си го търсиш-ще си го намериш!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- учете се от него
Да си държи яко багажника от, от вътре, и да не ще да излиза от там по никакъв начинЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:........ да не се налага да ги возя до обекта в багажника,нали ... :

п.п. що ли това Л.С. до Барутчията, много ми прилича на едно такова до мен, от преди около 2-3 месеца