МОДЕРАТОР МИШОК

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: МОДЕРАТОР МИШОК

Мнение от slivnalia »

butnik написа:Ей,така отдавна не съм се смял.Тая система на ограбване от политиците ни доведе до това състояние.За лудите няма лекарства,разхождат се на воля ,а и при това градски.С Любака може да го накараме да не може да пише доста време по компа.Аман от луди невръстеници.Абе вие къде сте расли,или сте били изнасилвани катро малки и сега мразите всичко мъжко.Косьо дай координати Баце и ще ти го вържа в Пратера знаеш къде,от това където се вижда цяла Виена.
:smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

butnik написа:Ей,така отдавна не съм се смял.Тая система на ограбване от политиците ни доведе до това състояние.За лудите няма лекарства,разхождат се на воля ,а и при това градски.С Любака може да го накараме да не може да пише доста време по компа.Аман от луди невръстеници.Абе вие къде сте расли,или сте били изнасилвани катро малки и сега мразите всичко мъжко.Косьо дай координати Баце и ще ти го вържа в Пратера знаеш къде,от това където се вижда цяла Виена.

Батко писнало ми е да се занимавам с комплексари дето ме трепят най редовно.Като банна някой, вместо да се замисли защо е баннат и къде е сгафил, той започва моментално със заплахи от рода на: :arrow:
tunio написа:slivenski bek na kakvo osnavanie mi dade ban, kompleksar ako ne mi maxne6 bana na parviq ribolov 6te ti iskaram jigera zaklevamse prou4ilsamte kade si nai 4esto nese ebavai s men prosto ti e bedna fantaziqta s koi se zaxva6ta6 neme karai 2009ta da ti e nai nespokoinata ribarska godina

:twisted: :twisted: :twisted: Бате аз незнам къде ходя последно време на риба, обаче човека ме е проучил и знае.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Косьо,споко бе братле,нали ще пием по питие скоро :wink: :drinkers: Едно е да заплашваш,друго е да имаш сърцето и възможностите да го направиш.остави ги мухльовците и яла да пием по ракия.Ще ги умуваме,ще се посмеем и така.все някога един ще си го зачука и ще му го изкарам заради всички простотий и на другите боклуци.лошото е че се съмнявам в един двама още пловдивчани,и дано да не излезе истина :shock: нямам думи какво ще почувствам но знам какви мисли ще ми дойдат на главата :evil: :evil: :evil: Пък на всичкото отгоре са ми и под ръка :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Кроки е дал хубава изрека :idea:
Па какво стана през тези студени денове,аз знам че горештото удара в главата,но пак студеното......
Поздрав за упоритите в заедничкото ни хоби,до умните и до всички които прават усилиа форума да ни оцелее вапреки заиадливите гадове които от време на време излизат от дупчиците си.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
nordf
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nordf »

От къде се взе този ?
Леле ,леле ,свят голям ,хора всякакви ...!
gloupan написа:Дали цялото това излияние не плод на твоето "местоположение"?
Защо Ти след като не си плъх не "боцнеш" една снимка в галерията си?
P.S.Нищо лично!!! :goodman: :goodman: :goodman:
Ще боцне той ,ама после него ще ръгнат .Изглежда ,дръпна му се л.....о ,няма го вече да сипе закани и заплахи ...
Ебаси "трол"-а :evil:
Идва време за събиране на вересий !!!
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

barutchiata © написа:

:twisted: :twisted: :twisted: Бате аз незнам къде ходя последно време на риба, обаче човека ме е проучил и знае.
:D :D :D :D :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе някой май ще боядисва репичките.......отдолу, с четката :evil: :evil: :evil:
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Приятелю с тебе отдавна искам да пийна и хапна, ако може и риболов да направиме, още по добре! :lol: :lol: :lol:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

barutchiata © написа: ако може и риболов да направиме, още по добре! :lol: :lol: :lol:
Ама ти и за риба ли ходиш ? :shock:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

КИРО написа:
barutchiata © написа: ако може и риболов да направиме, още по добре! :lol: :lol: :lol:
Ама ти и за риба ли ходиш ? :shock:

Ходя батко кога има време, иначе точно сега у Виена ми е супер безрибно и тъпо! :cry:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Не се кахъри,и аз не мога да вляза в морето,нещо казват към 5 бала било. :D
Абе има няма месец още остана.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Косьо,даже ще обявим къде ще ходим за риба :lol: :lol: :lol: Да вземат да дойдат на място да не се налага даги возя до обекта в багажника,нали :lol: Така,като дойдат,много кютек,малко предварително подготвен разтвор за правене на бетонови чипици и олимпийско плуване в марица под-вода 8) :lol: :lol: :lol: :wink: ама,няма да дойдат,това не им е криене из интернет/евентуално/,там на живо,нещата стоят по друг начин и няма да се налага да пиша като луд,там ще има здрав кютек,колкото могат да носят и ако им е малко,още толкова и :ANAL: за десерт :lol: :lol: :lol:

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Страотна епопея стана.Вярно е,че е тъпа зима - и тук при нас всичко се е заледило ,на рибите са им замръзнали карантиите и никъв риболов не става,ама никога не бих се сетил,че за всичко това ми е крив некой модератор.Има нещо недоизградено в акълеца на тоз пациент и руините там вътре у черепчето му генерират сал неква пещерна злоба...Най-вероятно,нито му е редовно пийнването,нито употребява качествени питиета /че не е чел книги,то е от ясно по-ясно/,но най-важното-няма човешко отношение към многообразието на живота и в частност-към уникалността на риболова и форума.
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

tunio написа:slivenski bek na kakvo osnavanie mi dade ban, kompleksar ako ne mi maxne6 bana na parviq ribolov 6te ti iskaram jigera zaklevamse prou4ilsamte kade si nai 4esto nese ebavai s men prosto ti e bedna fantaziqta s koi se zaxva6ta6 neme karai 2009ta da ti e nai nespokoinata ribarska godina

Бате,ако си чел "Кръстника",има един много важен съвет на дон Вито Корлеоне-"Никога не заплашвай",защото някой от този форум,такова предложение ще ти направи,че няма да можеш да откажеш :ANAL:
Тук ми заприлича на "Биг Брадър"-няколко или всички се опитват да озаптят някого си,във вихъра на лудостта.Ами стига вече де!Като си го търсиш-ще си го намериш!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:........ да не се налага да ги возя до обекта в багажника,нали ... :
Да си държи яко багажника от, от вътре, и да не ще да излиза от там по никакъв начин :idea: :smt023 :smt023

п.п. що ли това Л.С. до Барутчията, много ми прилича на едно такова до мен, от преди около 2-3 месеца :idea:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”