Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

национална среща 5
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: национална среща 5
Още някой да има да казва нещо по ВЕЧЕ УСТАНОВЕНИЯ РЕД на провеждане на ДВЕ НАЦИОНАЛНИ СРЕЩИ на година
Годзила всяка тема за среща си дърпъш на своето. Ами и на мен не ми се пътува 300 в едната посока. Но пътувам
И за предните срещи имаше по един двама индивида къде плюеха яко. То поне си седи написаното.
За среща на Дунав НЕ СТАВА, колко пъти да го повтарям.
Какво правим с комарите, падането и казчването на водата, достъпа на по ниски автомобили до брега.
Уж всички не носят въдици а всеки път се лови риба. Все пак няма само да се наливаме 3-4 дена.
За какво да пускам анкета.
Те първа да решаваме да няма среща ли. Щото разбираш ли така е по грандиозно като е една.
Какви са тея глупости с регионалните срещи.
Колко човека имат възможност да се охарчат по 100-150 лв само за бензин за да отидат в другия край на България.
Ако примерно първо се падне Видин колко хора от Видин ще има и колко от другите крайща на България
Глупости се пишат и коментират. Пирани, Африки и простотий.
След това мнение няма да толерирам никакви странични писаници и лакърдии.
Ако някой смята, че може да са справи по-добре като модератор от мен нека да заповяда
До тук имаме две дати: 1-6.05 и първия или втория уикенд на юни.
и два възможни язовира ако се избере дата по време на забраната.
КАто според мен ако се избере дата след забраната ще трябва да избираме между: Стамболийски, Копринка и Жребчево

Годзила всяка тема за среща си дърпъш на своето. Ами и на мен не ми се пътува 300 в едната посока. Но пътувам

И за предните срещи имаше по един двама индивида къде плюеха яко. То поне си седи написаното.
За среща на Дунав НЕ СТАВА, колко пъти да го повтарям.
Какво правим с комарите, падането и казчването на водата, достъпа на по ниски автомобили до брега.
Уж всички не носят въдици а всеки път се лови риба. Все пак няма само да се наливаме 3-4 дена.
За какво да пускам анкета.
Те първа да решаваме да няма среща ли. Щото разбираш ли така е по грандиозно като е една.
Какви са тея глупости с регионалните срещи.
Колко човека имат възможност да се охарчат по 100-150 лв само за бензин за да отидат в другия край на България.
Ако примерно първо се падне Видин колко хора от Видин ще има и колко от другите крайща на България

Глупости се пишат и коментират. Пирани, Африки и простотий.
След това мнение няма да толерирам никакви странични писаници и лакърдии.
Ако някой смята, че може да са справи по-добре като модератор от мен нека да заповяда

До тук имаме две дати: 1-6.05 и първия или втория уикенд на юни.
и два възможни язовира ако се избере дата по време на забраната.
КАто според мен ако се избере дата след забраната ще трябва да избираме между: Стамболийски, Копринка и Жребчево
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Явно има:Ivak написа:Още някой да има да казва нещо по ВЕЧЕ УСТАНОВЕНИЯ РЕД на провеждане на ДВЕ НАЦИОНАЛНИ СРЕЩИ на година
...май са три...chapara написа:...пролетните,докат Любо ни трае е ясно (почивните дати го определят и забраната),а за есенните и зимните може да има дискусия.

Ако беше прочел всички страници, нямаше да го кажеш това:
Защото:Ivak написа:Годзила всяка тема за среща си дърпъш на своето. Ами и на мен не ми се пътува 300 в едната посока. Но пътувам
GODzillata написа:...за мен също няма значение разстоянието. Днес например навъртях 325 км. единствено за кефа да покарам 2 часа ски.
ПРАВОПИСНА ПОЛИЦИЯ!Ivak написа:Глупости се пишат и коментират. Пирани, Африки и простотий.
Няма дума в българския език, която в множествено число да завършва на "Й".

Ivak написа:До тук имаме две дати: 1-6.05 и първия или втория уикенд на юни.
и два възможни язовира ако се избере дата по време на забраната. КАто според мен ако се избере дата след забраната ще трябва да избираме между: Стамболийски, Копринка и Жребчево

ЗАЩО не пуснеш анкетите, а се дърпаш като комунист от референдум?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добре пускам анкети като мислите, че така ще стане по-лесно.
Срещите са 2 в годината, да си чул някой да е ходил на Зимна среща
За правописа ами неграмотен съм
За пътуването да взема да напиша пак, не всички могат да си позволят да хвърлят по 100-150 лв само за бензин за НС
Срещите са 2 в годината, да си чул някой да е ходил на Зимна среща

За правописа ами неграмотен съм

За пътуването да взема да напиша пак, не всички могат да си позволят да хвърлят по 100-150 лв само за бензин за НС

- krokibg
- учете се от него
Нетрябва да се зачитат и мнения на хора с по-малко от 50-60 поста в форума.Нетрябва да стават измами и някой да реши че ще може да наклони везните в една или друга посока.Може само в случай че някой гарантира за човека че е реалин.Нямам намерение някоя скрита лимонка да ми казва на коя дата да е срещата !!! Сори за по новите колеги,но някой от тях,може и да са с по-няколко ника,повечето от които са с БАНН.Има хора и с по няколко компютъра в офисите си.Ако не се вземат тези неща под внимание,ще ктане както с миналата среща на Жребчево.Измамници наклониха везните за нула време в полза на другия язовир но срещата стана на Жребчево

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Любо, то за мястото е ясно бре!Едва ли, ще се намери сериозен аргумент срещу Езерово !Предполагам че теб те устройва и ще дойдеш там?!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- krokibg
- учете се от него
Жечев,може и да не дойда щото ми е много далече
Няма да се учудиш нали
Бих отишъл навсякъде.Тези които са идвали на срещите,знаят какво ще испуснат, а новите просто им е бедна фантазията 

- krokibg
- учете се от него
Така е Чапи,трябва да се мисли за всички,не само за собственните ни задници.Дано колегите го проумеят

- krokibg
- учете се от него

chapara написа:............ нека от сега да се провери какви пари ще струват за 5-6 дни химически тоалетни и един контейнер за боклуци,щот некои имаме горчивия опит,и поне за това да съберем парички![]()

- krokibg
- учете се от него
Чапи,докато не се вземе решение от хората,нищо няма да питам.Не искам да развалям напъните на други колеги.Когато всичко стане ясно,тогава ще се мисли и ако трябва ще питам !!!
- GODzillata
Няма резон и сега ще обясня защо!chapara написа:Е в тея думи има резон,за това гласувах за 1-6.05,колкото да нямам време за една вечер все някак по лесно може да го измисли човекНека има време,ако някой си има ангажимент през някои от датите,да може все пак да дойде през другите дни.Как да дойдат всички за два дни на НС 5,това е само един ден път,където и да е срещата.Мислете с главите си,ще има хора които ако не могат да дойдат на първи или втори,ще дойдат на трети или четвърти,пети или шести !!!
На НС-3 не успях да пийна дори една бира с Кърцата, защото си замина. Колко човека мислите, че ще издържат 6 дни там?

3 дни за среща е ОК. Гаранция е, че вечерта на втория ден на срещата ще е пикът и тогава ще се съберат наистина всички желаещи да присъстват.

Май месец ще вали и ще е студено.
Гласувайте за юни, за да се изкефите на макс!

- krokibg
- учете се от него
Кире,дан си трезвенник че не си пил бе колега
Само Кърцата ли те интересуваше на НС 3
Да беше си поискал и от 5 кила,а можеше и Бовския да ти помогне
Караш ме да се смея от сърце
Доводите са ти неоснователни и ще ти кажа защо.Дори и срещата да решите да е другаде,колкото и да е далече,всеки ще намери как да се домъкне,дори и да пътува два дни.Ако обаче срещата е 5-7,смятай че хората ще пътуват от сутринта,пристигане на обяд или вечерта в зависимост от разтоянието,разпъване на палатки и настаняване и вечерта е приключила за него и евентуално за семейството му.На 6ти трябва да си ляга рано,което означава че няма да може да си пийне каго хората и да става на седми да си тръгва,защото на 8ми е на работа.Срещата ако е 1-6.05,това означава че колминацията ще е на 3ти или 4ти и пак всеки може да намери свободно време саво да дойде за някой от тези дни и няма да бяга на другия ден щото ще е почивен и може да си тръгне на 6ти и т.н.Повече почивни дни са и това автоматично означава повече време защото дори и да съм с 3ти клас килийно образование,учителката ме научи че 6 /шест/ е повече от 3 /три/ и всичките почивни

Годзила, точно това е хубавото на шесте дни. Аз бях на две сватби на 5 и 6 .05 миналата година и ако срещата бе само два дни ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА МОГА ДА ДОЙДА!GODzillata написа:[
На НС-3 не успях да пийна дори една бира с Кърцата, защото си замина. Колко човека мислите, че ще издържат 6 дни там?Броят се на пръсти. К'ва НС ще е, ако се разминаваме - едни дошли на 1-ви и си заминали на 3-ти, други на 4-ти за една вечер
и т.н.
3
А така успях да пристигна на 01.05 и стоях до 03.05. Всде е нещо

Сори че с теб не можахме да пием по бира, но за тея два дни се запознах и с много други колеги, които никога немаше да срещна ако срещата бе само два дни понеже нямаше да мога да я посетя изобщо!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- GODzillata
Нееее, ама в оня студ даже и бирата на Тошко не можа да се изпие!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,дан си трезвенник че не си пил

Ех, к'во друго ми остава, освен да последвам поговорката "Ако не можеш да ги победиш - присъедини се към тях!"

@Митак, Минчо ми снесе на уше прогнозата за 1-6.05.

Ще вали яко, нон-стоп, реките и язовирите (особено в централна БГ

GODzillata написа: Нееее, ама в оня студ даже и бирата на Тошко не можа да се изпие!![]()
![]()

Къде видя тоя студ брато,глей как сме облечени

и предлагам след среща №5 където и да е да направим една регионална на Дунав,където ти посочиш и когато и да е,който иска да идва който неще да са вайка после,ко ша кажеш А!?