национална среща 5

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: национална среща 5

Мнение от Ivak »

Още някой да има да казва нещо по ВЕЧЕ УСТАНОВЕНИЯ РЕД на провеждане на ДВЕ НАЦИОНАЛНИ СРЕЩИ на година :roll:

Годзила всяка тема за среща си дърпъш на своето. Ами и на мен не ми се пътува 300 в едната посока. Но пътувам :wink:
И за предните срещи имаше по един двама индивида къде плюеха яко. То поне си седи написаното.
За среща на Дунав НЕ СТАВА, колко пъти да го повтарям.
Какво правим с комарите, падането и казчването на водата, достъпа на по ниски автомобили до брега.
Уж всички не носят въдици а всеки път се лови риба. Все пак няма само да се наливаме 3-4 дена.

За какво да пускам анкета.
Те първа да решаваме да няма среща ли. Щото разбираш ли така е по грандиозно като е една.
Какви са тея глупости с регионалните срещи.
Колко човека имат възможност да се охарчат по 100-150 лв само за бензин за да отидат в другия край на България.
Ако примерно първо се падне Видин колко хора от Видин ще има и колко от другите крайща на България :roll:

Глупости се пишат и коментират. Пирани, Африки и простотий.

След това мнение няма да толерирам никакви странични писаници и лакърдии.
Ако някой смята, че може да са справи по-добре като модератор от мен нека да заповяда :!:

До тук имаме две дати: 1-6.05 и първия или втория уикенд на юни.

и два възможни язовира ако се избере дата по време на забраната.
КАто според мен ако се избере дата след забраната ще трябва да избираме между: Стамболийски, Копринка и Жребчево
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Ivak написа:Още някой да има да казва нещо по ВЕЧЕ УСТАНОВЕНИЯ РЕД на провеждане на ДВЕ НАЦИОНАЛНИ СРЕЩИ на година
Явно има:
chapara написа:...пролетните,докат Любо ни трае е ясно (почивните дати го определят и забраната),а за есенните и зимните може да има дискусия.
...май са три... :roll: :lol:

Ако беше прочел всички страници, нямаше да го кажеш това:
Ivak написа:Годзила всяка тема за среща си дърпъш на своето. Ами и на мен не ми се пътува 300 в едната посока. Но пътувам
Защото:
GODzillata написа:...за мен също няма значение разстоянието. Днес например навъртях 325 км. единствено за кефа да покарам 2 часа ски.
Ivak написа:Глупости се пишат и коментират. Пирани, Африки и простотий.
ПРАВОПИСНА ПОЛИЦИЯ!
Няма дума в българския език, която в множествено число да завършва на "Й".

:shock:
Ivak написа:До тук имаме две дати: 1-6.05 и първия или втория уикенд на юни.
и два възможни язовира ако се избере дата по време на забраната. КАто според мен ако се избере дата след забраната ще трябва да избираме между: Стамболийски, Копринка и Жребчево

:shock: :shock: :shock:
ЗАЩО не пуснеш анкетите, а се дърпаш като комунист от референдум? :roll: :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Добре пускам анкети като мислите, че така ще стане по-лесно.
Срещите са 2 в годината, да си чул някой да е ходил на Зимна среща :wink:
За правописа ами неграмотен съм :oops:
За пътуването да взема да напиша пак, не всички могат да си позволят да хвърлят по 100-150 лв само за бензин за НС :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нетрябва да се зачитат и мнения на хора с по-малко от 50-60 поста в форума.Нетрябва да стават измами и някой да реши че ще може да наклони везните в една или друга посока.Може само в случай че някой гарантира за човека че е реалин.Нямам намерение някоя скрита лимонка да ми казва на коя дата да е срещата !!! Сори за по новите колеги,но някой от тях,може и да са с по-няколко ника,повечето от които са с БАНН.Има хора и с по няколко компютъра в офисите си.Ако не се вземат тези неща под внимание,ще ктане както с миналата среща на Жребчево.Измамници наклониха везните за нула време в полза на другия язовир но срещата стана на Жребчево :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Любо, то за мястото е ясно бре!Едва ли, ще се намери сериозен аргумент срещу Езерово !Предполагам че теб те устройва и ще дойдеш там?! :D :D :D
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Жечев,може и да не дойда щото ми е много далече :lol: :lol: Няма да се учудиш нали :lol: :wink: Бих отишъл навсякъде.Тези които са идвали на срещите,знаят какво ще испуснат, а новите просто им е бедна фантазията :idea:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Така е Чапи,трябва да се мисли за всички,не само за собственните ни задници.Дано колегите го проумеят :lol: :lol: :wink:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Верно,що не си купим една тоалетна на форума и да си я разнасяме по срещите :roll: :roll: :roll: :roll:

Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

chapara написа:............ нека от сега да се провери какви пари ще струват за 5-6 дни химически тоалетни и един контейнер за боклуци,щот некои имаме горчивия опит,и поне за това да съберем парички :!: :wink:

:smt023 :smt023 :smt023 :toimonster: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Чапи,докато не се вземе решение от хората,нищо няма да питам.Не искам да развалям напъните на други колеги.Когато всичко стане ясно,тогава ще се мисли и ако трябва ще питам !!!

Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

chapara написа:
Нека има време,ако някой си има ангажимент през някои от датите,да може все пак да дойде през другите дни.Как да дойдат всички за два дни на НС 5,това е само един ден път,където и да е срещата.Мислете с главите си,ще има хора които ако не могат да дойдат на първи или втори,ще дойдат на трети или четвърти,пети или шести !!!
Е в тея думи има резон,за това гласувах за 1-6.05,колкото да нямам време за една вечер все някак по лесно може да го измисли човек :wink:
Няма резон и сега ще обясня защо!

На НС-3 не успях да пийна дори една бира с Кърцата, защото си замина. Колко човека мислите, че ще издържат 6 дни там? :roll: Броят се на пръсти. К'ва НС ще е, ако се разминаваме - едни дошли на 1-ви и си заминали на 3-ти, други на 4-ти за една вечер :lol: и т.н.

3 дни за среща е ОК. Гаранция е, че вечерта на втория ден на срещата ще е пикът и тогава ще се съберат наистина всички желаещи да присъстват. :idea:

Май месец ще вали и ще е студено.
Гласувайте за юни, за да се изкефите на макс! :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кире,дан си трезвенник че не си пил бе колега :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Само Кърцата ли те интересуваше на НС 3 :roll: Да беше си поискал и от 5 кила,а можеше и Бовския да ти помогне :lol: :lol: :lol: Караш ме да се смея от сърце :lol: :lol: :lol: Доводите са ти неоснователни и ще ти кажа защо.Дори и срещата да решите да е другаде,колкото и да е далече,всеки ще намери как да се домъкне,дори и да пътува два дни.Ако обаче срещата е 5-7,смятай че хората ще пътуват от сутринта,пристигане на обяд или вечерта в зависимост от разтоянието,разпъване на палатки и настаняване и вечерта е приключила за него и евентуално за семейството му.На 6ти трябва да си ляга рано,което означава че няма да може да си пийне каго хората и да става на седми да си тръгва,защото на 8ми е на работа.Срещата ако е 1-6.05,това означава че колминацията ще е на 3ти или 4ти и пак всеки може да намери свободно време саво да дойде за някой от тези дни и няма да бяга на другия ден щото ще е почивен и може да си тръгне на 6ти и т.н.Повече почивни дни са и това автоматично означава повече време защото дори и да съм с 3ти клас килийно образование,учителката ме научи че 6 /шест/ е повече от 3 /три/ и всичките почивни :idea: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :lol: :lol: :wink:

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

GODzillata написа:[

На НС-3 не успях да пийна дори една бира с Кърцата, защото си замина. Колко човека мислите, че ще издържат 6 дни там? :roll: Броят се на пръсти. К'ва НС ще е, ако се разминаваме - едни дошли на 1-ви и си заминали на 3-ти, други на 4-ти за една вечер :lol: и т.н.

3 :drinkers:
Годзила, точно това е хубавото на шесте дни. Аз бях на две сватби на 5 и 6 .05 миналата година и ако срещата бе само два дни ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА МОГА ДА ДОЙДА!
А така успях да пристигна на 01.05 и стоях до 03.05. Всде е нещо :wink: :wink: :wink: :wink:
Сори че с теб не можахме да пием по бира, но за тея два дни се запознах и с много други колеги, които никога немаше да срещна ако срещата бе само два дни понеже нямаше да мога да я посетя изобщо!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Кире,дан си трезвенник че не си пил
Нееее, ама в оня студ даже и бирата на Тошко не можа да се изпие! :P :lol:

Ех, к'во друго ми остава, освен да последвам поговорката "Ако не можеш да ги победиш - присъедини се към тях!" :roll: Ай, наздраве за Езерово! :drinkers:

@Митак, Минчо ми снесе на уше прогнозата за 1-6.05. :wink:
Ще вали яко, нон-стоп, реките и язовирите (особено в централна БГ :lol: ) ще излезнат от коритата си и ГЗ ще има мноооого работа, така че си зазими въдиците. :mrgreen:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

GODzillata написа: Нееее, ама в оня студ даже и бирата на Тошко не можа да се изпие! :P :lol:
:roll: :roll: :roll:
Къде видя тоя студ брато,глей как сме облечени :shock:
Изображение

и предлагам след среща №5 където и да е да направим една регионална на Дунав,където ти посочиш и когато и да е,който иска да идва който неще да са вайка после,ко ша кажеш А!?
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”