Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Внимание!
naRiba.com

Форум

Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Модератор: emo vasilev
Re: Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
И това е някаква информация, благодаря колегаМоряка написа: Златев по моя стара информация-няма,но не пиша,че може и някой да е отворил,който знае да пише.

Аз ще продължавам да тършувам дали няма да изкочи нещо конкретно за стръв в КК "Камчия".
И пак да си питам - насевер и наюг от устието никакъв шанс за морски риболов от брега ли няма?
А за подводен?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Лови се на японското, което е доста по-далече от автогарата, но от входа на пристанището не пускат. От автогара юг тръгваш на дясно към жп гарата пресичаш жп линиите и си в района на пристанището. До скоро даваше граца и едра хамсия над вечер, но последния път преди седмица беше много слабо.felippemassa написа:Интересува ме точно може ли да се лови на пристанището зад автогара Юг?
Хм... май ще трябва да се заредя от Варна и да се мъча да ги съхранявам в продължение на 4-5 дни в хладилника...
Белият и торният... те ще издържат... ама морският

Белият и торният... те ще издържат... ама морският

- Моряка
- кандидат преподавател
Използвай хладилна чантичка за червеи или импровизирай с някакъв съд и ледено шише вода.Замрази си 3 шишета примерно за да имаш резерва.Като ги купиш и веднага в хладилната,хладилника и ,ако не ги държиш навън,ще изкарат 5 дена.Златев написа:Хм... май ще трябва да се заредя от Варна и да се мъча да ги съхранявам в продължение на 4-5 дни в хладилника...
Белият и торният... те ще издържат... ама морският![]()
А сега де? 

Благодаря, Моряк!
И аз някакъв подобен вариант обмислях
Има още десетина дни до тогава
Ще го изфабрикувам 
И аз някакъв подобен вариант обмислях

-
- новобранец
- Обратна връзка:
ако вземат че дадат фира, пробвай да си изкопаеш направо от пясъка, но е хубаво да имаш някаква ;лопатка. аз 1 път на фичоза пробвах направо с ръце и имаше. потърси си, може и да има направо там. търси в мокрия пясък където се разбиват вълните или малко по-нагореЗлатев написа:Благодаря, Моряк!
И аз някакъв подобен вариант обмисляхИма още десетина дни до тогава
Ще го изфабрикувам
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес или утре заминавам на панорама за 2-3 дни. Чудя се даси взема ли дънарките или бомбардата. Някой скоро да е пробвал там?
лоэенец
утре эаминавам на лоэенец та ако времето е хубаво и не става эа сърф мисла да половя малко риби
та въпроса ми е към морските колеги какво може да се лови там по това време на лятото
та въпроса ми е към морските колеги какво може да се лови там по това време на лятото
Кире много благодаря за темата ,здравейте на всички колеги на 17.08.09 тръгвам за Влас имали някъде там добри места за риболов
и каква стръв да си набавя не всички колеги от вътрешността сме много наясно с морският риболов благодара момчета .
и каква стръв да си набавя не всички колеги от вътрешността сме много наясно с морският риболов благодара момчета .
- 1000n
- разбира нещата
В момента температурата на морската вода е много висока (достига 27-28 градуса) и рибата рядко кълве. Такова е положението почти всяка година в периода от втората половина на юли до средата на август.
- gloupan
- разбира нещата
В събота пристигам на Албена.Кажете какви сопи да нося в зависимост от рибата,която върви в момента?А ако дадете и някакво инфо за евентуални места,цена няма да имате и ще се наложи да почерпя! 

TRS70MLF2
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
от Албена май най-близо ще ти е на буните на Кранево. Разгледай в Google Earth пътищата и ще се ориентираш как да стигнеш дотам. Ако тръгна да обяснявам едва ли ще ме разбереш
а за сопите - зависи какво искаш да ловиш. За попчета може и с върбова пръчка. Вземи си една за дъно - за илария, да си седи до теб. Стръв морски червей - може да ти удари почти всичко. А пък през това време може да си играеш или за попчета или с бомбарди за зарган и илария. Препоръчвам бомбардите
За бомбардите ти трябва някоя тояга между 3 и 4 метра, може и малко повече и е желателно акцията да не е повече от 50 грама. Относно стръвта - не знам дали в Кранево има риболовен магазин. Иначе морски червей, скарида и миди. Мидите може и сам да си ги набавиш.

а за сопите - зависи какво искаш да ловиш. За попчета може и с върбова пръчка. Вземи си една за дъно - за илария, да си седи до теб. Стръв морски червей - може да ти удари почти всичко. А пък през това време може да си играеш или за попчета или с бомбарди за зарган и илария. Препоръчвам бомбардите

-
- фен клуб-скобар
Здравейте,
След няколко дена отивам на море,и мисля да хвърлям предимнио за зарган и илария ,но да ми кажете от къде мога да си набавя морски(блатен) червей,защото тея по капанчетата направо си те обират.Някаде на долу от Варна,около Пода дали ще има.Или нз дайте някакво предложение за заместител,ако не в краен случай ще вземаме от капанчетата.Мерси предварително.
След няколко дена отивам на море,и мисля да хвърлям предимнио за зарган и илария ,но да ми кажете от къде мога да си набавя морски(блатен) червей,защото тея по капанчетата направо си те обират.Някаде на долу от Варна,около Пода дали ще има.Или нз дайте някакво предложение за заместител,ако не в краен случай ще вземаме от капанчетата.Мерси предварително.

"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

- gloupan
- разбира нещата
Много благодаря на scratch и Киро!Като се видим почерпушката е от мен! 

TRS70MLF2
-
- вече хвърля и на тежко
Морски приятели,след 17 септември се оформя една почивка на св.Влас.Никога не съм ходил там.Мястото ми е непознато.Моля майсторите на морския риболов да ме посъветват за видовете риби,които мога да потърся,от къде да си закупя стръв и ако ми кажете и някое дашно място няма да се скъпя за бирите.По съветите на Киро и Моряка съм навързал едни чепарета,които са по-хубави от купешките.Сега остава само и да хващат.Пишете къде да ги окъпя.Предварително благодаря.