Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ

Мнение от Златев »

Моряка написа: Златев по моя стара информация-няма,но не пиша,че може и някой да е отворил :roll: ,който знае да пише.
И това е някаква информация, благодаря колега ;)
Аз ще продължавам да тършувам дали няма да изкочи нещо конкретно за стръв в КК "Камчия".
И пак да си питам - насевер и наюг от устието никакъв шанс за морски риболов от брега ли няма?
А за подводен?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

felippemassa написа:Интересува ме точно може ли да се лови на пристанището зад автогара Юг?
Лови се на японското, което е доста по-далече от автогарата, но от входа на пристанището не пускат. От автогара юг тръгваш на дясно към жп гарата пресичаш жп линиите и си в района на пристанището. До скоро даваше граца и едра хамсия над вечер, но последния път преди седмица беше много слабо.
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Хм... май ще трябва да се заредя от Варна и да се мъча да ги съхранявам в продължение на 4-5 дни в хладилника...
Белият и торният... те ще издържат... ама морският :? :?
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Златев написа:Хм... май ще трябва да се заредя от Варна и да се мъча да ги съхранявам в продължение на 4-5 дни в хладилника...
Белият и торният... те ще издържат... ама морският :? :?
Използвай хладилна чантичка за червеи или импровизирай с някакъв съд и ледено шише вода.Замрази си 3 шишета примерно за да имаш резерва.Като ги купиш и веднага в хладилната,хладилника и ,ако не ги държиш навън,ще изкарат 5 дена.
А сега де? :roll:
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Благодаря, Моряк!
И аз някакъв подобен вариант обмислях :roll: Има още десетина дни до тогава ;) Ще го изфабрикувам ;)
satir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от satir »

Златев написа:Благодаря, Моряк!
И аз някакъв подобен вариант обмислях :roll: Има още десетина дни до тогава ;) Ще го изфабрикувам ;)
ако вземат че дадат фира, пробвай да си изкопаеш направо от пясъка, но е хубаво да имаш някаква ;лопатка. аз 1 път на фичоза пробвах направо с ръце и имаше. потърси си, може и да има направо там. търси в мокрия пясък където се разбиват вълните или малко по-нагоре
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Днес или утре заминавам на панорама за 2-3 дни. Чудя се даси взема ли дънарките или бомбардата. Някой скоро да е пробвал там?
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

лоэенец

Мнение от slavi253 »

утре эаминавам на лоэенец та ако времето е хубаво и не става эа сърф мисла да половя малко риби
та въпроса ми е към морските колеги какво може да се лови там по това време на лятото
Danchobor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Danchobor »

Кире много благодаря за темата ,здравейте на всички колеги на 17.08.09 тръгвам за Влас имали някъде там добри места за риболов
и каква стръв да си набавя не всички колеги от вътрешността сме много наясно с морският риболов благодара момчета .
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

В момента температурата на морската вода е много висока (достига 27-28 градуса) и рибата рядко кълве. Такова е положението почти всяка година в периода от втората половина на юли до средата на август.
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

В събота пристигам на Албена.Кажете какви сопи да нося в зависимост от рибата,която върви в момента?А ако дадете и някакво инфо за евентуални места,цена няма да имате и ще се наложи да почерпя! :smt023
TRS70MLF2
scratch
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от scratch »

от Албена май най-близо ще ти е на буните на Кранево. Разгледай в Google Earth пътищата и ще се ориентираш как да стигнеш дотам. Ако тръгна да обяснявам едва ли ще ме разбереш :rolleyes:
а за сопите - зависи какво искаш да ловиш. За попчета може и с върбова пръчка. Вземи си една за дъно - за илария, да си седи до теб. Стръв морски червей - може да ти удари почти всичко. А пък през това време може да си играеш или за попчета или с бомбарди за зарган и илария. Препоръчвам бомбардите :) За бомбардите ти трябва някоя тояга между 3 и 4 метра, може и малко повече и е желателно акцията да не е повече от 50 грама. Относно стръвта - не знам дали в Кранево има риболовен магазин. Иначе морски червей, скарида и миди. Мидите може и сам да си ги набавиш.
Proinov
фен клуб-скобар

Мнение от Proinov »

Здравейте,
След няколко дена отивам на море,и мисля да хвърлям предимнио за зарган и илария ,но да ми кажете от къде мога да си набавя морски(блатен) червей,защото тея по капанчетата направо си те обират.Някаде на долу от Варна,около Пода дали ще има.Или нз дайте някакво предложение за заместител,ако не в краен случай ще вземаме от капанчетата.Мерси предварително. :drinkers:
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you." :D :D :D
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Много благодаря на scratch и Киро!Като се видим почерпушката е от мен! :smt023
TRS70MLF2
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Стефан Добрев »

Морски приятели,след 17 септември се оформя една почивка на св.Влас.Никога не съм ходил там.Мястото ми е непознато.Моля майсторите на морския риболов да ме посъветват за видовете риби,които мога да потърся,от къде да си закупя стръв и ако ми кажете и някое дашно място няма да се скъпя за бирите.По съветите на Киро и Моряка съм навързал едни чепарета,които са по-хубави от купешките.Сега остава само и да хващат.Пишете къде да ги окъпя.Предварително благодаря.
Публикувай отговор

Обратно към “Внимание!”