Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Правила- Н. С. 6
Модератор: sapuna
Re: Правила- Н. С. 6
Зимата ,студ,мраз- некълве...............,а сега .......икономическа криза ...пак некълве.........а бе АНАРХИЯ.........май това е най-добре...........BG 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- ivan_berov
- новобранец
и аз съм ЗА правилата.
- Rapala_Team
- разбира нещата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Съгласен с почти всичко изписано тук. Освен с това, че колата не трябва да ми е до палатката. Тя е част от моя лагер и ако е само 20 метра от палатката ми доставя огромно неудобство ( не говоря за моментите в които 20 метра са повече от километър ).
- krokibg
- учете се от него
Насе,колата ти е като стойка /колче/за палатката и шатрата ти.Ти не палиш колата и да щъкаш напред-назад из лагера и тя стои на едно място от началото до края на срещата
Така че,просто не се вписваш в редиците на щураците

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Колата е без значение къде ще бъде,важното е да не се карат вечер и след употреба на алкохол. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ами аз като си спя в колата....................................,ще пазим автопарка

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Твърдо ЗА.
Аз вече го казах, но понеже настоявате да бъде след поста на Илийката, то аз съм 21-и номер.gogolisec написа:Хайде и аз да си кажа. Абсолютно съм ЗА, да има някакви правила...

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- gloupan
- разбира нещата
И сега какво правим? Който е за правила в единия лагер,а който е против в другия.Това ли е решението? 

TRS70MLF2
Marco Polo написа:Докато има срещи под името на сайта "NaRiba.com",
то тези срещи ще се правят според правилата на сайта.

Че е ясно, ясно е, ама защо се изписа толкова по темата, не ми е ясно!?Митев написа:Marco Polo написа:Докато има срещи под името на сайта "NaRiba.com",
то тези срещи ще се правят според правилата на сайта.Ясно и точно

Сигур, щото се изисква огромно усилие на волята на някои колеги да не си носят пищовите и останалия арсенал от пироефекти, или пък колегите дето си знаят колко не могат да носят на пиене и предварително не си оставят ключа от колата на колега дето си е с акъла е още по-голямо усилие, предполагам?!

И от сега ви казвам, че ще намина с две касички и един тефтер през всички присъстващи, едната касичка за децата на отец Иван, другата за нуждите на срещата(за наградите и другите разходи)!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

Жечев /млади момкоженецоJechev написа:Че е ясно, ясно е, ама защо се изписа толкова по темата, не ми е ясно!?![]()

и накрая да бъде

Така, комендант Митев, требе и дискусия, ама що се запъват ората не ми е ясно....Бовския не обажда, а на последната НС той си загуби някъде пищова,да не изброявам други колеги дето падаха по маси и столове и "арменците" ги влачеха като чували до палтките им, а Любо беше като регулировчик-"тоя натам, тоя насам, да го завиете, да го изпишкате...", че и тушира в зародиш неколко скандала, щото некои не си знаят мярката на пиене и да не изброявам повече, но тези гледки сметам е нужно да се ограничат до минимум вече, да има повече състезания, повече представители на най-новата смяна риболовци, деца и жени и т.н.Митев написа:Жечев /млади момкоженецоJechev написа:Че е ясно, ясно е, ама защо се изписа толкова по темата, не ми е ясно!?![]()
/ нали не мислиш, че всичко става първосигнално
требе малко дискусия , па после и да се пообмисли
и накрая да бъде
п.п.ние с теб, какво ще правим с руския ни репертоар към 5 сабахлем незнам, май нема да можем да пеем... само ще изкукуригаме към 6.00 да събудим Неделчев да си погледне въдиците и на комендант Чапаев да занесем тръбата да свири "сбор", а?:mrgreen:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

-
- и господ не е толокова добър
Позачистих малко, не прекалявайте със спамчето 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.