Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com
Форум
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
Изработка на воблер + и
Модератор: emo vasilev
Re: Изработка на воблер + и
Как се постига този ефект рапалките, сякаш има плат под лакът?bobo_33333 написа:m101 написа:И понеже забравих - Кажете, т.е. покажете, воблер за бяла риба, че да се захващам
кьоркефали
Re: Изработка на воблер
Мерси за съвета, но отдавна съм намерил(дали са ми) специален материал за лопатките, май беше лексанкъца - кълве написа:Опитай да направиш лопатката от платка за радиоприемници.Не е прозрачна,но е много здрава и не пречи на улова.

Последно промяна от nikozia на Вто Юни 07, 2011 8:42 am, променено общо 1 път.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
- maranzika
- сериозен играч

Re: Изработка на воблер
nikozia написа: май беше лексан
Зравейте с тези всичките воблери има ли успех как се предствят във водата
- Как си, какво правиш?
- Ами бях за риба.
- И как беше.
- Много риба хванахме! Дребната я пуснахме, а големите ги събрахме в един буркан от детски храни.
- Ами бях за риба.
- И как беше.
- Много риба хванахме! Дребната я пуснахме, а големите ги събрахме в един буркан от детски храни.
- franky
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
След определно количество експонати, които стават само ключодържатели и дрънкулки, могат да почнат да се представят и по-добре от купешките, защото човек се научава да ги майстори според условията и водоемите , в които лови.Зравейте с тези всичките воблери има ли успех как се предствят във водата
За справка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=119&t=33063
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Хора, обеснете малко повече как слагате арматурата, тежестите и как се прави дрънкалката
И аз почнах, но засега имам 5 дървени играчки - само издялкани.
Чукча не читател, чукча писателMiracle написа:Хора, обеснете малко повече как слагате арматурата, тежестите и как се прави дрънкалкатаИ аз почнах, но засега имам 5 дървени играчки - само издялкани.
Ся по същество, хващаш и започваш да четеш от стр.1 , та до сега. И тогава , ако не ти е ясно питаш.
Тракането на женски токчета винаги предава морзово послание, водещо до незабавна, пълна и повсеместна бойна готовност.
- franky
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Точно такаСя по същество, хващаш и започваш да четеш от стр.1 , та до сега. И тогава , ако не ти е ясно питаш.
Едната е настоящата, а другата е:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=21683
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.