Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КАРАГЬОЗ - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КАРАГЬОЗ - 2010
Миналата година беше и 20тина дни по-раноMi7chell написа:Много бързо избяга този път,миналата година го драх от брега 20 дена,а дано влезе пак..
Спрямо днешна дата, да.kikivc написа:Миналата година беше и 20тина дни по-раноMi7chell написа:Много бързо избяга този път,миналата година го драх от брега 20 дена,а дано влезе пак..
Зарганолог
-
- ще става разбирач
Днес пак бях на канала,но резултатьт е пьлно капо!!!За сметка на това си сьбрах една кофа морски червеи от брега на излизане!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

El Pescador написа:имах кофа от латекс 15 кг пьлна до горе
Няма празно при тебе-все с кофи работиш. Айде сега с червеите мятай платерините и зарганите и пак една кофа да фанеш!El Pescador написа:За сметка на това си сьбрах една кофа морски червеи

Някой няма ли да се похвали с улов през изминалите дни??
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сега виждаш ли за какво иде реч ?nov написа:Някой няма ли да се похвали с улов през изминалите дни??
Ако бях на вода - можеше и да има тука инфо.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
карид написа:El Pescador написа:имах кофа от латекс 15 кг пьлна до гореНяма празно при тебе-все с кофи работиш. Айде сега с червеите мятай платерините и зарганите и пак една кофа да фанеш!El Pescador написа:За сметка на това си сьбрах една кофа морски червеи

Искам да предложа да модераторите определени постове да не ги трият а да открият една тема в стил"Гледам и не вярвам на ушите си" и всички бисери като този да ги местят там.Можем да им направим конкурс и класация "кой е по-по най"
Ако искате да открием и едно виртуално състезание между "севера" и "юга' и да се състезаваме в кофи и килограми от всички категории риби.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има си тема "Бисери от форума" в "РАЗНИ".
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това ми хареса може да направим едно състезание между област Варна и об. Бургас .vesong написа:Ако искате да открием и едно виртуално състезание между "севера" и "юга' и да се състезаваме в кофи и килограми от всички категории риби.![]()
![]()
![]()

от няколко дена карагьоз под моста НЕМА излизат по 1-2 риби ОБЩО за всичкиkopoy_92 написа:Това ми хареса може да направим едно състезание между област Варна и об. Бургас .vesong написа:Ако искате да открием и едно виртуално състезание между "севера" и "юга' и да се състезаваме в кофи и килограми от всички категории риби.![]()
![]()
![]()
![]()

а относно състезанието което предлага kopoy_92 Варналиии нямаме шанс винаги долу е имало повече риба така че нема смисъл поне според мен

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Вчера сутринта излязохме трима рибари пред вълнолома, към зелените фарове на фарватера , от 7 до 10 ч. двайсетина дребни карагъоза и още толкова хамсии. Водата много топла. Преместихме се към Галата , нищо.Един голям пасаж ува мина.Излязохме към 12 ч.
Кефа цена няма!
-
- научил се да хвърля
Никой не пише , ама като гледам лодките сутрин в залива....
събота реших и аз да пробвам с един приятел . За първи път влизаме с лодка в залива. От къде, от къде и от канала...Там дето беше руския пазар на времето. Ама от там пътя си е доста (поне за моето 4 конско Евинрудче). С риба не можем да се похвалим - по два харипа извадихме. Аз дръпнах и един сафрид , но поне разбрах от къде да влизам с лодката - не от там , а по- напред - през карантината по целия плаж и се озоваваш на тетраподите.А за улова какво да кажа - имаше колеги дето хващаха, имаше такива дето не хващахме много
, ама то се иска и постоянство. Какво повече да искаш от събота на събота
Айде на слука
събота реших и аз да пробвам с един приятел . За първи път влизаме с лодка в залива. От къде, от къде и от канала...Там дето беше руския пазар на времето. Ама от там пътя си е доста (поне за моето 4 конско Евинрудче). С риба не можем да се похвалим - по два харипа извадихме. Аз дръпнах и един сафрид , но поне разбрах от къде да влизам с лодката - не от там , а по- напред - през карантината по целия плаж и се озоваваш на тетраподите.А за улова какво да кажа - имаше колеги дето хващаха, имаше такива дето не хващахме много

Айде на слука

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на западно пристанище тук там се вади по някой блеч.хората са много а риба почти няма.много рядко излиза по някой добър мазен карагьоз. то затова май хората са много
малко не по темата но вчера пак там видях най-голямата сулка през живота си
точно между ръждясалия кораб Николай Фильченко и кея едно момче беше разпънало 3-4 дънни пръчки и беше взело 4-5-6 риби една от които по мое виждане беше около 2 кила,ебаси звяра.чух и за доста изкарана сулка в района тези дни.

Качествени чепарета Borkata

Огромни благодарности за постовете на колегата Boris K.Нямам време за редовен риболов от работа,а пристанището ми е
едно от местата на които ходя макар и рядко.Отново-БЛАГОДАРЯ,надявам се дори от името на други като мен колеги!
едно от местата на които ходя макар и рядко.Отново-БЛАГОДАРЯ,надявам се дори от името на други като мен колеги!