Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- разбира нещата
Re: ЗАРГАН - 2010
kkiryazov написа:Който иска казва, който иска не казва. Според мене и с оглед на това което виждам цвета на дрехите не играе
п.п. имам голям грях към тебе, че не съм те черпил една бира за помощта с кепа за онези платерини. Ама като се видим някога ще се реванширам
п.п аре че темата е за заргани, а пак се завъртя на "Къде го това на запад от Варна?" опа пардон "На юг от Бургас де"и много заргани
Горе главата Коце,дано пак се завърнат "хайванчетата"пък хора сме -ще си помагаме кой с каквото може

За останалото-немаш грижи-стига с тия простотий-форума е за риба и нейното улавяне-ако не греша
Наесен ще с е видим на едно "ново" място

Успехи със ЗАРГАНИТЕ(заради темата)

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Колеги, преди няколко дни бях за сафрид през нощта.На повърхноста се виждаха много заргани, само че не кълвяха нито на чепарето, нито на червей.Само една успяхме да закачим случайно.Някой да има идея на какво може да я излъжем?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пробвай с товаsmart написа:Колеги, преди няколко дни бях за сафрид през нощта.На повърхноста се виждаха много заргани, само че не кълвяха нито на чепарето, нито на червей.Само една успяхме да закачим случайно.Някой да има идея на какво може да я излъжем?

гледай Булти или Баретата да не са наблизо,
че много лошо удрят
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Колеги, това ли е правилната тема да задавам въпроси за риболова на зарган в Гърция?
Риболовът е нещо много повече от ваденето на рибата от водата...Той трябва да се извършва с финес и мярка и най- важното с уважение към рибата
Давай в
ТАЗИ
М/у другото днес направих сефтето за сезона с един 35 сантиметров на скалите в Синеморец

М/у другото днес направих сефтето за сезона с един 35 сантиметров на скалите в Синеморец

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Опппаааа,значи и сафрида скоро ще си покаже магариите.rumci написа:...М/у другото днес направих сефтето за сезона с един 35 сантиметров на скалите в Синеморец

Румене,я пак върви да пробваш,може и повече да хванеш.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аз мисля утре да се пробвам... всички викат, че го няма ама аз съм инат 

Давай смело колега, има го. Досега се хващаха дребни, а от днес първите свестни, достатъчно едри.Само пет броя, но все пак бива 

А дано да идва 

Тук в залива е зле работата още, на риболов по една риба,това между 18:00 и 20:30 не съм пробвал сутрин още,но и това ще стане!
Зарганолог
И сутрин е така-по 1-2 зизита. Рано и е още.Mi7chell написа:на риболов по една риба
А... ние на север по-ОК ли сме
скоро ходих и дръпнах 4 средни, но много капризна ..

-
- новобранец
[quote="Mi7chell"]Тук в залива е зле работата още, на риболов по една риба,това между 18:00 и 20:30 не съм пробвал сутрин още,но и това ще стане Аз е пробвах вчера сутринта,7 зизита от 6 до 8 на Дружба под Рубин
Това не е в заливаpenyo82 написа:Mi7chell написа:Тук в залива е зле работата още, на риболов по една риба,това между 18:00 и 20:30 не съм пробвал сутрин още,но и това ще стане Аз е пробвах вчера сутринта,7 зизита от 6 до 8 на Дружба под Рубин

Зарганолог
- spiritfog
- научил се да хвърля
Аз е пробвах вчера сутринта,7 зизита от 6 до 8 на Дружба под Рубин[/quote]
Едрички ли бяха колега?
Едрички ли бяха колега?