Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Не пингвини , ами делфини ще хванете двамата
. Слагайте2.8 ластици , че да не излезна пак аз виновен 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Красимир Кюрпеков написа:Не пингвини , ами делфини ще хванете двамата. Слагайте2.8 ластици , че да не излезна пак аз виновен

Абе Краси нали щеше да спиш на Бачково, какво стана,килий свободни ли няма,ади че и ние да се успокоим

Случайни неща няма ,въри си кажи молитвата горе.Че нова година нов късмет,инак почвам чесън да ям против уроки, две скелитки и в щеката ще сложа за секи случай.

Хубаво сме почнали .
Абе за китове, косатки и бели акули какви ластици слагате с бат Бойко , че тоя риболов ми е малко непонятен 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Значи работата е много специфична,много ама много зависи кой ще ти звъни по телефона, ако звъниш ти и край никви поводи не помагат.Красимир Кюрпеков написа:Хубаво сме почнали .Абе за китове, косатки и бели акули какви ластици слагате с бат Бойко , че тоя риболов ми е малко непонятен
В много случай въдицете се чупат в ръцете на рибаря само от самото обаждане.
Познавам едни колеги след твое обаждане кон на капака си е качил.
Така че къвто иластик да сложа срещу тебе шанс никъкъв.
Тия ги хващат само койтовярва .
Кажи ти поне един път да съм бил с вас и нещо да се е случило
. Всъбота приемам подкупи всякакви , че да не звъня на другия ден... Кажете сега за ластика недейте да криете с бат Бойко 

-
- новобранец
Краси аз ползвам стоманино въже от простора на женами таман по лесно се вързват възли, апък трудно се късаКрасимир Кюрпеков написа:Тия ги хващат само койтовярва .Кажи ти поне един път да съм бил с вас и нещо да се е случило
. Всъбота приемам подкупи всякакви , че да не звъня на другия ден... Кажете сега за ластика недейте да криете с бат Бойко

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз ластика за акули от на баба килотите зимам
изпробван държилив и на атмосферни условия и на сичко
.И на химическо оръжие държи дам.
Последния път как се появи аз скъсах две пера и се отказах,Зако половин час се молише да му пусни клона кукичката,Васката около 50-60 метра корда исхвърли, Сонито щеше да се претрепи
.Иначе сичко си беше наред де.
.
Много съвпадения много баце.То и аз невярвах ама ,аде, око да види ръка да пипни.Сички си спомниха по един излет с тебе и се оказа не ти е майко работата.
Така че помисли там корбанчи ли агънци, ние не сме махнаджий,дажи и до вчера да е лайало само недей ни казвай
с ориз сичко става за тавата.
Питай Ицо миналата година два корбана направи та малко от малко се оправи каръка,то нябяха шарани то не беше чудо и как един той не хвана или сина или жената или аз него се го няма,там кадето трябва да е.
Ша ти искупим греховете небой се, Васко вика веднага забравам за сопата,шатрата,макарата.Сонито вика се едно не съм паднал.Зако вика кадето кажи посли там отивам с него за риба.Прокопи каза ако ще цяло стадо крави му се качат на колата посли сичко ти прощава.Пък мене не ма гледай откакто те познавам по едно кило чесън зех да ям преди излет та малко от малко съм по-добре, е 1000километра валат имам ама карай да варви.
Одавам го от времето не че ти си виновен.Ама ако продължава така
лоши мисли ще ми влезнат в главата
На наздраве сега

Последния път как се появи аз скъсах две пера и се отказах,Зако половин час се молише да му пусни клона кукичката,Васката около 50-60 метра корда исхвърли, Сонито щеше да се претрепи

Много съвпадения много баце.То и аз невярвах ама ,аде, око да види ръка да пипни.Сички си спомниха по един излет с тебе и се оказа не ти е майко работата.
Така че помисли там корбанчи ли агънци, ние не сме махнаджий,дажи и до вчера да е лайало само недей ни казвай

Питай Ицо миналата година два корбана направи та малко от малко се оправи каръка,то нябяха шарани то не беше чудо и как един той не хвана или сина или жената или аз него се го няма,там кадето трябва да е.
Ша ти искупим греховете небой се, Васко вика веднага забравам за сопата,шатрата,макарата.Сонито вика се едно не съм паднал.Зако вика кадето кажи посли там отивам с него за риба.Прокопи каза ако ще цяло стадо крави му се качат на колата посли сичко ти прощава.Пък мене не ма гледай откакто те познавам по едно кило чесън зех да ям преди излет та малко от малко съм по-добре, е 1000километра валат имам ама карай да варви.

Одавам го от времето не че ти си виновен.Ама ако продължава така

На наздраве сега

Какво да ви правя като си ви обичам всичките

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Затова ли днеска, след като се видяхме закъсах с колата до детската градина

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Цъ Цъ ,е тва е ,когато фактите говорят и боговете малчатbat_boiko_nikolov написа:Затова ли днеска, след като се видяхме закъсах с колата до детската градина![]()

Абе ,че някой не си сипал бензин в колата, че хвърлял между клоните и скъсал,друг че незнае как да замята или да си сложи стола АЗ съм виновен...
. На Ванко му възах коня и насила му го качих на капака
. Ама довечера ако някой засече и се изложи пред жена му пак да не се оправдава с мен

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На мойта ще и викам отсега на татък, да одбия номера.
А не Краси звъна забрай, некви близнаци да изкочат
Ша ти ги донеса ти да ги гледаш
да знаеш.
П>П. Абе нали трябва да има се некой виновен,ем намерихме си изкупителна жертва
.
Ако съм валат, и ма питат кво стана, като кажа ами Кюрпеков звъна,никой ама никой няма и да се замисли кой е виновен,сички си знаят

А не Краси звъна забрай, некви близнаци да изкочат

Ша ти ги донеса ти да ги гледаш

П>П. Абе нали трябва да има се некой виновен,ем намерихме си изкупителна жертва

Ако съм валат, и ма питат кво стана, като кажа ами Кюрпеков звъна,никой ама никой няма и да се замисли кой е виновен,сички си знаят

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Айде стига с тая каръщина !
На 11-ти февруари миналата година Минко скъса шараните на Тополово !
Да мислим за риба вече.......
На 11-ти февруари миналата година Минко скъса шараните на Тополово !
Да мислим за риба вече.......
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- Don4o_62
- учете се от него
Аз ако съм на Красьо,предишния ден ще ида да хвърля малко карабит на стената
,а той отстрани да ги кърти 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти