Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Нещата от живота.
Модератор: nkolev66
Re: Нещата от живота.
Русалке мисля че вече обясних за въпросната тема. Ако толкова много държиш на нея питай Админа. Но мисля че отговора ще е същия. Но си мисля че пишеш колкото да СИ НАМИРАШ РАБОТА.
Пашата обича смелите.
-
- научил се да хвърля
Когато същото се случи с моя тема преди 2 години писах лично съобщение на админа (Румци) и се разбрахме. Щом смяташ, че сте се разбрали и с Терзо, моите извинения - жив и здрав! Просто ми убягва мястото където той се съгласява със сегашното положение и с отговорите Ви.
И тук колкото и да ми е криво ще трябва да цитирам "циклопа" - щом е писано на открито - значи е за четене и коментиране.
И тук колкото и да ми е криво ще трябва да цитирам "циклопа" - щом е писано на открито - значи е за четене и коментиране.
Бе и е така ,и не е така .Ако некой идиот пропагандира примерно фашизъм или педофилия ,потази логика пак ли да се чете .А за мозъчни пръдни на разни социопати като Синеокия няма нужда от коментар!Що се отнася за темата на Лъчезар "Терзо" модераторите нямат никаква вина ,ако си чел последния ми пост в Лафчето ,там сам постнал снимка на модераторския панел с деиствията от този период (Аз лично нямах достъп до PC тогава) Смятам всички помнят когато Форума бе умишлено хакнат и никой нямаше достъп до него ,най вероятно и сега причината е същата .Нека ако може да не чоплиме повече в тази рана.Мога да си представя колко обиден се чувства колегата .Затова престанете ако обичате ,Всички знаем че темата е негова рожба и няма как да забравиме този факт4x100срусалка+1бира написа:....................................................................................................................................................................................................................................

Успех на всички ,и в навечерието на рибарския празник нека си стиснем ръцете и да продължим на пред с усмивка

П.П.Лъчка кажи и ти две думи за да се успокоят духовете (извинявам се предварително че те намесвам)

...илати да сЪ напийм в къщи и сичко ши сЪ уреди ...

...догодина ли ....тогава ши гу мислим ...

Бунарджика 2004

хи-хи-хи

-
- разбира нещата
Празниците идат,коледа е тука.
Новата година на вратата чука......(да се чете с съответния напев от едноименната песен)
ЖенатЪ току що си подари "якенце" за 130GBP,а аз "врънкам" хората по форумите за едно чЪсовник на промоция ма ако може малко по- така нали .....
Подаръци за дъщерята,за синчето,за баба,дядо мама,тати,леля,свако.......
Декамври месец трябва ДА СЕ ИЗТРИЕ ОТ КАЛЕНДАРА
ПП1:Никога не съм бил песимист или материялист-просто съм "умерен оптимист"
Пп2:Едно скорошно събитие(трагедия),ме накараха да се позамисля за доста НЕЩА ОТ ЖИВОТА
Пп3:Весели празници на всички
Новата година на вратата чука......(да се чете с съответния напев от едноименната песен)
ЖенатЪ току що си подари "якенце" за 130GBP,а аз "врънкам" хората по форумите за едно чЪсовник на промоция ма ако може малко по- така нали .....

Подаръци за дъщерята,за синчето,за баба,дядо мама,тати,леля,свако.......
Декамври месец трябва ДА СЕ ИЗТРИЕ ОТ КАЛЕНДАРА

ПП1:Никога не съм бил песимист или материялист-просто съм "умерен оптимист"
Пп2:Едно скорошно събитие(трагедия),ме накараха да се позамисля за доста НЕЩА ОТ ЖИВОТА

Пп3:Весели празници на всички

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
хахаtolio_pm написа: ...
ПП1:Никога не съм бил песимист или материялист-просто съм "умерен оптимист" ....

-
- разбира нещата
spear написа:хахаtolio_pm написа: ...
ПП1:Никога не съм бил песимист или материялист-просто съм "умерен оптимист" ...., добре казано! И аз се опитвам да съм нещо подобно, например "оптимален оптимист"
ООоооо Бат Юли "еволюционно" си крачка преди мен

Пп:Радвам се че се видяхме най-после онзи ден-не на место,ама все пак

Поздрави и НАРАВНИ
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Щом не си си изронил емайла на зъбите от тракане, значи си добре
.
Аз пък гледам да съм реалист, което в днешно време граничи с песимизъм
.

-
- разбира нещата
.
E тука е истината Юри,тука е

E тука е истината Юри,тука е

И аз се радвам и искам да го напиша, чест прави на човек като теб, въпреки лекарската забрана за гмуркане, да откликне незабавно за призив за помощ рискувайки здравето си и да гмурка в толкова студена вода.адвам се че се видяхме най-после онзи ден-не на место,ама все пак(малко не можех да приказвам че "неупрена" малко ми хлопа и бях позамръзнал предимно лицево и около устата
)
Радвам че има хора като теб и съм щастлив че ви познавам !!!
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
тая тема не я бях поглеждал...оказа се приятна и забавна...има добри есета.. не ме разбирайте грешно с жанра....по Никулден няма да съм в Бургас, иначе щях да се натреса на Булти, въпреки, че не се познаваме
...ама по Коледа ще съм и можем да пием...по кафенце