Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bobev
новобранец
новобранец

Re: Инфо за Копринка

Мнение от bobev »

:supz: утре съм там :partyman: :rock:
dancho74
новобранец
новобранец

Мнение от dancho74 »

какво се лови
Аватар
bobev
новобранец
новобранец

Мнение от bobev »

бях до сепарацията хващаха се дребни каракуди и бабушки :D ,инцедентно някоя малко по едра :rolleyes: ако някои друг е ходил да сподели :yawinkle:
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

Аз бях на копринския откъм тополите, за три часа една рипка. Пътя е ужасен а на места е залят с вода и се минава през нивите. Много кал, много вода, риба няма :(
Ivoriba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ivoriba »

малко след садките си направихме хубав бивак изкарахме си страхотно само кадето риба нямаше за два дена 6 каракуди
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

бяхме кам устието седяхме 3 дена хванахме 10кг каракуда 4 души :)
кат отидахме първия ден водота беше до горе ... ни следващите дни спадна много :!: :drinkers:
stoikokirichev
новобранец
новобранец

Мнение от stoikokirichev »

дайте инфо за нивото на язовира колко е пълен спрямо максимума. там кум пресевните как е нивото.Мерси
Аз ти казвам тука риба няма.
новобранец
новобранец

Мнение от tera-2 »

Вчера наминах да видя как е хавата. От към Сахране всичко е залято, пътя покрай гробищата направо свършва във водата. Един колега беше хвърлил 3 дънарки и каза, че за цял ден една каракудка е извадил и че такова високо ниво никога не е виждал.
stoikokirichev
новобранец
новобранец

Мнение от stoikokirichev »

Благодаря за информацията.
Аз ти казвам тука риба няма.
новобранец

Мнение от batdich79 »

Малко информация как е пътя от село горно черковище до симитлерския ръкав и дава ли нещо в момента?
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

преди 3-4 дена ходих,обиколих го 2 пъти на тролинг,ни риба,ни на сонара показва,нито видях колеги да вадят,всеки се разхожда и пътьом се поздравяваме,като знаете какво се пита :D ,по биваците колегите си почиваха,изобщо положението е все едно няма риба,горе към пресялната леко на гребла влезнах покрай храстите да видя със сонара дали не са се навряли там рибите,НИЩО само тук там някоя амджурка :D ,това е положението,никой не агитирам и който иска да си ходи,но докато не почне да спада положението ще е такова
няма ли ги местните П. Бански хиени :lol: нагазили по плича,значи риба не дава,по добра индикация от това,здраве му кажи :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Don4o_62 написа:...няма ли ги местните П. Бански хиени :lol: нагазили по плича,значи риба не дава,по добра индикация от това,здраве му кажи :D
:D Той само 1 седи цял ден до кръста във водата лодката е вързана зад него - Ицо :D видите ли човек стоящ до кръста във водата на втичалото значи шарана е тръгнал - това се случва обикновено август-септември когато нивото падне и руслото на реката се покаже ! До тогава епизодични каракуди , перки и всякакъв вид боклуци за стръв :!: заляти са поне по 20-40м от тревата и риболова от брега леко се обезсмисля към момента ! Другата седмица ще има състезание в дясно от тополите и ще се видят резултатите най-добре ! За 1 седмица го обиколих 2 ти по суша и 1 по вода - само сулки от лодка , от брега не съм ловил няма смисъл !

Ето го Ицо :D -

Изображение
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

тая година май няма да спадне толко :wink: ,но и по добре,малко риба да се навъди поне
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Риба има доста , но са предимно бебета покрай брега ! Радостно е ,че е успяла да си хвърли хайвера ( поне част от нея ) и мисля ,че ще има хубав риболов около септември месец :wink: днес бях пак там - много вода , риба малко почти никаква ! Епизодични каракуди и перки . Лично за мен не става за риболов и следващото ми ходене с въдици ще е след 20 август :D
и да не забравя да си потърся посятите хранилки от днес :lol:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

С.Върбанов написа:и да не забравя да си потърся посятите хранилки от днес :lol:
Къде ги пося тия хранилки? Аз ще ги потърся :weedman:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”