Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Организация за НС 7
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Организация за НС 7
може би ще е по спокоино ако се уточни колко тоалетни за колко лева,колко агнета за колко лева.а които не яде агне,наистина няма да му се дават 10 лева за агне...
Парите са комплесно за всичко - миналата година имаше 3 тоалетни , а другото е за символична такса и некое агнемирославмладенов написа:може би ще е по спокоино ако се уточни колко тоалетни за колко лева,колко агнета за колко лева.а които не яде агне,наистина няма да му се дават 10 лева за агне...

и в крайна сметка който не може да отдели 20 лева - да си седи в къщи , а не да прави панаири тук

От тук насетне трия всяко мнение свързано с пари

- pachosz
- сериозен играч
Митев, не с лошото де
нали за това е темата, да се обсъждат точно тия неща. Ако теб и мен не ме бъркат 20 лв, не са малко колегите, които имат огромното желание да ходят, а ти по тоя начин убиваш всичко у хората. Нямам предвид цифрата малка или голяма е, а като не даваш възможност да се обсъжда от всички. Пък и след като е НС, не трябва да се превръща в нещо комерсиално. Напротив, повечето хора отиват там не на риболов, а да се забавляват с приятели, колеги.
Не мисля, че някой трябва да се чувства едва ли не виновен, че едва свързвал двата края, а му се искало да дойде.
И това плашене с триене точно на такива важни за много от колегите въпроси (като паричките), не е модериране, а церберство, ше ме извиниш. Ако пък съм те засегнал, ше почерпя и щи мине, ама тъй мисля аз, така и си го пиша.
Със здраве

нали за това е темата, да се обсъждат точно тия неща. Ако теб и мен не ме бъркат 20 лв, не са малко колегите, които имат огромното желание да ходят, а ти по тоя начин убиваш всичко у хората. Нямам предвид цифрата малка или голяма е, а като не даваш възможност да се обсъжда от всички. Пък и след като е НС, не трябва да се превръща в нещо комерсиално. Напротив, повечето хора отиват там не на риболов, а да се забавляват с приятели, колеги.
Не мисля, че някой трябва да се чувства едва ли не виновен, че едва свързвал двата края, а му се искало да дойде.
И това плашене с триене точно на такива важни за много от колегите въпроси (като паричките), не е модериране, а церберство, ше ме извиниш. Ако пък съм те засегнал, ше почерпя и щи мине, ама тъй мисля аз, така и си го пиша.
Със здраве

Най малко аз имам право да давам предложения тъй като няма да съм там, може само да намина за няколко часа ..... ноооо, както казва братския сръбски народ "мерак се гаси со паре" .
Рибата, терена и поддръжката му на Любо струва пари, с нея храни голямо семейство, що трябва да му бъркаме в портфейла "доброжелателно", ей така от уважение към него. Поста пиша с презерватив, ама ми се пишееее ...
Та конкретното ми предложение е :
Такса агнешка гала-вечер да е 10 лв. на възрастен , това си е бонус за многодетни семейства.
Такса присъствие + рибарене + WC - 5 лв. на възрастен за ден престой.
Сумите да се пускат в кутия тип изборна , демек запечатена, касиера май се знае кой е .
Който смята че е затруднен финансово или смята че сумата няма да е справедлива и семейството му ще е ощетено да пусне по малко, който е останал доволен и някой лев отгоре няма да му разбансира семейния бюджет да пусне "мало више".
И с някакво подобно ясно предложение инициаторите и организаторите на срещата да преговарят с Любо.
Ако накрая кинтите са кът, с тях Любо да си купи няколко Калашников и да наеме безработни чеченци за среща 2011 на Езерово за посрещане на участниците.
Рибата, терена и поддръжката му на Любо струва пари, с нея храни голямо семейство, що трябва да му бъркаме в портфейла "доброжелателно", ей така от уважение към него. Поста пиша с презерватив, ама ми се пишееее ...
Та конкретното ми предложение е :
Такса агнешка гала-вечер да е 10 лв. на възрастен , това си е бонус за многодетни семейства.
Такса присъствие + рибарене + WC - 5 лв. на възрастен за ден престой.
Сумите да се пускат в кутия тип изборна , демек запечатена, касиера май се знае кой е .
Който смята че е затруднен финансово или смята че сумата няма да е справедлива и семейството му ще е ощетено да пусне по малко, който е останал доволен и някой лев отгоре няма да му разбансира семейния бюджет да пусне "мало више".
И с някакво подобно ясно предложение инициаторите и организаторите на срещата да преговарят с Любо.
Ако накрая кинтите са кът, с тях Любо да си купи няколко Калашников и да наеме безработни чеченци за среща 2011 на Езерово за посрещане на участниците.
На платено не одим !
- pachosz
- сериозен играч
Е как бре, Сампо
Аз имах огромното желание с теб да пия по едно няколко пъти, де ше миткаш ти, м ?
В горния пост забравих да пиша, че и моето мнение е, че най-приемлива цифра е 20 левчета общо за всичко.

В горния пост забравих да пиша, че и моето мнение е, че най-приемлива цифра е 20 левчета общо за всичко.
-
- ще става разбирач
Браво Митев казано кратко и ясно приемаме тази такса защото както преди писах е напълно поносима за всеки,и си мисля че ако продължаваме да разискваме още глупости ще стане още по-объркано ,и най-вече ще ОБИДИМЕ един човек който чете отстрани и ни гледа сеира а си мисля че той с нищо не го е заслужил.ОСН-14денаМитев написа:За последно пояснявам - по 20 лв.на човек - независимо от дните /за жените и децата безплатно/
Моля повече да не се говори за пари в темата - смятам , че всичко е написано и е ясно

-
- вече хвърля и на тежко
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Баси колко ми е трудно да пиша за тия работи, ми в краина сметка който не може да плати нема да го върнеме, мисля че Любо нема да оспори, останалите които могат ша покрият разходите. Нали все пак се събираме приятели и по важното е да се видиме. Аз ви казвам който няма пари да не плаща аз с Любо са разбера на разсрочено некък си ще му ги дам. Не искам да има колеги дет да не дойдат заради пари. В същото време не искам и да идват такива дет за авантата.
даааааааааааам

Последно промяна от jin_4o на Чет Апр 22, 2010 10:03 pm, променено общо 1 път.
- pachosz
- сериозен играч
Те това имах предвид, Насеnasco2 написа: Не искам да има колеги дет да не дойдат заради пари.

п.п. Насе, това със ситния шрифт не го чета, щото не вярвам да има такива

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мнооого народ ме познава тва дет съм го казал става с ситен шрифт е за да не се обиди некои. Мамка му пичове да се събертем да се видим пък кои каквото може. Не е тва най важното, аз не съм милионер ма не се оплаквам, квото моига ще помомогна. изкарвам некви кинти ма ми стигат колкот да се оправя.
Интересно ми, ако въпроса с таксата стоеше с обратен знак , тоест, ако на всеки от присъстващите се даваха еднократно по 20 лв за присъствие, как ли щеше да се развие темата ?!? 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- и господ не е толокова добър
Нещата са прости.Ако имам кинти ще дойда, ако нямам ще си стоя в къщи.Пак се започва, ама тоя ако няма.......или имаш, или нямаш, няма средно положение.За мене е тъпо, че някой ще даде 300лв за пътни и другите разходи, но няма да му стигнат 20лв.И за да не си помислите, че съм богаташче, ще кажа, че съм безработен, нямам доходи, но ако намеря пари да дойда, то тези 20лв. даже и няма да ги мисля.
п.п.Между другото, в моето семейство не се яде агнешко, аз не ходя в тоалетна по голяма нужда като съм за риба, пикая във водата
Пък и имам тоалете в кемпера, но ще дам 20 кинта от сърце(стига да дойда)

п.п.Между другото, в моето семейство не се яде агнешко, аз не ходя в тоалетна по голяма нужда като съм за риба, пикая във водата

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
И мене ме е делнал, не се сърдя ,ще го глобя една ракия на срещата...Спирайте се с това дръгнене и стягайте багажа и предният път се събираха някакви пари така че не виждам къде е разликата... 

айде наистина се спрате
трябва ли да осерем предварително всичко
Който дойде на НС и няма 20 лв в джоба си - лично аз ще му дам
Нека темата си остане наистина за организацията на НС

Който дойде на НС и няма 20 лв в джоба си - лично аз ще му дам

Нека темата си остане наистина за организацията на НС