Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз Искър
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз Искър
Колега идва времето за хищтниците не се отказваиJOJO123 написа:На 04.09.2010 - капо с измръзване... Това, че рибата кълве много при дъжд - НЕ Е ВЕРНО!

е, как ще кълве - като я навали и се намокрят люспитеJOJO123 написа:На 04.09.2010 - капо с измръзване... Това, че рибата кълве много при дъжд - НЕ Е ВЕРНО!

- piars
- научил се да хвърля
Колеги моляви дйте прясно инфо от язовира(може ли да се влиза с лодки и до каде е разрешено,пишат ли актове още) благодаря предварително.
че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
Пишат и пазятpiars написа:Колеги моляви дйте прясно инфо от язовира(може ли да се влиза с лодки и до каде е разрешено,пишат ли актове още) благодаря предварително.

Утре съм на язовира... очаквайте актуално инфо 

Слабите подреждат, силните - владеят хаоса...
-
- вече хвърля и на тежко
Днес бях от 9 до 17 часа. Обикалях пред щъркела и отскокнах до резервата. Кълно капо. Дори удар нямах. Ама мене в последно време ме гони голям карък. Или нищо или маломерни риби. 

Мисълта убива действието!
Колега не се отказваи не си единствения (нищо че не си казват)lubo9 написа:Днес бях от 9 до 17 часа. Обикалях пред щъркела и отскокнах до резервата. Кълно капо. Дори удар нямах. Ама мене в последно време ме гони голям карък. Или нищо или маломерни риби.

- piars
- научил се да хвърля
Колега тебе в последно време те е хванал,а мене от откривнето не ме е пускал каръкаlubo9 написа: Кълно капо. Дори удар нямах. Ама мене в последно време ме гони голям карък. Или нищо или маломерни риби.

че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
Вчера от 10 до 17:30 само затвърдих капото. Един ялов удар преди бункера в посока шипока. Нивото спада...
Слабите подреждат, силните - владеят хаоса...
-
- ще става разбирач
Днес опитахме на яз. Искър да счупим рекорда по карък но уви отново и отново пълно капо .Някой да е хванал нещо? Освен тен 

Всичко вие вратVIKI_HARI написа:Днес опитахме на яз. Искър да счупим рекорда по карък но уви отново и отново пълно капо .Някой да е хванал нещо? Освен тен

- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Значи ето пресно инфо ... три бели по около 1,5кг., една около 4,5кг. едно сомче около 2,5кг. това само на тролинг и то хванато или видяно от компанията и от мен. Костуретата на торен средна хубост, но на рибе и изк. стръв НЕЩАТ ... говоря само от лодка. Вчера привечер се раздвижи рибата най-сетне, щом се разби времето. Мисля че скоро ще почне да се храни хищника.Успех на колегите!
Здравейте хора, аз съм начинаещ в троленето и ме интересува дали ще е успешно ако се троли през октомври или ноември, с помоща на параван за по дълбоко газене на воблера? Ако някои има информация за този вид риболов през студените месеци моля да пише. благодаря предварително става дума за яз.Искър. 

Ще хванеш но около 10тия метър ги търсиilian_y написа:Здравейте хора, аз съм начинаещ в троленето и ме интересува дали ще е успешно ако се троли през октомври или ноември, с помоща на параван за по дълбоко газене на воблера? Ако някои има информация за този вид риболов през студените месеци моля да пише. благодаря предварително става дума за яз.Искър.

Мерсаж, предполагам трябва да обикалям около залива който е след щъркела? или на отсрешния бряг?