Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ремонт на въдици, макари и риболовни пособия!
Модератор: emo vasilev
- StaAnt
- ще става разбирач
Re: Ремонт на въдици, макари и риболовни пособия!
Само големи с обслужената макара.Valio_ribata написа:Благодарско колега StaAnt,оказа се прав в смазката е бил проблема.

- larybalky
- научил се да хвърля
Колеги,може ли някой да ми даде координати на читав майстор на макари в Пловдив?Може и на ЛС.Благодаря ви предварително.
Мераклия
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
От Сандански съм,имам две макари за ремонт,някой в града поправя ли макари?Ако някой знае номер или име нека ми съдейства.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
-
- ще става разбирач
Винаги съм подозирал, че най боли ако сам се прецакаш ама от днес вече съм сигурен, че е така. Това се случи от постоянно сваляне и слагане на макарата, защото си държа пръта в тубус. Може ли някой да ми даде координати на професионалист, който би се наел да махне стрария макародържач и да сложи някакво Фуджи?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- StaAnt
- ще става разбирач
Лошо,Стенли вече не се занимава със счупени въдици.Търси се читав майстор от София.
имам една пукнатина на върха на мача може ли да го залепя с нещо
Искам и аз да попитам за някой майстор за поправка на болонезе.Около Варна ако е ще е много добре,но бих го пратил и някъде другаде.Моля помогнете 

Здравейте колеги, мой приятел има проблем с макара Shimano Technium SFC. Загубил е врътката на аванса: 
някой има ли идея от къде може да се купи друга или да става да се замени с подобна от друг модел. Приемаме и други идеи, защото така макарата стои на "трупчета". Предварително благодаря.

някой има ли идея от къде може да се купи друга или да става да се замени с подобна от друг модел. Приемаме и други идеи, защото така макарата стои на "трупчета". Предварително благодаря.
В подлеза на Македонски дом-Варна има магазин. Там вземат пръчки за ремонт. Видях една ремонтирана и ми се стори прилична работа.turgay222 написа:Искам и аз да попитам за някой майстор за поправка на болонезе.Около Варна ако е ще е много добре,но бих го пратил и някъде другаде.Моля помогнете
Успех!
-
- ще става разбирач
Здравейте,колеги!
На една от мач въдиците ми върховият и водач е поставен(завъртян) леко няляво срямо всички други,което ме дразни,така че въпросът ми е как най-лесно да разлепя този върхов водач и отново да го залепя?
Чувал съм,че това става с нагряване?
Предварително благодаря за съветите!
На една от мач въдиците ми върховият и водач е поставен(завъртян) леко няляво срямо всички други,което ме дразни,така че въпросът ми е как най-лесно да разлепя този върхов водач и отново да го залепя?
Чувал съм,че това става с нагряване?
Предварително благодаря за съветите!
- Димитър Янчев Гечев
- новобранец
Колеги помагайте....
Въдицата е на 2 части точно на снадката на частта която държи макарата ''горе синьото'' се пукна малко и при вадене на риба пука и се разцепва още повече...Можете ли да споделите може ли да се оправи или не спешно е ? Благодаря предварително !!
Ето я и нея http://riboco.com/index.php?mod=product&show=1669&click" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow карбон е !!
Въдицата е на 2 части точно на снадката на частта която държи макарата ''горе синьото'' се пукна малко и при вадене на риба пука и се разцепва още повече...Можете ли да споделите може ли да се оправи или не спешно е ? Благодаря предварително !!

Ето я и нея http://riboco.com/index.php?mod=product&show=1669&click" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow карбон е !!
Привет Колеги..Какъвто,и проблем да възникне при каквато,и да е макара...звънкайте.
0885501357...Румен.
Имах до преди време,и собствена тема с ревюта,но незнайно къде изчезна...
Поздрави....
0885501357...Румен.
Имах до преди време,и собствена тема с ревюта,но незнайно къде изчезна...
Поздрави....
- кирил великий
- разбира нещата
Колега artaks, тази тема ли имаш предвид: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?t=77011
Точно тя е.Но тук е малко по от към средата.Ако не се лъжа ревютата започваха с един Ексенс.кирил великий написа:Колега artaks, тази тема ли имаш предвид: http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?t=77011
Но няма значение.
Къде успя да я намериш?И защо като отита,на страница различна от първата ме прехвърля в продавалника?
Поздрави...