Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 3.0
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: руская рибалка 3.0
Колеги аз искам да попитам някой дали знае как се работи с RF2MapEditior защото искам да си спретна няколко български бази 

какво правим с счупените въдици и макари как се оправят
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Някой играе ли още RF3.Когато ми свърши времето онлайн кво прайме колеги!!!!!
- Skitnik681
- новобранец
Здравейте , от около седмица, започнах да играя рибалката 3.5 , НО до сега така и не успявам да подкарам , клевалката . Все ми дава някаква грешка . Изобщо има ли Клевалка за тази версия (3.5) Слушам че , била платена тази игра , но до сега все още играта си върви добре , без да ми е искало пари . В момента съм 18 разряд . НО се притеснявам че скоро всичко ще изгуби смисъла си , ако дойде време за плащане а и така без клевалака се играе доста трудно и на сляпо а и за турнири и дума не може да става без нея
- aleks_gt
- научил се да хвърля
как пемелиш пари ниама ядене руская рибалка 3.0
за тази верся става дима
за тази верся става дима
Когато ми свърши времето онлайн кво прайме колеги!!!!!
4oko16 написа:Когато ми свърши времето онлайн кво прайме колеги!!!!!
плащаме

Здравейте,с мъжа ми играем РР 3,без клевалка и сме разряд 45,имаме около 16 милиона,къща на Волга и Красивая меча.Имаме и РР 3.1,но ни е малко сложна и играем рядко на нея.Обаче в РР 3.0 печелихме много турнири и страхотни наградки.В момента тегля РР 3.5,ако успея да я сваля,ще Ви споделя.

3.5 може да се играе само онлайн няма офлайн опция.........
ivoraw написа:3.5 може да се играе само онлайн няма офлайн опция.........
Не знам,но я свалих и се оказа,че е 3.0 версия.Аз онляйн не мога,защото нета ми е мобилен и е под всякаква критика:(:(:(.А в началото,когато инсталирах 3.0,имаше 2 режима и аз май се прецаках,че не инсталирах "многоползователския",а избрах първия,не помня какво точно беше като режим

Искам да помоля някой,който има клевалка да ми я прати на ivka1986@abv.bg,защото като се опитам да я тегля антивирусната ми изписва,че е "СПРЯН ТРОЯНСКИ КОННИК".Моята антивирусна е от простичките и не ми дава да си я дръпна.

Благодаря предварително!
здравейте нов сам в тази игра и бих искал съвет.Кармата ми е -41000 .Моля ви кажете ми има ли начин (освен да пускам рубата )да си намаля кармата.Благодаря
не няма друг начин, освен ако играеш онлайн, можеш да си купиш риба за карма и да я пуснеш. Това е положението с кармата
Здравейте колеги. Предложете някоя локация на която мога да си оправя кармата, че от 1500 падна на -46 заради едната глоба
.
22-ри разряд съм на база Ахтуба, локация "Летняя стоянка". Ловят се предимно големшки платики на макарони със захранка "Большой лещ+макароны+конопляное масло" в ями 9,30 м. и 9,71 м.. За 3 дена събрах приблизително 150 000 като играя около час на ден.
Ето две доста добри:
Лещ 8,133 кг. Поймана на Ахтуба: Летняя стоянка, Макароны.
Лещ 8,673 кг. Поймана на Ахтуба: Летняя стоянка, Макароны.

22-ри разряд съм на база Ахтуба, локация "Летняя стоянка". Ловят се предимно големшки платики на макарони със захранка "Большой лещ+макароны+конопляное масло" в ями 9,30 м. и 9,71 м.. За 3 дена събрах приблизително 150 000 като играя около час на ден.
Ето две доста добри:
Лещ 8,133 кг. Поймана на Ахтуба: Летняя стоянка, Макароны.
Лещ 8,673 кг. Поймана на Ахтуба: Летняя стоянка, Макароны.
Здравейте колеги,има ли начин да се повиши опита съответно разряда в новата версия на Русская Рыбалка 3.6,става дума да се хакне,с участие в турнири стигнах само до 34 разряд.