Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кърджалийска област
Модератор: sapuna
- pacho109
- сериозен играч
Re: Кърджалийска област
Ако може по-точно условиятаАнтон Тонев написа:Значи, хващаш стария път за Хасково/през Байкал/, минаваш покрай нас, и тръгваш за резиденцията нагоре.Стигаш с.Рани Лист и продължаваш.След селото на върха, има отбивка надясно за телевизионната кула.Тръгваш натам и след 5-6 километра е гьола.За Щука не знам но има шаран и толупи.Платен е- да няма неразбрали.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Пътя е преди селото в ляво. На отбивката има едно малко гьолче, почти винаги пресъхнало.
Пускаш се надолу по черния път и излизаш на стената.
Поне така беше навремето преди около 12-15 години. Тогава имаше много риба. Там се научихме да ловим сомове на блесна, а от кефалите по над кило се ловяха по десетина на излет... имаше и по някоя пъстърва и огромни мрени, като бирени шишета, скобари...
После го арендоваха и спрях да ходя
Тогава нулата му попадаше на територията на дивечовъдното и беше заградена с мрежа.
Поне така беше навремето преди около 12-15 години. Тогава имаше много риба. Там се научихме да ловим сомове на блесна, а от кефалите по над кило се ловяха по десетина на излет... имаше и по някоя пъстърва и огромни мрени, като бирени шишета, скобари...
После го арендоваха и спрях да ходя

Тогава нулата му попадаше на територията на дивечовъдното и беше заградена с мрежа.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не ми се ходи на платени водоеми. Някак я няма тръпката да мечтаеш:)) кефа го има но не и неизвесното.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Да ти кажа честно, не съм ходил, но това за мрените ме заинтересува.От отдавна имам мерак за големи мрени, а аз лятото си ги фатам на Сутлийка на ръце по камъните.Я сподели на какво да ги търся ако имам път натам/ако са останали де/Кърцата написа:Пътя е преди селото в ляво. На отбивката има едно малко гьолче, почти винаги пресъхнало.
После го арендоваха и спрях да ходя![]()

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Честит Празник на всички
! Болярци мисля че е на Дивечовъдната станция, но по това време може да се направи само добър пикник на беседката. Мирната риба там намаля до минимум още преди 2 години и не знам да е зарибяван след това. Кефалите, скобарите и мрените отдавна са само спомен, а шарана и амура е изловен. Мяркаше се някой едър толуп, но и той свърши. Мисля, че в момента там е най-подходящо за празнуване на Никулден с вино и риба ! Наздраве и за много риби ! 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Абе, Толупите със сигурност ги има,защото един мой приятел ходеше последно преди мисля 3 месеца и си беше наловил 3 или 4 прилични по 4-5 кила.WalGrudew написа:Честит Празник на всички! Болярци мисля че е на Дивечовъдната станция, но по това време може да се направи само добър пикник на беседката. Мирната риба там намаля до минимум още преди 2 години и не знам да е зарибяван след това. Кефалите, скобарите и мрените отдавна са само спомен, а шарана и амура е изловен. Мяркаше се някой едър толуп, но и той свърши. Мисля, че в момента там е най-подходящо за празнуване на Никулден с вино и риба ! Наздраве и за много риби !
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- кандидат преподавател
Уважаеми колеги,моля който знае със сигурност,да посочва кои от водоемите са частично замръзнали -това само ще ни предпази от нежелателно пътуване до там.
Добронамерено,веднага ще ви посоча един частично замръзнал,който не позволява да се направи някакъв риболов за забавление - онова язовирче в студената долина зад с.Бойно.
Добронамерено,веднага ще ви посоча един частично замръзнал,който не позволява да се направи някакъв риболов за забавление - онова язовирче в студената долина зад с.Бойно.
- Антон Тонев
- сериозен играч
INCUBUS написа:Уважаеми колеги,моля който знае със сигурност,да посочва кои от водоемите са частично замръзнали -това само ще ни предпази от нежелателно пътуване до там.
До колкото знам там не са ли два язовира?.Или бъркам.
Сещам се за един дето има краварник до него.
ПП. Геш, то за язовирчето на наш Петьо/хитрушко/ май става въпрос.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Че той и язовир ли има?Не бях чувал!Някой знае ли условията на този язовир дето говорите?Струва ми се че,или никой не ходи на риба или всеки крие защото има пълно радио мълчание.Тони извинявай за снощи но нямаше как да говоря защото бях за малко до службата.
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ами не знам.Веднъж се връщах от Ардино и реших да мина, но бях със служебната кола и не влезнах навътре.Но може да питаме Хитруш.То той ме е канил там ама не съм ходил.Та затова не давам точна информация.То и да има риба при Петьо, то тя ще е някаква останало от едно време.Поне аз не знам той да е зарибявал.Но може да бъркам,да не подвеждам колегите.То там дядо му му гледа добитъка/и кончето деgeorgi30 написа:Че той и язовир ли има?Не бях чувал!Някой знае ли условията на този язовир дето говорите?Струва ми се че,или никой не ходи на риба или всеки крие защото има пълно радио мълчание.Тони извинявай за снощи но нямаше как да говоря защото бях за малко до службата.

ПП А за радио мълчанието, не се учудвай.Може пък наистина никой да не ходил скоро

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
То няма къде да се отиде. По 100 пъти на ден отварям форума да видя някой,някъде ходи ли и как е дереджето,но..суша.Антон Тонев написа:Ами не знам.Веднъж се връщах от Ардино и реших да мина, но бях със служебната кола и не влезнах навътре.Но може да питаме Хитруш.То той ме е канил там ама не съм ходил.Та затова не давам точна информация.То и да има риба при Петьо, то тя ще е някаква останало от едно време.Поне аз не знам той да е зарибявал.Но може да бъркам,да не подвеждам колегите.То там дядо му му гледа добитъка/и кончето деgeorgi30 написа:Че той и язовир ли има?Не бях чувал!Някой знае ли условията на този язовир дето говорите?Струва ми се че,или никой не ходи на риба или всеки крие защото има пълно радио мълчание.Тони извинявай за снощи но нямаше как да говоря защото бях за малко до службата./.
ПП А за радио мълчанието, не се учудвай.Може пък наистина никой да не ходил скоро
- Антон Тонев
- сериозен играч
Бе не знам.Днеска ходих до Тополчане, и от там се виждаше залива до Моби Дика.Имаше най малко 50 човекаnedevi30 написа:То няма къде да се отиде. По 100 пъти на ден отварям форума да видя някой,някъде ходи ли и как е дереджето,но..суша.Антон Тонев написа:Ами не знам.Веднъж се връщах от Ардино и реших да мина, но бях със служебната кола и не влезнах навътре.Но може да питаме Хитруш.То той ме е канил там ама не съм ходил.Та затова не давам точна информация.То и да има риба при Петьо, то тя ще е някаква останало от едно време.Поне аз не знам той да е зарибявал.Но може да бъркам,да не подвеждам колегите.То там дядо му му гледа добитъка/и кончето деgeorgi30 написа:Че той и язовир ли има?Не бях чувал!Някой знае ли условията на този язовир дето говорите?Струва ми се че,или никой не ходи на риба или всеки крие защото има пълно радио мълчание.Тони извинявай за снощи но нямаше как да говоря защото бях за малко до службата./.
То май само 5-6 човека от града пишем в тая тема
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Не само от нета, а и из града, където и да се разговоря с познати сведенията са, че не върви. Чакаше се да завали малко да напълни и размъти реките, но не би, а за 20-тина уклеики да блъскам пътя до сатките или Енчец, не си струва. Последно което дочух е че на Тракиец излизала бяла риба, но с лодка и на влачене, че и трябвало да напипаш мястото, ако има ентусиасти с материални възможности/кола, лодка и т.н./, да дерзаят.Антон Тонев написа:georgi30 написа: ПП А за радио мълчанието, не се учудвай.Може пък наистина никой да не ходил скоро

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
А между другото, яз Кърджали от доста време не съм го виждал толкова празен.На Главатарци сигурно пеша можеш да идеш на острова.antivik написа:Не само от нета, а и из града, където и да се разговоря с познати сведенията са, че не върви. Чакаше се да завали малко да напълни и размъти реките, но не би, а за 20-тина уклеики да блъскам пътя до сатките или Енчец, не си струва. Последно което дочух е че на Тракиец излизала бяла риба, но с лодка и на влачене, че и трябвало да напипаш мястото, ако има ентусиасти с материални възможности/кола, лодка и т.н./, да дерзаят.Антон Тонев написа:georgi30 написа: ПП А за радио мълчанието, не се учудвай.Може пък наистина никой да не ходил скоро![]()
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- кандидат преподавател
Яз.Кърджали е с около 20 метра под обичайното не пълно докрай ниво.На Енчец излиза много дребна /по класификацията на шаранджиите обаче /риба - изключително охранени уклеи,дребни бабушки и костурета.Има наши пенсионери,които тази неделя,на "Моби Дик" с по един "камшик",както му казват,са направили по 200 тлъсти уклея и са супер доволни-ще има да мариноват мезица,да са живи и здрави да си пийват покрай нея.От брега на залива също става,макар и не в бърз темп още от рано сутрин.