ПОПЧЕТА-2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ПОПЧЕТА-2012

Мнение от nasko_sym »

Браво Недялко.
bobiklima
новобранец
новобранец

Мнение от bobiklima »

За кое за почетата ли го каза или за риболовеца ? :lol:
bobiklima
новобранец
новобранец

Мнение от bobiklima »

Иван Байчев написа:Ми то ако има лесно ще спи по камъните и по буните :roll:
Само се чудя жена му как го търпи :lol: :lol: :lol:

За кое за попчето ли го казваш или за риболовеца ? :lol: :lol: :lol:
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес на вълнолома към два килограма кая средна хубост ем мида .
Аватар
Иван Байчев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Байчев »

bobiklima написа:
Иван Байчев написа:Ми то ако има лесно ще спи по камъните и по буните :roll:
Само се чудя жена му как го търпи :lol: :lol: :lol:

За кое за попчето ли го казваш или за риболовеца ? :lol: :lol: :lol:
За риболовеца естествено. :D
venito80
новобранец
новобранец

Мнение от venito80 »

Недялко,ЕВАЛА!!!!!!
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

През забраната попчето е забранено на мрежи.На въдица може да се лови.Не виждам проблем-популацията е сравнително голяма,враговете му са малко.Пораженията му от нашите въдици са незначителни.Хвърля много яйца с хайвера.В сравнение с промишлените и други поражения върху морето,мисля,че нашите 1-2 килограма риба през седмица не са въобще от значение. :drinkers:
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Днес на морска гара популацията беше средно активна като преобладаваха мъниците,за няколко часа може да се налови 1-2 кг.Променливото време беше разколебало колегите и не бяха много на брой.
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Днес и аз открих сезона :) на вълнолома.От 17.00- 19.00 направих 17 рибета от които 5 доста едри каи.Ема беше бяла мида
mlqkosoriz
новобранец
новобранец

Мнение от mlqkosoriz »

Колеги някой да е пробвал в кв.Аспарухово :)
petar 2009
новобранец
новобранец

Мнение от petar 2009 »

Здравейте, колеги ! С Извинение за късната информация от 07.04.2012 ( събота ) и за това , че не знам как се качват снимки тук..... да Ви споделя моя пръв сезонен улов на попчета на буна Панорама - Зл. Пясъци - от вътрешната страна на дългия рог , по средата между снадките на панелите.
Начало 16.00 часа.Вече имаше колеги с 2-3 спининга ,по около 2 кг. в живарника с попчета.
Бях с жена ми с 3 спининга ,от които два активни - които бяха в ръцете ни и с които се задявахме с рибата.За тези които ме разбират, попчето обича игра със стръвта ,при първо почукване леко движение на стръвта нагоре-надолу без да се вдига оловото от дъното и по усет след второ , трето до четвърто почукване - засечка ... и вън на попчето.И така до 19.30 часа резултата 48 броя( около 2 кг. ), от които около 1/3 по - големи от педя, 1/3 средни нормални и 1/3 по-дребни за пържене с клечки за зъби.Такъм дънен с две куки №6. Стръв от бял ем, патешки воденички до най- предпочитаната местна черна сурова мида.Имаше много млади и възрастни колеги, семейни и на групи- около 20-30 спининга, топло, сухо и леко ветровито ( на пориви Ю - ЮЗ) време. Мисля , че всички бяха доволни.Пожелавам на всички Ви, подобни приятни излети , ... и на слука през предстоящия сезон !
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

petar 2009 написа:Здравейте, колеги ! С Извинение за късната информация от 07.04.2012 ( събота ) и за това , че не знам как се качват снимки тук..... да Ви споделя моя пръв сезонен улов на попчета на буна Панорама - Зл. Пясъци - от вътрешната страна на дългия рог , по средата между снадките на панелите.
Начало 16.00 часа.Вече имаше колеги с 2-3 спининга ,по около 2 кг. в живарника с попчета.
Бях с жена ми с 3 спининга ,от които два активни - които бяха в ръцете ни и с които се задявахме с рибата.За тези които ме разбират, попчето обича игра със стръвта ,при първо почукване леко движение на стръвта нагоре-надолу без да се вдига оловото от дъното и по усет след второ , трето до четвърто почукване - засечка ... и вън на попчето.И така до 19.30 часа резултата 48 броя( около 2 кг. ), от които около 1/3 по - големи от педя, 1/3 средни нормални и 1/3 по-дребни за пържене с клечки за зъби.Такъм дънен с две куки №6. Стръв от бял ем, патешки воденички до най- предпочитаната местна черна сурова мида.Имаше много млади и възрастни колеги, семейни и на групи- около 20-30 спининга, топло, сухо и леко ветровито ( на пориви Ю - ЮЗ) време. Мисля , че всички бяха доволни.Пожелавам на всички Ви, подобни приятни излети , ... и на слука през предстоящия сезон !
Браво колега!
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
biseerrr
новобранец
новобранец

Мнение от biseerrr »

Днес и аз открих риболовния сезон 2012г.,на вълнолома от вътрешна страна от 16ч.до19ч.-3кг. попчета,от които 2кг.едро.Другото за котарака Пухчо.Успех на всички колеги!
hvdragon
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hvdragon »

На Траката няма слука напоследък. Много дребно и много слабо - 2,3 броя на час. А как даваше преди години.... Някакви отзиви за 1, 2 и 3 буна?
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D Днес в Поморие попа даваше добре от 12:30 до 17:30 3кг. попчета на стръв прясна цаца пробвах и на скарида ама попа си сакаше цаца към 17:00 почна да се трупа мноо народ по камъните и в 17:30 ми писна и си бих камшика.Попчетата предимно са дребни и средни изкарах и някой приличен стронгил както и четери лихнуса.
Наслука на всички :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”