Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
Мисля, че е заради забраната.antivik написа:Пичове, к`ви са тези скверни слухове де стигат до моите уши, че достъпа до язовир Кърджали през стената по заливите бил забранен, к`ва е тази дискриминация?!? Това значи таквиз кат мен мен без кола и де аресват туризма да не могат да стигнат до 5-тия залив/да речем/. То не стига че ми казаха, че не се радрешавало да се ползва пристана до стената/единственото удобно там място да пуснеш лодка/, а сега вземи и пешите маршрути преградили. Това чудо без гюрултия маи няма да се мине. Кой и на какви основания ги взема тези решения
? Цял живот/поне до сега/ си се ползваше и язовир, и гори, и природа от всеки, кой има мерак, сега изглежда някой пробва да превърне язовира в феодално/частно/ владение и само определени хора да стигат до него. Кажете кое е вярно и кое не е и ако можем какво да сторим, че да си оправим дереджето, както на времето?
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Бе
... не е само за забраната що хора де са без въдици, само туристи/де през Акациите ще драпат къде Енчец/ и плувци за плуване не са ги пускали. Сега едните правят сметка да минават през Кьосевския залив, а туристите през моста под стената/въжения/. Да не говорим, че кея си се чуваше и преди това,че му е ударено ветото, а това си е ограничаването за възможност за спорт. Те сега, га е забранен риболова, що ще ме спират да не си замъкна гемията и да си по греба 6-7 часа там...
? Маи ще требе да се дига гюрултия, но не знам как се постъпва при таквиз случаи, дали кметовете требе да се търсят..., що ли
...? Па и как и кой го решава това и с каква цел...

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Абе Вик, я земи изпусни малко парата.В неделя с Петьо сме се уговорили.Имаш още време.antivik написа:Бе... не е само за забраната що хора де са без въдици, само туристи/де през Акациите ще драпат къде Енчец/ и плувци за плуване не са ги пускали. Сега едните правят сметка да минават през Кьосевския залив, а туристите през моста под стената/въжения/. Да не говорим, че кея си се чуваше и преди това,че му е ударено ветото, а това си е ограничаването за възможност за спорт. Те сега, га е забранен риболова, що ще ме спират да не си замъкна гемията и да си по греба 6-7 часа там...
? Маи ще требе да се дига гюрултия, но не знам как се постъпва при таквиз случаи, дали кметовете требе да се търсят..., що ли
...? Па и как и кой го решава това и с каква цел...
![]()
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Не мой тъй да се изпуска парата, то ще вземат и да ни ОНОЖДАТ и па само да си изпускаме парата, а че гьола е правен с данъците на баща ми и майка ми..., а че се води публична собственост/поне бреговата линия.../. Па некой си го е решил и ние да си траем...
На края ще вземат да ме накарат в тоалетната чиния да си фъргам куките и да си пускам гимийката, как е тръгнало...

А защо направо не направите запитване до Язовири и каскади?Това не е нормално!Ако има активисти от ГЕРБ нека направят запитване!Пък и защо не може да се попита и кмета!
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Вчера бях в Министерски съвет, при Бойко .Дадох му личните ти данни, и сега имам документ, който ще ти осигури достъп през охраната на стената.Загатнах им, и за твоите проблеми напоследък.georgi30 написа:А защо направо не направите запитване до Язовири и каскади?Това не е нормално!Ако има активисти от ГЕРБ нека направят запитване!Пък и защо не може да се попита и кмета!
Днес ще ида при Асан, в общината, и него ще питам.Сега доволен ли си.????

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
А, че защо аз да съм доволен?Хайде уреди нещо да може да ходим на петия залив че лошо!Ако има нещо пиши пак тука че да знаем!Ок?
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Че какво ти пречи на теб, с кола, да идеш на петия залив.Слез на хижата на ОЦЗ и оттам давай на залива.georgi30 написа:А, че защо аз да съм доволен?Хайде уреди нещо да може да ходим на петия залив че лошо!Ако има нещо пиши пак тука че да знаем!Ок?
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Тука зора е кой на какво е свикнал. Влезе ли му на човек бензиня в кръвта, трудно се хваща да мъкне цялата багажерия, като костенурка на гръб. Ма самия факт за спирането на пътя си е гадост, чува се ня`кво оправдание, че било само за през забранения период, но не виждам резон да се спират обикновени туристи... Па може и да пречат на някой да си мята мрежи без свидетели
...!?!

- Антон Тонев
- сериозен играч
Вик, за мен донякъде тази забрана е добра.Най вече заради некролога по средата на стената на едно 21-годишно момче.А пък и в твоя случай си мисля, че като са те видели с количката дето си мъкнеш багажа.!!!!!.Все пак сигурността на едно такова съоражение, не е маловажна.antivik написа:Тука зора е кой на какво е свикнал. Влезе ли му на човек бензиня в кръвта, трудно се хваща да мъкне цялата багажерия, като костенурка на гръб. Ма самия факт за спирането на пътя си е гадост, чува се ня`кво оправдание, че било само за през забранения период, но не виждам резон да се спират обикновени туристи... Па може и да пречат на някой да си мята мрежи без свидетели...!?!
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
То за тези де са решили да рипат от стената достъпа си е разрешен, спрян е пътя след стената към заливите. С колички и лодки още не съм се мъкнал на горе, за сега само проучвам дереджето, па и не виждам с какво толкова един 18-20 кг. пластмасов каяк ще застраши стената/съоръжението/, а и не правя сметка ако пусна гимийчето на вода да се мотам около стената зора е, че само там е най-удобното място и от там може да се пердаши на горе към кой да е залив.
От Главатарци не става ли да се пуснеш с лодка където си искаш и да няма кой да ти вика че не може 

- antivik
- кандидат преподавател
Само остава да ми обясниш как да я затътрузя до там на колесараJechko написа:От Главатарци не става ли да се пуснеш с лодка където си искаш и да няма кой да ти вика че не може

Ще кажеш че си от Видин
та не знаеш на Главатарци че случайно пускат лодки с колесари
,както да е