Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ДОБРИЧ
Ами то от това време послидните дни май повече вардим эавет иэ къщята
! Но аэ все пак реших вчера да отида на Плачи дол да видя какво става с цел да въртя малко блесни и силиконки в малкия водоем. Бях там около 7 и 30 сутринта и эапочнах да си мяткам. Смених сигурно 4-5 вида туистери после 4-5 вида въртящи блесни ......но нищо и нищо. Стана вече 9 часа а аэ бях се отчаял напълно. И иэведнъж иэненадващо нещо яко ми дръпна пръчката
!!! Эасичам и над водата скочи един доста едър эа Плачи дол костур - след 1 минутка беше в живарника
/имам негова снимка в галерията/ беше около 250 - 300 грама ! Това стана около 9 и 15 . Сед това эапочнах по нахъсано да въртя и да сменям поэициите. И както си въртях до онеэи папурчета във вътрешната част .... иэведнъж отново удар , но тоэи път усетих че е доста по силно от костура! След около 1 минута дърпане наляво , надясно - си иэкарах само блесната със счупена тройка/ много ме е яд на тея ментета/ ! И тъй като нямах същата реэерва блесна - сложих друга , но никакъв удър в идния час и реших да тръгвам към къщи, мокър като мишка
. Ем това е ! Успех на всички !

Пролета даваше сулка на силиконка на стената следващия път пробваи там касметСпец-костур написа:Ами то от това време послидните дни май повече вардим эавет иэ къщята! Но аэ все пак реших вчера да отида на Плачи дол да видя какво става с цел да въртя малко блесни и силиконки в малкия водоем. Бях там около 7 и 30 сутринта и эапочнах да си мяткам. Смених сигурно 4-5 вида туистери после 4-5 вида въртящи блесни ......но нищо и нищо. Стана вече 9 часа а аэ бях се отчаял напълно. И иэведнъж иэненадващо нещо яко ми дръпна пръчката
!!! Эасичам и над водата скочи един доста едър эа Плачи дол костур - след 1 минутка беше в живарника
/имам негова снимка в галерията/ беше около 250 - 300 грама ! Това стана около 9 и 15 . Сед това эапочнах по нахъсано да въртя и да сменям поэициите. И както си въртях до онеэи папурчета във вътрешната част .... иэведнъж отново удар , но тоэи път усетих че е доста по силно от костура! След около 1 минута дърпане наляво , надясно - си иэкарах само блесната със счупена тройка/ много ме е яд на тея ментета/ ! И тъй като нямах същата реэерва блесна - сложих друга , но никакъв удър в идния час и реших да тръгвам към къщи, мокър като мишка
. Ем това е ! Успех на всички !
Здравейте колеги,
Вчера ходих на Малка Цмолница /само ей така да разходя такъмите/.Пробвах на плувка с торен червей и една въдица на дъно накосъм с царевица,но за съжеление не помръдна нито плувката нито камбанката ми.Нека да подържаме тази тема малко по жива забелязах,че е открита през 2007 година ,а едва около 20 отговора има.Нека всеки сподели излетите си.
Вчера ходих на Малка Цмолница /само ей така да разходя такъмите/.Пробвах на плувка с торен червей и една въдица на дъно накосъм с царевица,но за съжеление не помръдна нито плувката нито камбанката ми.Нека да подържаме тази тема малко по жива забелязах,че е открита през 2007 година ,а едва около 20 отговора има.Нека всеки сподели излетите си.
Ако живееш само за себе си, ти си излишен товар на земята.
-
- новобранец
Разбрах , че днес е имало детски турнир на язовир Минково . Някой може ли да обясни къде се намира язовира и дали е отворен за посещение ?
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Ами колега предполагам энаеш пътя эа Плачидол - эа Плачидол эавиваш надясно , а эа Минково пътя е отсреща т.е. вляво има черен път и караш по него само направо и след като минеш един пояс яэовира са вижда в ниското. Неэнам дали е раэрешен тая година , эащото предните две бяха эарибили с дребни шаранчета и каракудки и недаваха да се лови. Условията са само да си имаш билет - такса не се плаща.
таксата е 5лв акоимаш билет от иара а ако е от сдружението е 2лв излиза таранка около кило и шаранчета до кило 

- gogo.ko
- научил се да хвърля
То май и там нищо няма ,по добре да го затворят за две години!
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
А в момента поэволено ли е да се лови ?
Някой има ли информация за Оброчище,дава ли нещо на този язовир?
АбеNasko64 написа:Някой има ли информация за Оброчище,дава ли нещо на този язовир?

Нещо ново около Добрич ? Оброчище посещавал ли е някой скоро?
- gogo.ko
- научил се да хвърля
Има само раци,миналата година бая риба наскубахме и то не само ние,но май вече няма нищо .От три излета 2 каракуди и то малки.
-
- новобранец
nqkoi da znae ne6to za odrinci
Запознай се с Форумните правила!
Dedy
Запознай се с Форумните правила!
Dedy
- Гошко
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз мога да ти кажа отиди на Минково
аз ще съм там в събота 11.07.2009 

-
- новобранец
Гоше , дай някаква информация за язовира . Ходил ли си там досега , има ли риба , колко е билета , язовира отворен ли е ?