Риболов около Добрич

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: РИБОЛОВ ОКОЛО ДОБРИЧ

Мнение от Спец-костур »

Ами то от това време послидните дни май повече вардим эавет иэ къщята :wink: ! Но аэ все пак реших вчера да отида на Плачи дол да видя какво става с цел да въртя малко блесни и силиконки в малкия водоем. Бях там около 7 и 30 сутринта и эапочнах да си мяткам. Смених сигурно 4-5 вида туистери после 4-5 вида въртящи блесни ......но нищо и нищо. Стана вече 9 часа а аэ бях се отчаял напълно. И иэведнъж иэненадващо нещо яко ми дръпна пръчката :shock: !!! Эасичам и над водата скочи един доста едър эа Плачи дол костур - след 1 минутка беше в живарника :D /имам негова снимка в галерията/ беше около 250 - 300 грама ! Това стана около 9 и 15 . Сед това эапочнах по нахъсано да въртя и да сменям поэициите. И както си въртях до онеэи папурчета във вътрешната част .... иэведнъж отново удар , но тоэи път усетих че е доста по силно от костура! След около 1 минута дърпане наляво , надясно - си иэкарах само блесната със счупена тройка/ много ме е яд на тея ментета/ ! И тъй като нямах същата реэерва блесна - сложих друга , но никакъв удър в идния час и реших да тръгвам към къщи, мокър като мишка :) . Ем това е ! Успех на всички !
tomi
новобранец
новобранец

Мнение от tomi »

Спец-костур написа:Ами то от това време послидните дни май повече вардим эавет иэ къщята :wink: ! Но аэ все пак реших вчера да отида на Плачи дол да видя какво става с цел да въртя малко блесни и силиконки в малкия водоем. Бях там около 7 и 30 сутринта и эапочнах да си мяткам. Смених сигурно 4-5 вида туистери после 4-5 вида въртящи блесни ......но нищо и нищо. Стана вече 9 часа а аэ бях се отчаял напълно. И иэведнъж иэненадващо нещо яко ми дръпна пръчката :shock: !!! Эасичам и над водата скочи един доста едър эа Плачи дол костур - след 1 минутка беше в живарника :D /имам негова снимка в галерията/ беше около 250 - 300 грама ! Това стана около 9 и 15 . Сед това эапочнах по нахъсано да въртя и да сменям поэициите. И както си въртях до онеэи папурчета във вътрешната част .... иэведнъж отново удар , но тоэи път усетих че е доста по силно от костура! След около 1 минута дърпане наляво , надясно - си иэкарах само блесната със счупена тройка/ много ме е яд на тея ментета/ ! И тъй като нямах същата реэерва блесна - сложих друга , но никакъв удър в идния час и реших да тръгвам към къщи, мокър като мишка :) . Ем това е ! Успех на всички !
Пролета даваше сулка на силиконка на стената следващия път пробваи там касмет
Exodus
новобранец
новобранец

Мнение от Exodus »

Здравейте колеги,

Вчера ходих на Малка Цмолница /само ей така да разходя такъмите/.Пробвах на плувка с торен червей и една въдица на дъно накосъм с царевица,но за съжеление не помръдна нито плувката нито камбанката ми.Нека да подържаме тази тема малко по жива забелязах,че е открита през 2007 година ,а едва около 20 отговора има.Нека всеки сподели излетите си.
Ако живееш само за себе си, ти си излишен товар на земята.
goshodimov
новобранец
новобранец

Мнение от goshodimov »

Разбрах , че днес е имало детски турнир на язовир Минково . Някой може ли да обясни къде се намира язовира и дали е отворен за посещение ?
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Ами колега предполагам энаеш пътя эа Плачидол - эа Плачидол эавиваш надясно , а эа Минково пътя е отсреща т.е. вляво има черен път и караш по него само направо и след като минеш един пояс яэовира са вижда в ниското. Неэнам дали е раэрешен тая година , эащото предните две бяха эарибили с дребни шаранчета и каракудки и недаваха да се лови. Условията са само да си имаш билет - такса не се плаща.
reni82
новобранец
новобранец

Мнение от reni82 »

таксата е 5лв акоимаш билет от иара а ако е от сдружението е 2лв излиза таранка около кило и шаранчета до кило :rolleyes:
Аватар
gogo.ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo.ko »

То май и там нищо няма ,по добре да го затворят за две години!
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

А в момента поэволено ли е да се лови ?
Аватар
Nasko64
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko64 »

Някой има ли информация за Оброчище,дава ли нещо на този язовир?
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Nasko64 написа:Някой има ли информация за Оброчище,дава ли нещо на този язовир?
Абе :roll: в интерес на истината има риба и то добра/шарани и амури от 3-до 10кг./, ма много труден там риболова, за 3 год от 7-8 ходения имам само една риба :wink:
Аватар
godho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от godho »

Нещо ново около Добрич ? Оброчище посещавал ли е някой скоро?
Аватар
gogo.ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo.ko »

Има само раци,миналата година бая риба наскубахме и то не само ние,но май вече няма нищо .От три излета 2 каракуди и то малки.
petko_5kov
новобранец
новобранец

Мнение от petko_5kov »

nqkoi da znae ne6to za odrinci

Запознай се с Форумните правила!
Dedy
Аватар
Гошко
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Гошко »

Аз мога да ти кажа отиди на Минково :) аз ще съм там в събота 11.07.2009 :smt117
goshodimov
новобранец
новобранец

Мнение от goshodimov »

Гоше , дай някаква информация за язовира . Ходил ли си там досега , има ли риба , колко е билета , язовира отворен ли е ?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”