Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
Г-н Рашков, мислили ли сте варианта да издавате членска карта, а съответно и дневната такса да бъде по-ниска.
Поздрави за начинанието и дано рибарите да останем доволни.
Поздрави за начинанието и дано рибарите да останем доволни.
Да попитам язовира държи ли костур и човек може ли да си направи кефа на спининг за костурчета и ако да къде да се търси. Никога не съм посещавал водоема..
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Има ,ама не се дава нещо,от към гората,в дясно от Малиновското дереxsxboy написа:Да попитам язовира държи ли костур и човек може ли да си направи кефа на спининг за костурчета и ако да къде да се търси. Никога не съм посещавал водоема..
Аз там съм пораснал...
-
- научил се да хвърля
Една препоръка към бъдещият АРЕНДАТОР. Т.к. от 1 април започва таксуване, не е зле да се направи една акция за почистване на района около язовира и да се пооправят пътеките от асфалта до водата.
С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА!!!!!
С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА!!!!!
Благодаря за съвета!
Като не "бъдещ", а Настоящ арендатор приемам препоръката. Препоръчвам и всички рибари да опазват околната среда.
На 02 или 03.04 ще бъдат пуснати първите 30 000 бройки шаранчета. Следващата стъпка е подобна бройка бял Амур.
Таксата не е от първи. Не е най ваЖното ни перо
Спокойно си упражнявайте хобито 
На слука!
Като не "бъдещ", а Настоящ арендатор приемам препоръката. Препоръчвам и всички рибари да опазват околната среда.
На 02 или 03.04 ще бъдат пуснати първите 30 000 бройки шаранчета. Следващата стъпка е подобна бройка бял Амур.
Таксата не е от първи. Не е най ваЖното ни перо

На слука!
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря на г-н Рашков, че се включи в темата и ни подава информация какво става с язовира! Може ли да каже от кога ще започне таксуването и каква ще бъде дневната тарифа? Поздрави!
-
- научил се да хвърля
Г-н Рашков, радвам се, че има диалог с Вас.
В неделя бях отново на любимия ми язовир, на когото съм израсъл.
Относно хигиената, пътищата и рибарските места са и наше задължения и с удоволствие бихме се включили в една акция за почистване и подпомагане на вашите намерения, стига те да бъдат реални.
Към риболовците- из плиткажите около канала на Малиново на бял червей излиза доста като количество дребна бабушка и някой и друг уклей, а на торен червей - дребни до средни таранки.
С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА!!!
Относно хигиената, пътищата и рибарските места са и наше задължения и с удоволствие бихме се включили в една акция за почистване и подпомагане на вашите намерения, стига те да бъдат реални.
Към риболовците- из плиткажите около канала на Малиново на бял червей излиза доста като количество дребна бабушка и някой и друг уклей, а на торен червей - дребни до средни таранки.
С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА!!!
Kolio Gruncharov написа:Г-н Рашков, радвам се, че има диалог с Вас.
С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА!!!
Ще вложим средства и усилия в почистването и скоро ще има и други приятни изненади за рибарите.
Молим за малко търпение, тъй като работим по доста мащабни проекти свързани с язовира.
В понеделник пуснахме първите "нови" обитатели в язовира - 25 хил шаранчета.
Скоро ще имат и компания от амурчета и сомчета.
Целта ни е язовира да "заври", но всичко с времето си

-
- научил се да хвърля

Ще има повече поводи за радости с любимото ни хоби.
-
- научил се да хвърля
Скоро се местя да живея в Априлци и ще посещавам мястото редовно , силно се надявам да се получи хубав сезон за риболов.Понеже не съм наясно с водоема кой точно е , защото има два в близост един до друг и на двата ми изписва крапец.Кой е въпросния от северната страна на магистралата(по-големия) или от южната страна на магистралата(по-малкия).И другото ми питане е свързано с това - да речем след месец ще започна да идвам редовно така или иначе, но какви риби ще плуват във водоема тогава?Като вид и размери?Ако е удобно на Рашков да отговори , ако не скоро ще се видим на гьола.Наслука!
Да направиш нещо тъпо със стил - на това му викам изкуство!!!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
По големият,от към Прелом,риба -дребак за сега,червенопер/бабки и караконжули,трудно си дава рибата.
Аз там съм пораснал...
Corewin написа:Скоро се местя да живея в Априлци и ще посещавам мястото редовно , силно се надявам да се получи хубав сезон за риболов.Понеже не съм наясно с водоема кой точно е , защото има два в близост един до друг и на двата ми изписва крапец.Кой е въпросния от северната страна на магистралата(по-големия) или от южната страна на магистралата(по-малкия).И другото ми питане е свързано с това - да речем след месец ще започна да идвам редовно така или иначе, но какви риби ще плуват във водоема тогава?Като вид и размери?Ако е удобно на Рашков да отговори , ако не скоро ще се видим на гьола.Наслука!
Здравейте!
Удобно ми е и ще ви кажа - не съм от района и мога само да вярвам на думите на месни хора, за това какво има в язовира не знам.
Със сигурност мога да кажа, че има 25 хил шаранчета и скоро ще има толкова амурчета, а после и други.
Със скоростта, с която "съвестни" рибари ловят 150-300-400 гр. парчета, догодина може и нищо да няма.
Това зарибяване го правим, за вас. Търпение трябва и съвест, за да може този язовир да "заври" от риба и всеки да се наслаждава на улова.
Запознах се с така наречените бракониери и получих доброволното им съгласие, че няма да припарват до язовира, но не мога да контролирам (или по-скоро не ми се занимава) да кой какво пуска в торбата

Наши хора почти ежедневно вадят от живарниците на "рибарите" до 70-80 бр. от новите обитатели. Грехота е!
Утре ще се оплакват, че няма риба в язовира...
Може би ще е по-добре да забраня за една година или повече достъпа и след това да пускам хора...
Поздрави и ще се радваме да поканите и ваши приятели на язовира!
"Може би ще е по-добре да забраня за една година или повече достъпа и след това да пускам хора..".
Това е много добра идея, една "нулева" година ще е от полза за всички: арендатор, риболовци, та и за онези с "трюмчетата". Знам арендовани язовири, на които този подход сработи отлично - Скомля, Арбовия и др.
Това е много добра идея, една "нулева" година ще е от полза за всички: арендатор, риболовци, та и за онези с "трюмчетата". Знам арендовани язовири, на които този подход сработи отлично - Скомля, Арбовия и др.
В Ловеч още миналата седмица се чу как малоумници са се хвалили с шаранчета по 200-300грама....дано имате идея наистина как да опазите язовира. И дано не смятате, че с таксата от 6лв ще изгоните рибарите.....
Аз имам като питане - през забраната дали ще може да се лови на язовира ?