Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Враждебна - 777
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Враждебна - 777
Сигурно не са останали щуки, щом и собственика плаща за уловена щука 

-
- новобранец
Колеги има ли лед и риболов някакъв ??
-
- научил се да хвърля
Днес на Враждебна ;
- Прикачени файлове
-
- IMG_0022.JPG (2.24 MiB) Преглеждано 2138 пъти
-
- IMG_0021.JPG (1.52 MiB) Преглеждано 2138 пъти
-
- научил се да хвърля
Много слаб риболов за тези които не бяха близо до сатките и канала .1-2 пастърви.
Гьола се размръзна преди близо седмица /за тези които незнаят/ ,ловят се трудни и дребни /100-150 гр./ Пъстърви.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
pampasa написа:Гьола се размръзна преди близо седмица /за тези които незнаят/ ,ловят се трудни и дребни /100-150 гр./ Пъстърви.
Здравейте,
Вчера 15 пъстърви по 300 гр. От които половината са сивени.
Днес - 17 риби - всичките Сивени /реагират чудесно на дохранване с бял червей - за разлика от Американките/ 

Днес на 777 за 4-5 часа на бял червей - 4 бр. малки пъстърви. Много вятър и никакво забавление... 

Захранва се с червей ,а се лови на Камола - в момента се пускат само Сивени и кълве близо до брега / на 1-2 метра/Камен_81 написа:Днес на 777 за 4-5 часа на бял червей - 4 бр. малки пъстърви. Много вятър и никакво забавление...

Да, явно си прав Колега. И четирите пъстърви се хванаха буквално на 1,5м. от брега, на не повече от метър дълбочина. Използвахме основно бял, но и подхранвахме от време на време с него. Вятъра определено не беше в помощ на хубавото изкарване... В края на седмицата може да се пробвам на Нови хан. Никога не съм ходил там, а ме наплашиха малко, че имало какви ли не чудовища и като ти кълве нещо се молиш да не е 10+ кг. хахахах. Някакво мнение от 1-ва или 2-ра ръка?... 

Легенди, колега! ЛегендиКамен_81 написа: а ме наплашиха малко, че имало какви ли не чудовища и като ти кълве нещо се молиш да не е 10+ кг. хахахах. Някакво мнение от 1-ва или 2-ра ръка?...

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Има малко на брой такива риби. Едни си ги ловят, други се молят да не ги хванат, разни хораКамен_81 написа:Нови хан. Никога не съм ходил там, а ме наплашиха малко, че имало какви ли не чудовища и като ти кълве нещо се молиш да не е 10+ кг. хахахах. Някакво мнение от 1-ва или 2-ра ръка?...

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Хахахахаха, благодаря Колеги.Развеселихте ме определено.
Ако ходя до там (че времето май ще е скапано) ще дам актуална информация. 

- nocalled
- научил се да хвърля
ще се радвам да дадеш актуална, но мисля, че ще е като моята от миналата година - 1-2 пъстървки по 20-тина см за цял ден.
спокойно местенце, но си иска и некой лев да се даде за риби.
спокойно местенце, но си иска и некой лев да се даде за риби.
you'd better run...
някъква информация за седмиците има ли риболов на пъстърва