Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

кефалови 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: кефалови 2014
Тук, колега си прав. Само в България го има това - ако може и в леглото да влезем с колата си. Признавам, не съм слизал да видя какво планират, но мнението ми беше, че не бива заради велоалеята да спират достъпа с кола до голяма част от парка. Далечко идва от МОЛ-а до...моста например. А, там си има прилични паркинзи, стига да ги облагородят и тях.
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
От Аспарухово като се тръгне към центъра преди моста се хваща дясно посока Звездица и после първата вдясно, веднага пак дясно и сте под моста, където има предостатъчно място за паркиране. Само не ми е ясно как ще става пускането на лодките, но сигурно ще се измисли нещо. Нека бъдем толерантни и към другите спортуващи (велосипедистите), има място за всички. И дано най-после покрай велоалеята се сетят да сложат и кошчета за боклук, че ми писна да гледам бирени бутилки и други глупости край водата. И още нещо - предполагам, че ще осветят алеята, което е добре за риболовците 

Не знам дали ще правят велоалеа , но по този път към моста имаше много дупки и сега го оправиха,затова че стига сме плюли хората, а за боклука и кошчета да сложат българина пак ще ги счупи и ще си хвърли боклука на земята,затова аз си го събирам слагам го във колата и при най близкия контейнер го изхвърлям.
За иларията гъмжи от пасажи на повърхноста на водата ще трябва да се пробва на плаваща бомбарда.
За иларията гъмжи от пасажи на повърхноста на водата ще трябва да се пробва на плаваща бомбарда.
-
- разбира нещата
Събота на дъно направих сефтето на първа и четвърта буна: обща 6 бр от които 2-те прилични.Оттогава
все капо: нито на дъно, нито на бомбарда. Гонят бомбардата, но не захапват, въпреки всякакви техники на дразнене.
все капо: нито на дъно, нито на бомбарда. Гонят бомбардата, но не захапват, въпреки всякакви техники на дразнене.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Днес колегите добре вадеха на тихача, дребни и средни иларии. За съжаление аз само наминах на проверка преди работа и не се включих. Всички бяха на плувка.
Днес на солниците,сутринта рано даде добре но след 10.00 по-едно на час.Около 25 риби средни и едно доста едро около 0,500.На дъно.
-
- новобранец
Извинявам се, че не е по темата, но е важно.
Има подписка за свободен достъп до Морска гара-Бургас.
Моля всички колеги да сложат по един подпис до Часовника.
В нащ общ интерес е. Със здраве и дано да се случи това.
- vesofr
- научил се да хвърля
Днес на шофьорския голямо кълване,но 90%беше дребно-100гр.Само 3 средни платерини-300гр.Общият резултат е около 3 кг.
Не кълве,не кълве,че спре.
Току що се прибирам от Шкорпиловци разпуснах чудесно, но риба цък.Четири-пет маломерки и две мастии.Само един пич видях да извади две хубави риби.(може и други да е имало де, но докъдето аз хвърлях толкова)малко снимки имаше ама от това ПЦ трудна работа... Наслука на всички които се пробват!
djakdjak_63 написа:Извинявам се, че не е по темата, но е важно.
ЩЕ ПОДКРЕПЯ ПОДПИСКАТА МАКАР , ЧЕ В ТОЗИ СТРАНДЖАНСКИ ГРАД НЕ МИ СЕ ВЯРВА ДА НИ ОГРЕЕ СВОБОДНИЯ ДОСТЪП ДО МОРСКА ГАРА И ФАРА.
верно е за шкорпиловци,а и за бяла доволно вадят но .. предимно саръколаци тук там някой по едра ,днеска направих първия добър риболов на шкорпиловци-17риби,4 от които добри платерини..ей на снимките и сега ги почвам на скаричката

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Много добър улов Колега.lucezar написа:........ ,днеска направих първия добър риболов на шкорпиловци-17риби,4 от които добри платерини..ей на снимките и сега ги почвам на скаричката![]()

Ако не те претеснявам, до моста/естакадата ли беше или до Сухото дере (в южната част на плажа) ?

Успех и в бъдеще.

- недялко радков
- ще става разбирач
Любак,днес комшията се върна от Шкорпиловци с добър улов до "фургона" ако знаеш къде е,аз не знам.Сподели,че всички са хващали.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- новобранец
Днес следобед на плажа в Аспарухово десетина рибки, само дребни.
Около мен вземаха повече но същия калибър.
Около мен вземаха повече но същия калибър.