Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Бравооо, един успешен... бая си поседял...но пък си уцелил.. то и времето беше добре днес..gleen написа:Днес,пред черноморец 16 -17метар, темперетура на водата16градуса.От 9,30до14ч 20чернокопа.
На клатене ли, чернокопско чепаре? На кой метър вървеше рибата..
Започва да се примъква към брега май ааа...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Няма АААА - Димитров ден мина,krp написа: Започва да се примъква към брега май ааа...
време е чернокопа да влиза във фризера вече.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ти си " бялата лястовичка" на сезона.gleen написа:Днес,пред черноморец 16 -17метар, темперетура на водата16градуса.От 9,30до14ч 20чернокопа.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аве човек-дай точните координати където я хвана..............утре съм там

Гледай да оставиш малко и за мен като я ловиш утре, че аз мога в сряда...Хе хеее

Черноморец 16 метър, чернокопско чепаре №3,на клатене
- smel1968
- ще става разбирач
В Бургаско-Черноморец или Варненската местност?????gleen написа:Черноморец 16 метър, чернокопско чепаре №3,на клатене
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- smel1968
- ще става разбирач
И вчера моите имат по 6-7 кила чернокоп пред Галата-Фичоза-ама днеска ми казаха-не че не съм на работа де.В момента пак има лодки,но инфо за сега нямам.Най добре е дало вчера по обяд.gleen написа:Варна
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Ти що не си изпиеш хапчетата и да спреш да заблуждаваш хората с улов които не си видял или хванал?Аз от един рибарски форум , се отказах - заради кибици като теб - ще се откажа и от тук , че ми се вдигат нервите от хора дето чул - недочул - вдигат килограмите в пъти.Само за протокола - вчера сутринта (7-9 ч.) и вечерта (16-17.30ч.) имаме 10 кила (за лодката) едър чернокоп на тролинг и джиг на Златните.smel1968 написа:И вчера моите имат по 6-7 кила чернокоп пред Галата-Фичоза-ама днеска ми казаха-не че не съм на работа де.В момента пак има лодки,но инфо за сега нямам.Най добре е дало вчера по обяд.gleen написа:Варна
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- smel1968
- ще става разбирач
Сега-47 риби по 120-150 гр. сметни колко са като килограми.Видял,не видял-с човека ходя редовно за риба,така че няма да ме излъже---това е за вчера около Фичоза.Досега никого не съм излъгал-катко ти,затова се махна от оня форум,че винаги удвояваш и утрояваш резултатите си.А хапчета не ми трябват още,ако на теб ти трябват-да ти купя?Лека вечер.А 10 кила риба сигурно ви е била 6-7 кг.Мога да го проверя.paynera написа:Ти що не си изпиеш хапчетата и да спреш да заблуждаваш хората с улов които не си видял или хванал?Аз от един рибарски форум , се отказах - заради кибици като теб - ще се откажа и от тук , че ми се вдигат нервите от хора дето чул - недочул - вдигат килограмите в пъти.Само за протокола - вчера сутринта (7-9 ч.) и вечерта (16-17.30ч.) имаме 10 кила (за лодката) едър чернокоп на тролинг и джиг на Златните.smel1968 написа:И вчера моите имат по 6-7 кила чернокоп пред Галата-Фичоза-ама днеска ми казаха-не че не съм на работа де.В момента пак има лодки,но инфо за сега нямам.Най добре е дало вчера по обяд.gleen написа:Варна
- paynera
- вече хвърля и на тежко
точно 90 риби - за килограмите незнам - рибите бяха както каза по 120-150 грама
Това за 47 риби за лодката съм съгласен , но не и ПО еди колко си кг. на човек!Сега-47 риби
Последно промяна от paynera на Вто Окт 27, 2015 7:03 pm, променено общо 1 път.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
дерето пред Златните .. на 2 мили .. 24тия метър .. прослушвали ли сте го тези дни ?
- smel1968
- ще става разбирач
ок-същата риба я има и пред Фичоза.paynera написа:точно 90 риби - за килограмите незнам - рибите бяха както каза по 120-150 грама
-
- новобранец
Не знам как точно ще го провериш, но улеснение мога да ти кажа, че си беше 10 кила наистинаsmel1968 написа:А 10 кила риба сигурно ви е била 6-7 кг.Мога да го проверя.