Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2016 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2016 - ЧЕРНОКОП
Вчера в Подбалкана .. Влас-Елените се отчете доволно.. там е по-закътано и държи риба .. цяла флотилия бяхме 

Кой ти е кораба, ти да не си Христо- майната с ктч то?
Не. С Одесос съм аз...Тука четат някои мои колеги .. затва пиша по-често 

-
- новобранец
Днес пред острова ,,св. Иван" и пред нос ,,Таласакра" от 9 до 15 часа двама - по 6 кг. чернокоп и 6 бр. ,,циганки"по .500 гр- три на тролене .
-
- научил се да хвърля
Днес пред Галата от 7,30 до 11,30 по около 6 кг на човек. После много наду вятъра и излязохме. Приятели които останаха казаха че по късно пак е избила рибата и са взели добре.
Днес на Болата даде доволно. От 11.00 до 17 часа по 9-10 кг на човек. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес навсякъде чернокоп и паламуд кой колкото иска.
Re: С лодка в морето 2016 - паламуд
Вчера между Коракя и Ропотамо имам 73 риби-повечето ромки по около 400гр. и десетина паламуда. Изобщо не съм искал толкова много риба, ама пуста лакомия! Това на паламудено чепаре.
Днес Варна в 10.30 излязох, както и много други като мен. Капо...без удар. Галата и фара.. Някои имаха по някоя рибка на Галата сутрунта много неприятен вятър със силни пориви. Нищо общо с прогнозите. Вълна нямаше.
Нямало в брега.. Вътре братче стана компот с тези пориви.. до 4 бала на моменти и грозно течение..
- joromercedes
- научил се да хвърля
Двореца същото....krp написа:Днес Варна в 10.30 излязох, както и много други като мен. Капо...без удар. Галата и фара.. Някои имаха по някоя рибка на Галата сутрунта много неприятен вятър със силни пориви. Нищо общо с прогнозите. Вълна нямаше.

Паша Дере-Родни Балкани... 25 м. Там беше мача. 40 кг. Двама в лодка. От 12:30 до 16:30
Потвърждавам Паша Дере-Родни Балкани 3ма 37кг чернокоп от 13,30 до 17.30
Честито на печелившите ☺
Не ми се чакаше до обяд и за това излязох. Но пък е важно, че е имало улов само малко по-дълбоко.. След обяд омекна вятъра. Сутринта може да е била там, но поне аз нямаше как да разбера че Гармин ми ремонтират сонара вече 35дни...
Иначе забелязах, че доста от РК ги нямаше до Петрол...
Не ми се чакаше до обяд и за това излязох. Но пък е важно, че е имало улов само малко по-дълбоко.. След обяд омекна вятъра. Сутринта може да е била там, но поне аз нямаше как да разбера че Гармин ми ремонтират сонара вече 35дни...
Иначе забелязах, че доста от РК ги нямаше до Петрол...