Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НСреща 22-23.09 яз. Жребчево: Избор на място и записване
Модератор: sapuna
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ако може някой да ми обясни ... ама простичко къде е точното место на срещата! Ще се постарая в събота да съм там по някое време.... незнам точно кога понеже сестра ми снощи е родила момченце и ще ида да ги видя и след това ще ви търся, ако семейството няма нищо против
па ако не ме пускат ще трябва да се правя, че някой ме търси и да бягям 

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- ivan_yo
- разбира нещата
ТАВА Е НАПИСАЛ ВЕЛЧЕВANGEL 123 написа:Ако може някой да ми обясни ... ама простичко къде е точното место на срещата! Ще се постарая в събота да съм там по някое време.... незнам точно кога понеже сестра ми снощи е родила момченце и ще ида да ги видя и след това ще ви търся, ако семейството няма нищо против![]()
па ако не ме пускат ще трябва да се правя, че някой ме търси и да бягям
Местожителство: Стара Загора
Галерия: 10 снимки
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 7:45 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Колеги на 09.09 бях на Жребчево с Поборников и реших да измеря точно растоянието и маршрута до мястото на срещата и затова ще ви обесня по точно
Прочетох,че и НАСКО2,ще пристигне на 17.09 на язовира
Посока СтЗагора-НЗАГОРА
В началото на Н Загора до хепи бар грил,завивате на ляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движите само направо посока В Търново-Русе след 12км от дясно ви е мотел Жребчето,а километър и половина след него завивате на дясно, където започва спускането до язовира по малко асфалтово пътче,където няма да продължавате до края ,а се откланяте на ляво по черен отъпкан път,който ще ви отведе на мястото на срещата и в далечината пред вас на около 300-400метра ще видите тези 2 стари постройки наречени ракетна площадка(там е Поборников и мястото на среща 2)
Там преди доста години са истрелвали ракети срещу градушка
А сега маршрута от гр Гурково(под балканския път София-Бургас)
до язовира
Има отбивка на ляво за В Търново-Русе( хаинбоаза ), а вие сте на дясно отбивката за Н Загора,след като сте се отбили на дясно, карате само направо след около 5км преминавате през така наречената местност Ямурджа( римския мост),където от дясно ще видите рибари
( това е Тунджа,където се влива в Жребчево в продължение напред в дясно има разливи с потопени сухи дървета , които се виждат)
Движете се пак направо и след около 3км преминавате цялото село Паничерево и карате само направо около 4 км стигате мотел Жребчето а от там съм описал в горния маршрут--------------
Приятно пътуване и доскоро виждане
П.С.
Искам да ви предупредя,че спускането до язовира по асфалтовото пътче,ще си надраскате колите,защото е тясно,и има в страни храсти.
Моята,вече е надраскана,но се оправя с шлайф паста и после полир
Иначе пътя е добър до мястото
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- научил се да хвърля
одеве говорих с Ивака. от вчера е там но е разпънал чак днес...защо ли...
пиянициииии, ша изпият пииинето дорде са замета натам.
не си е зел царевиоца че не можал да намери...абе к'во стана с тая царевица... хем скъпа, хем дефицитна

не си е зел царевиоца че не можал да намери...абе к'во стана с тая царевица... хем скъпа, хем дефицитна

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Краси,тук в северна ни удави дъждът.Как е там при Вас?
Не че,нещо ще ни спре де,ама така информативно!Огнището може ли да се поддържа?
EDIT:Видях отговорът в другата тема!
Мерси!Утре вечер съм при вас!Иво да не се "улива",ами да захрани едно петънце на стотина метра и за мен.Ще му донеса 20-тина кила царевица за благодарност! /вълшебна-сметена от дъното на коша/ 
Не че,нещо ще ни спре де,ама така информативно!Огнището може ли да се поддържа?
EDIT:Видях отговорът в другата тема!