Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
stbozhanov
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от stbozhanov »

На 26.03 на Звънец - нищо. Хвърляхме за бяла риба - воблери и жива рибка, но нито едно кълване. Пробвахме и за шаран, захранихме и хвърляхме на торен, царевица/аромат анасон/, топчета- ванилия, ягода, скопекс, но пак без резултат. Условията на язовира- 10лв на човек до 3 пръчки и шарана след 3.5 кг се плаща по 5лв на кило. За бялата риба не помня, но ми се върти до 10 безпл. бройки.
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

някои може ли да ми поясни пътя кам гиола на ген колево че ми се оказа проблем? :D
ТОМИ
новобранец
новобранец

Мнение от ТОМИ »

На 27.03 на Званец една добра сулка в 16,00час на рибка бебе пробвахме и шарана но нищо.Рибата се хвана на два три метра от брега
Mir4o_68
новобранец
новобранец

Мнение от Mir4o_68 »

Fishing_Fan написа:Преди 2 семици се връщах от Варна за Шумен по стария път,след Ветрино,вляво на пътя има някакъв язовир Млада Гвардия 1, и имаше бая народ и коли,някои знае ли инфото му
Язовира , е така наречения (Родопския), защото над него има депо за изкупуване на добитък. Язовира е частен , с някъкви вип карти. Солидно е зарибен ( шаран, бял амур, толостолоб). Има и доста добри каракуди от яз. Белоградец.От къде се добиват картите ( попитаи на място ) .
Mir40_68
purko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от purko »

kalmat написа:някои може ли да ми поясни пътя кам гиола на ген колево че ми се оказа проблем? :D
Не знам ако условията са се променили може и да те пуснат на колево аз съм ходил веднъж и не ме пуснаха изгониха ме като куче от там независимо на какви условия отговаряш аз лично 2-ри опит на този язовир няма направя.
stbozhanov
новобранец
новобранец

Мнение от stbozhanov »

ТОМИ написа:На 27.03 на Званец една добра сулка в 16,00час на рибка бебе пробвахме и шарана но нищо.Рибата се хвана на два три метра от брега
Там това е огромен успех май. :lol:
ТОМИ
новобранец
новобранец

Мнение от ТОМИ »

Незнам колега но така като си преглеждам написаното из форума май ще се пробваме пак по празниците а и водата трябва да се е постоплила и сулката да си е хвърлила хайвера,защото моята беше пълна.
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

колега може ли да ми кажеш как да стигна до там пак аз после ша кажа дали пускат там :wink: :?:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Като влезеш в селото от Варна караш направо около 500м. ,след мосчето свиваш в ляво и караш направо до църквата в края на селото , там свивашпоследната пряка в ляво и пак направо докато излезеш на Кооперацията . Минаваш няляво и точно под нея свиваш надясно по един черен път който върви успоредно на една ограда - по черния път караш около 2 км. и като минеш в ниското една бара с дви педи вода -почваш да качваш един лек баир минаваш около 500м и горе първата пресечка в ляво завиваш и си на язовира - дано си ме разбрал /това е дословно/ :lol: :lol:
purko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от purko »

kalmat написа:колега може ли да ми кажеш как да стигна до там пак аз после ша кажа дали пускат там :wink: :?:
на 43 страница в тази тема има описано също как се стига до колево
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

А какъв калибър са белите на Звънец?
Във връзка с вземането на уловената бяла риба.Разбрах че преди няколко седмици е нямало ограничение в бройки и килограми,понеже арендатора е решил да и намали популацията.Сега ако нещо се е променило :smt017
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

мерси за подробната информация която ми е много полезна всъщност :wink: :wink: :D :D :drinkers:
ТОМИ
новобранец
новобранец

Мнение от ТОМИ »

Колега kalmat ще ме осветлиш ли кокво се случва на Ген.Колево защото се пробвах миналата година там но неоспешно
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

ами да ти кажа чесно незнам какво ще стане но ще ида да проверя.реално няма причина да не ме пуснат да ловя имам душече имам антибиотик риба не взимам и ако не ме пуснат трябва да са много зле.а и колегата Митев :wink: сподели че няма да има проблем ако си коректен
tasito
новобранец
новобранец

Мнение от tasito »

Колеги имам запитване за Здравец.Преди седмица минавах оттам и видях от пътя ,че язовира е пълен.Много ще съм благодарен ако някои ми даде някаква информация-дали някои го е взел,дали ще го пускат скоро и тн. благодаря предварително
dai kepaaaaa
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”