Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- metall_mulisha
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Колеги някаква информация за нивото на язовира последно бях на Велик ден там за 4 дена нивото не мърдаше сега до къде е?
или си е пак толкова?
или си е пак толкова?

ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
Взеха много рано да го точат,рибата е объркана,само дребна,дръж друга дестинация. 

Риба къща няма.
-
- вече хвърля и на тежко
Дани, верно ли го точат? От какъв зор, при положение, че има още свободен обем и то доста докато с енапълни. МИналата година къде-къде по-пълен беше. Може ли да ми кажеш до къде е стигнала водата дали е стигнала до върбите пред дигата на рибарника, че в неделя мисля д аходя в този район (около пирамидата) и канала до къде се е завирил? Мерси предварително!
Не е стигнал,даже е 1м надоло от последното ходене,но дребосъка си върви,поливат в Пещерна,и вецовете,Вита чак сега има вода след дъждовете,беше сух.
Риба къща няма.
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси, Дани! Все пак ще се насочим там в района на устието, ако има вода има, ако не тогава ще се спуснем към вътрешността! Дано все пак от тези пороища днес да се понапълни!
Бих искал да споделя (похваля), че миналата седмица бях на яз. Сопот и имах няколко удара от големи риби, предимно амури. Бяха различна големина от 12 до 18 кг.
Също така вилата, в която бяхме отседнали беше уникална. Граничеше с водата. Беше голям кеф, че докъто си пиеш пиенето на масата до камината си гледаш и въдиците
. Беше оборудвана и с лодки за наше удобство. Мястото наистина беше уникално за риболов.
Освен големите риби, на брега на плувка кълвяха и много кустури и червеноперки, направо ги избихме и тях
.
В самата виличка имаше много снимки на наистина големи риби и собственика ни обясни, че отпред не веднъж са хващани трофейни риби.
Надъхали сме се много и мислим по другата седмица пак да отидем
Също така вилата, в която бяхме отседнали беше уникална. Граничеше с водата. Беше голям кеф, че докъто си пиеш пиенето на масата до камината си гледаш и въдиците

Освен големите риби, на брега на плувка кълвяха и много кустури и червеноперки, направо ги избихме и тях

В самата виличка имаше много снимки на наистина големи риби и собственика ни обясни, че отпред не веднъж са хващани трофейни риби.
Надъхали сме се много и мислим по другата седмица пак да отидем
- MITKO70
- кандидат преподавател
Удари е имало ,но не се разбра имали уловени амури
,а ако има и някоя снимка ще е още по точно
А за виличката предполагам става дума за тази от към Лесидрен,с барбекю отвън,водни колела ,лодки:?:

Всичко може,но не всеки го можe.

- Menkata
- фен клуб-скобар
Не можах да ида по покана на Данчо тази седмица ,но другата съм свободен и смятам неделя,понеделник и вторник да застъпвам.Ако има познати в района да ми пишат сега да се видим 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аз бачкам,сори,искам с да дойда да си пробвам новите бъз барове ноооооо.

Риба къща няма.
- metall_mulisha
- ще става разбирач

Мятай,и гледай че мойте са белязани
Звиси къде ще си с фидерите,но трябва дистанция около стоте метра на моя бряг,и таран на воля от 0,500 нагоре,може и шаро и дивака да дойде.

Риба къща няма.
- metall_mulisha
- ще става разбирач
Знам за таранките а шарко дава ли?На царевичка или протеинови?
Очаквай всичко,царевичка е твойта стръв,и чепарето.
Дадох ти посоката мисли пък дано
Наслука.

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
А не пренебрегвайте и монтажа на косъм,чепарето си е стара класика
С фидера на дебелите каракуди е супер кеф,но закачили се някой от товарните влакове ,ще е екшън голям
п.п.Дака,работи бързо и аз чистя задачките,защото след Менката сме ние ,идееем,живот и здраве

п.п.Дака,работи бързо и аз чистя задачките,защото след Менката сме ние ,идееем,живот и здраве

Всичко може,но не всеки го можe.