Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе

Абе вие Акцията я оправете пък банкета ще го направим.

Е добре де - ей ги белите.Marco Polo написа:Спамери такива! Аз очаквам бели риби да виждам тук, а то...

Ай сега по същество: КОГА ще е купонът

Кво ще кажете за 03.12.08.
Механа "РУСЕ" 19.00 часа!
Моля всички които са присъствали на срещите досега ,ако не могат да дойдат поне да драснат някой ред в знак на съгласие!
Всички други,желаещи да се запознаем и да се включат в акцията да заповядат!
Смятам,че денят и часът са всекиму угодни.....
Краен срок за записване -НЯМА!!!
Това е извънредно заради акцията,иначе си има" срещи и купони" !!!
Механа "РУСЕ" 19.00 часа!
Моля всички които са присъствали на срещите досега ,ако не могат да дойдат поне да драснат някой ред в знак на съгласие!
Всички други,желаещи да се запознаем и да се включат в акцията да заповядат!
Смятам,че денят и часът са всекиму угодни.....
Краен срок за записване -НЯМА!!!
Това е извънредно заради акцията,иначе си има" срещи и купони" !!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Много примамки посях тази година..ама много..
Добре, че минах на манифактура та се ядва..Рибите се поскатаха и се ноложи да ги търся на DB примамки (дълбочинни бомби)....

Почна да ръми и ме прогони...но съм много доволен.1 риба , ама бяла.
Добре, че минах на манифактура та се ядва..Рибите се поскатаха и се ноложи да ги търся на DB примамки (дълбочинни бомби)....

Почна да ръми и ме прогони...но съм много доволен.1 риба , ама бяла.
-
- сериозен играч
Тъй, тъй - докато още е над Нулата да използваме.
Стегне ли студа, не си съсипвам плетеняка (или да минем на монофил -като идея не е зле).
Стегне ли студа, не си съсипвам плетеняка (или да минем на монофил -като идея не е зле).
Педро, честито и от мен за хубавата рибка, но дай ако обичаш малко повече подробности за улова
Опиши ако обичаш мястото в най-общи линии, примамката, часа в който дойде бялата ... Ще е любопитно за хората пред телевизорите
Поздрави!

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Stefko
Благодаря.
Не си тука да ходиш покрай Русе , да ти пати главата от too many idiotas, чуят и видят ли някъде нещо ..((толкова много съжалявам за расперите - там дето 2 години не съм видял спинингист (освен на състезание)...а после ..ужас..и до днес..ометоха и бебетата..)) Обаче - видях и колеги да пускат дренбите все пак, ама другите са повече...
Но, часът бе около 8, мястото (дъно) - горе-долу каменисто,дълбоко,анафор, примамката -конска глава със съответния атрибут ....sestrata знае какво е конска глава..и ти сигурно.
Поздрави.
Благодаря.
Не си тука да ходиш покрай Русе , да ти пати главата от too many idiotas, чуят и видят ли някъде нещо ..((толкова много съжалявам за расперите - там дето 2 години не съм видял спинингист (освен на състезание)...а после ..ужас..и до днес..ометоха и бебетата..)) Обаче - видях и колеги да пускат дренбите все пак, ама другите са повече...
Но, часът бе около 8, мястото (дъно) - горе-долу каменисто,дълбоко,анафор, примамката -конска глава със съответния атрибут ....sestrata знае какво е конска глава..и ти сигурно.
Поздрави.
Абе чувал съм ...Pedro написа:Stefko
...примамката -конска глава със съответния атрибут ....sestrata знае какво е конска глава..и ти сигурно.
Поздрави.

Мерси за доуточненията, пожелавам още подобни рибки в идните дни

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
Гледам в Неделя хубаво време се очертава.Някой нещо ако изка да направим излеттче със спининг по Дунава да свирка .Не ми се ходи сам нещо 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аз днес ходих до Малък Преславец и останах много впечетлен от природата там.Някой може ли да ми каже как е риболовът там.Говорих с един човек от селото и той каза че давало но нямаше жив човек на езерото.
...and justice for all
Преди около месец ходих и седяхме общо 5 дни без да отчетем и един удар на сериозна риба. Незнам защо е така при положение че риба там има. Червеноперката си кълвеше тогава,сега незнам.Mitko84 написа:Аз днес ходих до Малък Преславец и останах много впечетлен от природата там.Някой може ли да ми каже как е риболовът там.Говорих с един човек от селото и той каза че давало но нямаше жив човек на езерото.
Търся инфо за каналите на Бръшлян. Има ли вода и щуки?