Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Недей бе (за щуката имам предвид). Че фанеш само настинка 

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Ам загърлиго с яморлука, че го предпазишД-р Флекс написа:Недей бе (за щуката имам предвид). Че фанеш само настинка

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Павел Иванов написа:...зимните ваканции не са за такива като мен...
Мноо са си арни и на мен се ми не стигат!

Одеве се прибрах от српско, бех малко на крисмъс шопинг - начи занаятчии и секви производители беа си спретнали коледен базар и имаше една гуууема маса с безброй видове мрвки - сужуци, крвавици, вешалици, српски наденици, филета, мезета и кво ти душа сака, та напълних торбата с благинки, после рипнах да потОпим муде у жешка вОда и накрая финиширах у любимия си ресторан, дето се нагньетих традиционно, после минАх през една скара на кюмур и зех джигерица, шишчета и плескавици, че и домочадието да отпразнува српската коледа и те така, днес бе един убав ден!


На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Цъ, цъ
Знаеш ли колко му е копейката, че му се представяш по сръПско
!

Знаеш ли колко му е копейката, че му се представяш по сръПско

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Е па тя една румънска учителка е в повече в час! 

- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Кире сакатли некви дозволи по срьбско са оти мислим и я дидем.Става вьпрос за сертификати тестове и други текива глупостиGODzillata написа:Павел Иванов написа:...зимните ваканции не са за такива като мен...
Мноо са си арни и на мен се ми не стигат!![]()
Одеве се прибрах от српско, бех малко на крисмъс шопинг - начи занаятчии и секви производители беа си спретнали коледен базар и имаше една гуууема маса с безброй видове мрвки - сужуци, крвавици, вешалици, српски наденици, филета, мезета и кво ти душа сака, та напълних торбата с благинки, после рипнах да потОпим муде у жешка вОда и накрая финиширах у любимия си ресторан, дето се нагньетих традиционно, после минАх през една скара на кюмур и зех джигерица, шишчета и плескавици, че и домочадието да отпразнува српската коледа и те така, днес бе един убав ден!![]()


Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Иди, Мартинчо, иди 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14981
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Гутово !
Шкафо за зреене на колбаси е заприходен , накатерен на тавано и включен у в контакто
Освен това вече са закупени доволни количества много пресно месо и от теле и от свиня
Ся извеждам Нурсето на крос и после залегам над кулинарията .
А па Адрианчо ме превъзбужда по вайбъро с неговата си продукция :
пп - абе Адрианчо , да те питам , тая мрежа дето си опаковал бомбичките у в нея има ли я готова в различни размери или требе да си я плетем от канап
Не друго ами за талянските саламе дето ще ги си правя ми требва а ми се види тегаво да си я плетем
пп2 - чудим се дал да не си сменим подписо с нещо от сорта "Да спасим чернио дроП от консерванти та да поема повече царевичак !" ?
Шкафо за зреене на колбаси е заприходен , накатерен на тавано и включен у в контакто

Освен това вече са закупени доволни количества много пресно месо и от теле и от свиня

Ся извеждам Нурсето на крос и после залегам над кулинарията .
А па Адрианчо ме превъзбужда по вайбъро с неговата си продукция :
пп - абе Адрианчо , да те питам , тая мрежа дето си опаковал бомбичките у в нея има ли я готова в различни размери или требе да си я плетем от канап

Не друго ами за талянските саламе дето ще ги си правя ми требва а ми се види тегаво да си я плетем

пп2 - чудим се дал да не си сменим подписо с нещо от сорта "Да спасим чернио дроП от консерванти та да поема повече царевичак !" ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- Модератор
- Мнения: 3727
- Регистриран на: Съб Апр 21, 2012 11:22 am
- Местоположение: Наше село
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Ухаа, красота !Павел Иванов написа:Гутово !
Шкафо за зреене на колбаси е заприходен ..... ?
Па за мрежите му викат чорап и съм виждал само от изкуствен материал за цветята. Пък Странджанското дядо е от естествен материал и все някъде трябва да го има. С него ще стои екстра.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
По принцип србете тряа да сакат сертификати, ама ги бОли дедавия, наще също се праат, че сакат, ама сичко е мижи да те лажем, та с 1 дума - нема грижи никви.Martin Mihailov написа:... сакатли некви дозволи по срьбско ...
Смятам от понеделник да почна некви диети и спорт, та се чудим ако идем у српско вече кво ще праим, освен да се тОпим...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14981
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Ебати , у в петък вечер ората одат по кръчми , пеано барове и пр. а я се праим на мад бъчър
Начи да ви споделим къ мина до ся ?
Със сужука никви ядове , вече си се суши кротко на тавано .
Едно буте задно от по-малечко гуде го потопих у в сумаси сол до напролет та за другата Коледа да си имам пресно узрело прошуто крудо .
До тука добре , чудесията настана кога доде реТ на телешко / свинскио мек салам
Начи с мелянето и умешването с подправки , студено муеко и яйце никви ядове . Проблемацията настана кога настъпи момента да го оформим като хомогенна смес и некакси бех успел ем да незатворим къ си требе капака на куфненския робот , ем да успеем се пак да го затворим тоя капак до ниво колко да излъжем робото , че капако му е затворен
Целата куфня у в леш
Буля замалко да ме утепе и да нема кой да ви радва с приключенията си
Но като крайно е как изглеждат едни палчици по средно 700гр дето ся кротко си се варат у във фурната на 75 градуса :
Утре къ се наспа имам едни скучни задачи къ да преслушам щуката на едни места , с които нема да ви занимавам оти примерно Андре мое получи фишингфобия и слетобед мисуим да накиснем малце продукт за по палка салсиче , чирозо и качатори , до тогава требе да съм намерил начин да не се мъчим , да омотвам на ръка саламо с канап да го заеба
За другата седмица съм оставил нова партида пъстърмъ , прошуто котто и наденички от кълцано месо три вида па ще видим кво , що

Начи да ви споделим къ мина до ся ?
Със сужука никви ядове , вече си се суши кротко на тавано .
Едно буте задно от по-малечко гуде го потопих у в сумаси сол до напролет та за другата Коледа да си имам пресно узрело прошуто крудо .
До тука добре , чудесията настана кога доде реТ на телешко / свинскио мек салам

Начи с мелянето и умешването с подправки , студено муеко и яйце никви ядове . Проблемацията настана кога настъпи момента да го оформим като хомогенна смес и некакси бех успел ем да незатворим къ си требе капака на куфненския робот , ем да успеем се пак да го затворим тоя капак до ниво колко да излъжем робото , че капако му е затворен

Целата куфня у в леш

Буля замалко да ме утепе и да нема кой да ви радва с приключенията си

Но като крайно е как изглеждат едни палчици по средно 700гр дето ся кротко си се варат у във фурната на 75 градуса :
Утре къ се наспа имам едни скучни задачи къ да преслушам щуката на едни места , с които нема да ви занимавам оти примерно Андре мое получи фишингфобия и слетобед мисуим да накиснем малце продукт за по палка салсиче , чирозо и качатори , до тогава требе да съм намерил начин да не се мъчим , да омотвам на ръка саламо с канап да го заеба

За другата седмица съм оставил нова партида пъстърмъ , прошуто котто и наденички от кълцано месо три вида па ще видим кво , що

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
А, ти на вертеп ще ходиш, да бе, аз верно какво те жаля тук по-горе... Аз ще пробвам по- към обед на Мартушкови канали, може да се срещнем с него там - по обущето ще го разпознаяПавел Иванов написа:
Утре къ се наспа имам едни скучни задачи къ да преслушам щуката на едни места , с които нема да ви занимавам оти примерно Андре мое получи фишингфобия и...

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
GODzillata написа:..............Смятам от понеделник да почна некви диети ...............








Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Тенкю за инфото КиреGODzillata написа:По принцип србете тряа да сакат сертификати, ама ги бОли дедавия, наще също се праат, че сакат, ама сичко е мижи да те лажем, та с 1 дума - нема грижи никви.Martin Mihailov написа:... сакатли некви дозволи по срьбско ...
Смятам от понеделник да почна некви диети и спорт, та се чудим ако идем у српско вече кво ще праим, освен да се тОпим...

