Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
2 са му били за мерак по болнични барабани да гледа,за дигане на фърчоплан ще трябват повече 
Ачка,ти остави и за нас по шише, ама скришно
,другите да не знаят 
Ачка,ти остави и за нас по шише, ама скришно
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
Те забърквам илачите.
Свинска кавърма,със див чесън.
Първа доза.
Следва втора.
Свинска кавърма,със див чесън.
Първа доза.
Следва втора.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него

Сигурно изяде сомовете и белите щом си минал на свинско

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Ако обичате интервю.имам ли право на реплика?
Понеже пиратките излъчват едно лошо предсказание.
Във футбола е така,играеш до второ нареждане,тоест докато не надуе дудука рефера.
Какво трябваше да направи Роналдо?
Да спре да играе ли?
Има си доволно рефери,за да преценят ситуацията
Имаше ли засада?Да
Но по-вашите писаници излиза,че ако не спрете на СТОП или не спазите някое ограничение сами отивате в КАТ да ви напишат АКТ въпреки,че не са ви видЕли?
За играта на Байерн....РЕСПЕКТ
Но по-добрият победи и продължи.
Ачка,очаквай скоро писънце със дължими 190 силиконЯ
Ще ти пратя рибар изпълнител да ги прибере

Понеже пиратките излъчват едно лошо предсказание.
Във футбола е така,играеш до второ нареждане,тоест докато не надуе дудука рефера.
Какво трябваше да направи Роналдо?
Да спре да играе ли?
Има си доволно рефери,за да преценят ситуацията
Имаше ли засада?Да
Но по-вашите писаници излиза,че ако не спрете на СТОП или не спазите някое ограничение сами отивате в КАТ да ви напишат АКТ въпреки,че не са ви видЕли?
За играта на Байерн....РЕСПЕКТ
Но по-добрият победи и продължи.
Ачка,очаквай скоро писънце със дължими 190 силиконЯ
Ще ти пратя рибар изпълнител да ги прибере
Красимир Атанасов написа:.................Ачка,очаквай скоро писънце със дължими 190 силиконЯ![]()
Ще ти пратя рибар изпълнител........
Нали бяха десет!?
Виж, ако беше се "обадил" след три години с лихвите може би..........!?
Амааааааа........щом си рекъл ша ги имаш- на приятел се не отказва, така че и да не изпратиш рибар-изпълнителя ще си ги получиш!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Втора доза илачи готова.
Почвам 3 та,рибата у фризера чака.
Почвам 3 та,рибата у фризера чака.
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Който не може да си хване сьомга,си купува!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Люсе , ти да не си решил днеска да скатаеш от торборазметането та така усърдно поапваш ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Компенсира пропуснатите (190) lвъзможности... 
- GODzillata

Жорееее, т'ва е за теб:
На брега на замръзнало езеро през нощта стои рибар и лови риба. По едно време чува глас:
- Тука риба няма.
Огледал се, огледал се и продължил риболова. След малко същият глас му проговаря:
- А бе, аз нали ти казах, че тук риба няма да хванеш.
Ядосан човекът пита:
- А ти кой си, че знаеш?
Гласът весело му отговаря:
- Аз съм директорът на ледената пързалка.

На брега на замръзнало езеро през нощта стои рибар и лови риба. По едно време чува глас:
- Тука риба няма.
Огледал се, огледал се и продължил риболова. След малко същият глас му проговаря:
- А бе, аз нали ти казах, че тук риба няма да хванеш.
Ядосан човекът пита:
- А ти кой си, че знаеш?
Гласът весело му отговаря:
- Аз съм директорът на ледената пързалка.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Даскале , на едно друго място един друг мод ( Алеко ) глобява с бира за стари вицове.....та тъй. 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- GODzillata

Павел Три написа:Даскале , на едно друго място един друг мод ( Алеко ) глобява с бира за стари вицове.....та тъй.
3-фонОФФ, този виц може да го знаят само динозаври като теб и Ачката, докато за млади дихатели като останалите, е пресен, пресен.

Бирата ,биратааааааа.....

Късмет.Всичко е до късмет. 
- GODzillata

Пращам ти я по Люси!Павел Три написа:Бирата ,биратааааааа.....![]()

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Ще черпя бира,но не мога да не го шерна
По прашната улица свистеше ветър. Тръняци и каманяци се тръкаяаа по пъто. Чакале и секви други помиаре овиваа покрай селото. От далечината се чу конски тропот. Виждаше се само една висока осанка и шапка. Пред салоно се беше сбрал сума народ. На нйего имаше голем надпис „Хоремаг“. Коньо приближаваше.
Сеянете си тръкаа прашните очи, за да виат кой е тоа странник и що дири у тва мирно село. Оказа се, че е магарок, а не конь. Ама мъжо си беше голем маторец. Слезна леко от животното и пювна сдъвчанио тютюн на Джак Манерката у краката.
– Кво си се разпювал, да ти ебем макята у устата мръсна?
Тръгна да бръка у кобуро, ама страннико беше млого бръз.
Бум, бум…
Манерката се тръколи като ударен от ток. Жена му обичаше да кюкари и беше станала на пенджеро и виде смръта на мъжо си.
– Копиле ниедно, господ да те убиа, зе ми мъжооооо….
Женскио рев оглуши площадо.
– Гино не викай му, да те не гръмне и тебе, а беги грей вода да го умиаме и му приготви некоа убава ризка – даде й съвет една прегръбена бабичка.
Шапката закриваше очите на страннико. Тури си „Смит и уесъно“ у кобуро и би един шут на вратата на кръчмата. Настана голема паника. У салоно беше останал само кръчмаро и Койо Забатаченьо, тръколил се на масата и пущил една лига.
Страннико се приближи до баро.
– Рикиа!
Гошко кръчмаро притрепери.
– Чуаш ли ме бе тумбак, рикиа!
Гошо се препоти целио, ама успе да фане едно шише „Карнобатска“.
– Ти сакаш да те гръмнем май, а? Сакам домашна, двоен препек!
Бръкна у джебецо на бархетната ризка и фръли един пробит лев.
Докато се разправяаа вътре, неколко чвека се затичаа до къщата на шерифо.
– Славчо излазай, утрепаа Манерката…
Славчо се беше заврел до казано и му отне малко повече време да стигне вратничката.
– Кого са утрепале, думате?
Манерката, гръмнаа го пред салоно. Некъв странник. Млого бръз. Прилича на ловец на глави. Влезна у хорето и ниа дотичааме до вазе…
Славчо даде указаниа на жена си кога да слага пенюги на казано, преметна колано с пищово през кръсто, тури значката и излезна.
У кръчмата беше тегосно. Страннико пиеше вече трета рикиа и боцкаше сиренйе с пипер.
– Пущи ми Берковската духова!
Кръчмаро с треперещи пръсти набута една касетка у касетофоно „Хитачи“ модел 83 – та и натисна копчето.
Тромпетките зеа да буат из целата кръчма. Коьо Забатаченьо се сепна от силната музика.
– Дай му жегаа, ебанйеее, майкоооо…
Двойната дръвена врата скръцна. Страннико не се и обръна.
Шерифо се приближи до окаяната маса на страннико и приседна.
– Гоше, дай рикиа и на мене!
Изпотените ръце на кръчмаро изпълниа желанието на шерифо.
– Начи ти си гръмнал Манерката?
– Я. Кво ша напрайш, изклесяк?
– Начи, чуй ме са. Бокиловци а мирно село и такива пустиняци като тебе не ни требует. Чий уй дириш тука, твойта верица мръява?!
Страннико се учуди на смелоста на тоа застарел шериф.
– Мани ми говори така, оти ша се тръколиш като оня отвънка!
– Отвънка… те чекат баре десет чвека с насочени пушки. Ти ша ме гръмнеш и ще напраат на говно, накйоцано от кокошки.
– Шерифе, знааш, че сички ша се разбегат. Па и ми миришеш на пръщина. Не вервам да ти се мре баш коги печеш рикиата?
Славчо осмисли ситуациата и прецени че „гънслингеро“ е прав.
– Кажи кво сакаш?
– Дирим Камен Говедаро. Нае ме един чвек от Комарево. Окраднал му един бидон с рикиа и 100 кила джибри. Даде ми пеесе лева да го гръмнем.
– А оти гръмна Манерката?
– Що ме напсува. И ти ме напсува. И тебе ша гръмнем, ама след манко, че са ми е нйело на стомахо нещо. Па и ми се не пиа сам. Кажи къдеа говедаро, гръмим го, гръмим и тебе и си заминвам. Другите ша ги остайм!
Касетката свръши. Музиката спре.
– Преврътай, лайнар дебел!
– Оно такова, не работи кОпчето… – избоботи кръчмаро.
– Преврътай с молив!
Страннико си завръте на ръка една цигара и а запали.
– Ти не си ли чул наредбите за тютюнопушенйето на затворено? – пита заядливо Славчо Шерифо.
– Шерифе увехнал, ще сплатим кък си сакам. Не се дръви. После ща утрепем и жена ти заради тва, че само ме обиждаш. Имаш един шанс. Да излеаме на дуел. Ако ме гръмнеш, съм ти ебал макята. Ако я те гръмнем, немаа закачам жена ти, ша намерим оня мрътвец и си бегам?
Славчо млого обичаше дрътата Елентикя и се разбесне.
– У дванаасе саато на обед отвънка, на мегдано! Клисаро ша удари камбаната за сигнал!
– Е баш по пладне ли, коги се пиа рикиа и се еде?
– Баш тогива, пий още некоа, оти имаш още има нема един саат. После айде горе у гробищата. Даже нема те копаме горе. Ще фрълиме у странището, таа те изедат песовете.
Славчо стана и излезна под звуко на шпорите и със стойката на Гари Купър. Страннико отвори второ шише рикиа и даде една касетка на кръчмаро.
Селото утихна, сички чекаа да стане дванаасе. Само бабичките си оправаа разсадо.
У дванасе без две страннико излезна из хоремаго. От вътре зазвуча Енио Мориконе. Касетофоно пръщеше. Мачките се разбегаа. Въздухо спре. Тишките спреа да скръцат. От некъде се чу:
-“ Дванайсе, дванайсе, дванейсе плюс три тът“!
Славчо и страннико дръжеа ръцете близо до кобурете. Тамън да удари камбаната, иззади страннико се спущи жената на Манерката с една мотика и разлупи главата на ловецо на глави. Он се свлече от еднаж на земята.
Сички нададоа рев на удовлетворение. Славчо си отдъъна. Бръкна за пищово та да даде един контролен у вече строшената глава на мрътвецо. Дръпна спусъко и се сети, че е забравил да тури патроне. Препоти се. Така Гина Манерката спаси и шериво и селото.
Касетката на Мориконе зе да влачи. Гошето я спре и наду Дунавското. Отсекъде се чуваше едно победно:
Ебанньеееее!
Орото се завръте покрай сгръченио комаревски Джон Уейн.
Та поуката е, че у чуждо село, дали с мотика или с пищов, се ша ти строшат главата.
По прашната улица свистеше ветър. Тръняци и каманяци се тръкаяаа по пъто. Чакале и секви други помиаре овиваа покрай селото. От далечината се чу конски тропот. Виждаше се само една висока осанка и шапка. Пред салоно се беше сбрал сума народ. На нйего имаше голем надпис „Хоремаг“. Коньо приближаваше.
Сеянете си тръкаа прашните очи, за да виат кой е тоа странник и що дири у тва мирно село. Оказа се, че е магарок, а не конь. Ама мъжо си беше голем маторец. Слезна леко от животното и пювна сдъвчанио тютюн на Джак Манерката у краката.
– Кво си се разпювал, да ти ебем макята у устата мръсна?
Тръгна да бръка у кобуро, ама страннико беше млого бръз.
Бум, бум…
Манерката се тръколи като ударен от ток. Жена му обичаше да кюкари и беше станала на пенджеро и виде смръта на мъжо си.
– Копиле ниедно, господ да те убиа, зе ми мъжооооо….
Женскио рев оглуши площадо.
– Гино не викай му, да те не гръмне и тебе, а беги грей вода да го умиаме и му приготви некоа убава ризка – даде й съвет една прегръбена бабичка.
Шапката закриваше очите на страннико. Тури си „Смит и уесъно“ у кобуро и би един шут на вратата на кръчмата. Настана голема паника. У салоно беше останал само кръчмаро и Койо Забатаченьо, тръколил се на масата и пущил една лига.
Страннико се приближи до баро.
– Рикиа!
Гошко кръчмаро притрепери.
– Чуаш ли ме бе тумбак, рикиа!
Гошо се препоти целио, ама успе да фане едно шише „Карнобатска“.
– Ти сакаш да те гръмнем май, а? Сакам домашна, двоен препек!
Бръкна у джебецо на бархетната ризка и фръли един пробит лев.
Докато се разправяаа вътре, неколко чвека се затичаа до къщата на шерифо.
– Славчо излазай, утрепаа Манерката…
Славчо се беше заврел до казано и му отне малко повече време да стигне вратничката.
– Кого са утрепале, думате?
Манерката, гръмнаа го пред салоно. Некъв странник. Млого бръз. Прилича на ловец на глави. Влезна у хорето и ниа дотичааме до вазе…
Славчо даде указаниа на жена си кога да слага пенюги на казано, преметна колано с пищово през кръсто, тури значката и излезна.
У кръчмата беше тегосно. Страннико пиеше вече трета рикиа и боцкаше сиренйе с пипер.
– Пущи ми Берковската духова!
Кръчмаро с треперещи пръсти набута една касетка у касетофоно „Хитачи“ модел 83 – та и натисна копчето.
Тромпетките зеа да буат из целата кръчма. Коьо Забатаченьо се сепна от силната музика.
– Дай му жегаа, ебанйеее, майкоооо…
Двойната дръвена врата скръцна. Страннико не се и обръна.
Шерифо се приближи до окаяната маса на страннико и приседна.
– Гоше, дай рикиа и на мене!
Изпотените ръце на кръчмаро изпълниа желанието на шерифо.
– Начи ти си гръмнал Манерката?
– Я. Кво ша напрайш, изклесяк?
– Начи, чуй ме са. Бокиловци а мирно село и такива пустиняци като тебе не ни требует. Чий уй дириш тука, твойта верица мръява?!
Страннико се учуди на смелоста на тоа застарел шериф.
– Мани ми говори така, оти ша се тръколиш като оня отвънка!
– Отвънка… те чекат баре десет чвека с насочени пушки. Ти ша ме гръмнеш и ще напраат на говно, накйоцано от кокошки.
– Шерифе, знааш, че сички ша се разбегат. Па и ми миришеш на пръщина. Не вервам да ти се мре баш коги печеш рикиата?
Славчо осмисли ситуациата и прецени че „гънслингеро“ е прав.
– Кажи кво сакаш?
– Дирим Камен Говедаро. Нае ме един чвек от Комарево. Окраднал му един бидон с рикиа и 100 кила джибри. Даде ми пеесе лева да го гръмнем.
– А оти гръмна Манерката?
– Що ме напсува. И ти ме напсува. И тебе ша гръмнем, ама след манко, че са ми е нйело на стомахо нещо. Па и ми се не пиа сам. Кажи къдеа говедаро, гръмим го, гръмим и тебе и си заминвам. Другите ша ги остайм!
Касетката свръши. Музиката спре.
– Преврътай, лайнар дебел!
– Оно такова, не работи кОпчето… – избоботи кръчмаро.
– Преврътай с молив!
Страннико си завръте на ръка една цигара и а запали.
– Ти не си ли чул наредбите за тютюнопушенйето на затворено? – пита заядливо Славчо Шерифо.
– Шерифе увехнал, ще сплатим кък си сакам. Не се дръви. После ща утрепем и жена ти заради тва, че само ме обиждаш. Имаш един шанс. Да излеаме на дуел. Ако ме гръмнеш, съм ти ебал макята. Ако я те гръмнем, немаа закачам жена ти, ша намерим оня мрътвец и си бегам?
Славчо млого обичаше дрътата Елентикя и се разбесне.
– У дванаасе саато на обед отвънка, на мегдано! Клисаро ша удари камбаната за сигнал!
– Е баш по пладне ли, коги се пиа рикиа и се еде?
– Баш тогива, пий още некоа, оти имаш още има нема един саат. После айде горе у гробищата. Даже нема те копаме горе. Ще фрълиме у странището, таа те изедат песовете.
Славчо стана и излезна под звуко на шпорите и със стойката на Гари Купър. Страннико отвори второ шише рикиа и даде една касетка на кръчмаро.
Селото утихна, сички чекаа да стане дванаасе. Само бабичките си оправаа разсадо.
У дванасе без две страннико излезна из хоремаго. От вътре зазвуча Енио Мориконе. Касетофоно пръщеше. Мачките се разбегаа. Въздухо спре. Тишките спреа да скръцат. От некъде се чу:
-“ Дванайсе, дванайсе, дванейсе плюс три тът“!
Славчо и страннико дръжеа ръцете близо до кобурете. Тамън да удари камбаната, иззади страннико се спущи жената на Манерката с една мотика и разлупи главата на ловецо на глави. Он се свлече от еднаж на земята.
Сички нададоа рев на удовлетворение. Славчо си отдъъна. Бръкна за пищово та да даде един контролен у вече строшената глава на мрътвецо. Дръпна спусъко и се сети, че е забравил да тури патроне. Препоти се. Така Гина Манерката спаси и шериво и селото.
Касетката на Мориконе зе да влачи. Гошето я спре и наду Дунавското. Отсекъде се чуваше едно победно:
Ебанньеееее!
Орото се завръте покрай сгръченио комаревски Джон Уейн.
Та поуката е, че у чуждо село, дали с мотика или с пищов, се ша ти строшат главата.