Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Вчера къф го ядох с газовата уредба,на 6 мес. е и добре че е в гаранция,пълня на празна бутилка,още не бях превключил на газ и като се размириса в купето,отврат,отварям отпред,нищо,отварям отзат към бутилката,съска яко газ от един клапан дето служи за отдушник ако е топло,надуе и т.н. карам я в маг. дето взех частите,оня гледа и се чеше,викам още има гаранция,хъмта мънта вика ще ти дам нов,оттам при газаджията, оня с клапана върви след мен като микишар куче,та го сменихме и се оправи,мисълта ми беше че и ново да е, не е гаранция че ще работи,всичко е менте
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- Модератор
А ти пък за къф чеп си турил газова уредба ? И още повече зимно време да караш с нея ?Don4o_62 написа:Вчера къф го ядох с газовата уредба ......
Та двигателя ти е изчислен за бензин.

Има съотношение мощност към тегло на автомобила. И понеже газта развива по-ниска мощност от бензина, се нарушава това съотношение и го тормозиш. Да не навлизам в още подробности, всеки решава за себе си.
- kukukuka
- кандидат преподавател
купи си нова количка с батерии
от ББР може да те финансират
ам и аз да кандидатствам като развиващ се гражданин нищо че съм селянин

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
ЧРД на г-н Диканаров.Жив и здрав и много късмет. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Аз па не моа да разбера за чий тряа си сменям газовата уредба, която е на 16 години и не изпуща газ отникъде, та да турим неква нова, която след 6 месеца ш'ми напраи проблем?Don4o_62 написа:Вчера къф го ядох с газовата уредба,на 6 мес. е ...

Начиии....мое на кво ще да е изчислен двигатела, ний си караме на кво ни е по-ефтино!dantho.mihov написа:...газова уредба ? И още повече зимно време да караш с нея ?
Та двигателя ти е изчислен за бензин...

Имаше период га на далавера ушким беа метановите уредби, ама па газовата си е класика!

Сичкото ми кола през годините, която е била на бенз, са имале ГУ, даже напоследък и АГУ, ама не ползвам автоматичното и по навик си кльоцам на ключето.

На баба Лада ГУ ми се запали, почна да гори сичко под предния капак, баагу, от двигател с вътрешно горенье, зе че стана и двигател с външно горене!!!

И те така - те! Па Ланчаата се си е бегачка, даже на бенз вече неще да фърви, щото явно нещо се е задръстило от неползване на бенза, ама па на газ фрчи, е, верно че арчи за стра, ама тва са подробности!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- Модератор
Диканаров, Честит ти 76-ти рожден ден !
Жив и здрав да си !
Жив и здрав да си !
- Martin Mihailov
- учете се от него
Кире у скоро време че идвам по твоио краи да докарам една редосеялка
ама малко да загрее че през Петрохан е още снег а през Ботевград далеко
Та чесе увьтрим ако минем отам 

- Don4o_62
- учете се от него
Кирчо колата отвън като дойде, нямаше газ и и сложих естествено
а че е дал дефект клапана,нали говоря че сичко е менте,зависи кво ще се улучи
Данчо за справка с 20 л. газ минавам 300 км.на дълго без инерция
, мотора е 1,6 моно инжекция 75 кс. на Орел,най здравите и непренциозни мотори,тогава за кво ми е тоя бензин,щото много хубав и ефтин
,като стигнем хамериканците ще караме коли по 4000 хил. кубика афтоматици на бензин
дотогава ще сърбаме чорбица с праз и черен хляб да има кинти за газ
всеки знае какво е хубаво,само пари да има

- kukukuka
- кандидат преподавател
мини през Варна та да му закараш попчета да хапнеMartin Mihailov написа:Кире у скоро време че идвам по твоио краи да докарам една редосеялкаама малко да загрее че през Петрохан е още снег а през Ботевград далеко
Та чесе увьтрим ако минем отам

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- Модератор
Тук си прав, но пък компромиси за гориво и масло не правя. Тази есен две колици сдадоха багажа, та се оглеждам за Хонда.Don4o_62 написа: ..... всеки знае какво е хубаво,само пари да има
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
ЧРД на Диканаров .
Иначе яс си се мъчим и с един 5500 кубика осем цилиндров автоматик на бендзин без изобщо да ми е зор да ги стигам хамериканците
От друга страна винаги съм отчитал истинността на слогана "газта е за готвене , нафтата за топлене " и затова примерно от второто ползвам само на джугани и баничарки а от първото отдавна не слагам на нищо
Това 4000 хил. , респективно 4 000 000 кубика не го виждам като много разпространен двигателDon4o_62 написа:...ще караме коли по 4000 хил. кубика афтоматици на бензин ...

Иначе яс си се мъчим и с един 5500 кубика осем цилиндров автоматик на бендзин без изобщо да ми е зор да ги стигам хамериканците

От друга страна винаги съм отчитал истинността на слогана "газта е за готвене , нафтата за топлене " и затова примерно от второто ползвам само на джугани и баничарки а от първото отдавна не слагам на нищо

Много добър избор .dantho.mihov написа:... та се оглеждам за Хонда.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
Имаме Хонда ЦРВ първа генерация газ бензин и и знам всички слаби места,ако търсиш такава, ти я препоръчвам,питай,за втора съм слушал все лоши работи, но ти си знаеш

- Don4o_62
- учете се от него
[quote="Павел Иванов".
Образно казано
иначе у наше село имаш ли бензинова кола и ако е без газ или не си сложил,ти викат че не си добре или за освидетелстване
без майтап 
Пак повтарям всичко опира до кинти,нас много ни удари инфлацията и седим на село да печката,като чат пат пускам клечки и съчки че нема дърва,бабата от единия край плете чорапи от стари пуловери, аз от другия край и препрочитам пожълтели вестници Работническо дело
,че няма стинки за нови, абе мъка,спирам че ако продължа ще се разплачем всичките
отивам да ударя 1
няколко пъти белким да мислим по весели неща 
Това 4000 хил. , респективно 4 000 000 кубика не го виждам като много разпространен двигателDon4o_62 написа:...ще караме коли по 4000 хил. кубика афтоматици на бензин ...

Образно казано

Пак повтарям всичко опира до кинти,нас много ни удари инфлацията и седим на село да печката,като чат пат пускам клечки и съчки че нема дърва,бабата от единия край плете чорапи от стари пуловери, аз от другия край и препрочитам пожълтели вестници Работническо дело

- Диканаров
- кандидат преподавател
Благодаря за поздравленията! Патерицата ми ще е цяла година, та ще почерпя всеки, който ми падне на една ръка разстояние!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Martin Mihailov
- учете се от него
При нас по селата днеска са кукерите
От нощеска до момента сичко живо е ваксинирано
с греяна ваксина и месо