Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Някои да има актуална информация за рибарниците преди Цалапица ???
-
- ще става разбирач
Колеги интересува ме за микрото на пясъка.Някой има ли информация шараните от миналата година още ли са в язовира или са изловени и продадени.И най-вече дали са тръгнали тези шарани или още е рано за там.
То риба има ама водата е повече.
-
- новобранец
Да попитам за кой точно рибарник говорите ,самият Трофей или този дето държи двата язовира малко по долу с бариерата на входа? Или има и още един зад Трофея ???alankulu1987 написа:Излизат червеноперки и чаушани, но за 10 кинта според мен не си залужава .... Верно ще направиш 5-6 кила риба, но каквапо-добре идете на Войводиново до Трофея, излзиат каракуди по 400-500 гр. ! На Руенското езеро също е тръгнала каракудата и някой инцедентен шаран.
Миналата седмица микрото беше почти празно, така че се съмнявам да е останало нещо от шараните.ribata92 написа:Колеги интересува ме за микрото на пясъка.Някой има ли информация шараните от миналата година още ли са в язовира или са изловени и продадени.И най-вече дали са тръгнали тези шарани или още е рано за там.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И как се проведе турнир на стената като е било почти празно.Не ми се качват снимки точно от миналата седмица,че пак ще ми яде някой .....zmn написа:Миналата седмица микрото беше почти празно, така че се съмнявам да е останало нещо от шараните.ribata92 написа:Колеги интересува ме за микрото на пясъка.Някой има ли информация шараните от миналата година още ли са в язовира или са изловени и продадени.И най-вече дали са тръгнали тези шарани или още е рано за там.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
тръгнаха ли шарковците някъде
- tsvetkoff
- ще става разбирач
По платените тръгнаха .......
-
- новобранец
къде по-точно колегаtsvetkoff написа:По платените тръгнаха .......
Кажи къде е това навсякъде,някой да каже за някой нов платен където може да се лови спокойно и да има приличен шаран??? 

- dimmitov
- ще става разбирач
На Войводиново навсякъде е активен, на Труд също.На Огняново цяла зима е активен.Около Кричим също , при Парцалев вадят много риба.На Руен също е излиза.На Отец Паисиево, на Дрангово и на Стряма новия също.На Мулдава също вече вадят.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

На Войводиново запълниха ли дупките?dimmitov написа:На Войводиново навсякъде е активен, на Труд също.На Огняново цяла зима е активен.Около Кричим също , при Парцалев вадят много риба.На Руен също е излиза.На Отец Паисиево, на Дрангово и на Стряма новия също.На Мулдава също вече вадят.
Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
На с.Труд тръгна ли, че миналото лято останах много доволен от риболова там? Само малко да запълнят дупките и ще ми е в топ 5 на платените 

- dimmitov
- ще става разбирач
НЕ , влизаш с цялата кола вътре.mrenku написа:На Войводиново запълниха ли дупките?
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА