Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Жребчево

Мнение от jean11 »

StoychevV написа:Koлега това по кой край на язовира бе.От сряда полунощ бяхме преди боклуците от към Гурково до днес късния следобед.Колеги казаха че сряда скачала играла риба но не хапила :D
При нас нищо интиресно,две пръчки на косми в/у една могила..без барване
на фидера 10тина каракудки 200грамови някои от тях :( ... няколко перки и една платичка
на мача само едно късане и това..
Мен ли питаш ,колега?
Ако да,то пак казвам :на Жребчето.Имам предвит точно неработещото вече заведение"Жребчето",преди Нова Загора.Там има няколко неголеми ръкава...та там бях :D
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от StoychevV »

Ясно сега се сетих за кое става дума.Миналата седмица верно там излезе риба :drinkers:
Но не съм обръщал внимание че имало такова нещо :D
vieweg
новобранец
новобранец

Мнение от vieweg »

Колеги как е пътя за Сърнешкия залив? Става ли за обикновена кола (а не джип)?
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Здравейте, имам въпрос относто едно от шаранджийските места по язовира-върбите. Понеже никога не съм бил на това място ме интересува какво представлява, т.е. стига ли се с лека кола, на каква дистанция се прави шамандура, полегато ли е, дълбоко ли е, става ли за бивак? Общо взето всяка информация за самото място ще ми е полезна. Ако някой счете, че не е подходящо за общата тема може и на Л.С. За мен няма значение. Благодаря предварително! Наслука!
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Гора от ръце.... Добре де нещо много сложно ли питам или нещо много тайно? Толкова ли няма кой да драсне 2 реда? Сигурно ще ми кажете, че мястото винаги е заето. Добре тогава споделете нещо за местата между дарданелите и върбите... 2 реда само, не искам да ви ловя рибата!
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

kesh написа:Гора от ръце.... Добре де нещо много сложно ли питам или нещо много тайно? Толкова ли няма кой да драсне 2 реда? Сигурно ще ми кажете, че мястото винаги е заето. Добре тогава споделете нещо за местата между дарданелите и върбите... 2 реда само, не искам да ви ловя рибата!
Сега погледнах темата.Значи от Гурково хващаш за Бургас,караш няколко колометра и стигаш една бензиностанция.Веднага след нея свиваш в дясно ,виждаш два пътя и хващаш пак десния и след два километра някъде и си там(само асвалт)Петната се правят във върбите(там са рибоците)Местата са добри за бивак и има ли вода във върбите(апят ли шараните) ДА почти винаги са заети местата.Познати са там от преди забраната за риболов и последно преди няма месец като ги чух още бяха там :lol: Опъват се сезали да не се влиза с лодки и се има разправий :lol: :rolleyes: .Поздрави :drinkers:
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Благодаря колега, поздрави и на теб! :)
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

В момента има ли вода на върбите ? Какво е нивото на язовира?
Ванката73
новобранец
новобранец

Мнение от Ванката73 »

Само един път съм го посещавал и останах доволен макар че,не бях подготвен за този прекрасен водоем даде доволно .Сега мисля да прекарам отпуската си на язовира понеже само на боклуците съм бил на откриването къде в момента дава масова риба за трофей изобщо не се глася .Ако може някое местенце с лесен достъп за къмпинг сянката не е задължителна .Добре ще е и риба да има но каквото стане:Д
Рибар вместо Златната рибка хванал прекрасна русалка, която му се примолила:
– Пусни ме, рибарю. И аз като Златната рибка ще ти изпълня три желания.
– А не, само едно желание, но три пъти – бързо отговорил рибарят.
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Отвратителна , грозна , позорна картина на Жребчево !!!! Скъпи , колеги СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ ! Понеже трудно намерихме свободно място , пообикаляхме доста и просто съм отвратен , боклуци има дори и на места ,където трудно се минава с каква да е кола и като цяло не ходят много хора , но явно вече не е така ! Все е било , но тази година вече е извън пътя ! Особено на вниманието на , колегите от Габрово , мислете за природата поне малко бе хора ! Без да ми се обижда никой , но вече няколко пъти виждам хора с такава регистрация да зарязват доста боклуци след тях(НЕ КАЗВАМ , ЧЕ И ДРУГИ НЕ ГО ПРАВЯТ , ТО Е ОЧЕВИДНО) , а едия път бяха дедета над 60г. !
Сега относно риболовът - и там трагедия , вероятно заради източването на язовира и пълната луна .
Относно боклуците , задължително трябва да се направи солидна акция почистване , особено от Жребчето към устието , навсякъде е КОЧИНААААААА !
MILF - Man, I love fishing !
Ванката73
новобранец
новобранец

Мнение от Ванката73 »

Колега наистина това е много голям проблем .Продават се торбички стотинки струват да си слагат шишенцата от бира и тем подобни отпадаци.Поне в Гурково минахме покрай доста контейнери .За жалост не е само този водоем е така .На яз.Йовковци посъбрахме боклуците но няма да е за дълго.Поне нивото на язовира рязко ли спада изобщо никаква риба ли не взима.
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

Риба има навсякъде, но не я дава всеки ден и не на всеки.
В събота и неделя пълна скъб, на пружина няколко мини версии на платика и морунаж.
Заварихме познати, които бяха от петък и в петък са скъсали задника на морунажа, но от сутринта в събота - край.
Става дума за боровата гора на Дарданелите и розовата градина след острова.

А за боклуците, оставяйте повече, особено пластмасови бутилки, че вече няма дърва за огъня, а стъклените бутилки не горят!
Ванката73
новобранец
новобранец

Мнение от Ванката73 »

Благодаря за информацията.Това последното ме сцепи.
K.K.J
новобранец
новобранец

Мнение от K.K.J »

:smt119 :smt119 :smt119
Ванката73 написа:Благодаря за информацията.Това последното ме сцепи.
дано се майтапи колегата :cry:
nedyalko1
новобранец
новобранец

Мнение от nedyalko1 »

Как е положението на язовира - има ли места към устието и боклуците? Започнаха ли да изпускат, нивото държи или почна да пада?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”