Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Re: Жребчево
Мен ли питаш ,колега?StoychevV написа:Koлега това по кой край на язовира бе.От сряда полунощ бяхме преди боклуците от към Гурково до днес късния следобед.Колеги казаха че сряда скачала играла риба но не хапила
При нас нищо интиресно,две пръчки на косми в/у една могила..без барване
на фидера 10тина каракудки 200грамови някои от тях... няколко перки и една платичка
на мача само едно късане и това..
Ако да,то пак казвам :на Жребчето.Имам предвит точно неработещото вече заведение"Жребчето",преди Нова Загора.Там има няколко неголеми ръкава...та там бях

Дърпай и не му отпускай!
- StoychevV
- разбира нещата
Ясно сега се сетих за кое става дума.Миналата седмица верно там излезе риба
Но не съм обръщал внимание че имало такова нещо

Но не съм обръщал внимание че имало такова нещо

Колеги как е пътя за Сърнешкия залив? Става ли за обикновена кола (а не джип)?
Здравейте, имам въпрос относто едно от шаранджийските места по язовира-върбите. Понеже никога не съм бил на това място ме интересува какво представлява, т.е. стига ли се с лека кола, на каква дистанция се прави шамандура, полегато ли е, дълбоко ли е, става ли за бивак? Общо взето всяка информация за самото място ще ми е полезна. Ако някой счете, че не е подходящо за общата тема може и на Л.С. За мен няма значение. Благодаря предварително! Наслука!
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Гора от ръце.... Добре де нещо много сложно ли питам или нещо много тайно? Толкова ли няма кой да драсне 2 реда? Сигурно ще ми кажете, че мястото винаги е заето. Добре тогава споделете нещо за местата между дарданелите и върбите... 2 реда само, не искам да ви ловя рибата!
- stefan4etoo
- сериозен играч
Сега погледнах темата.Значи от Гурково хващаш за Бургас,караш няколко колометра и стигаш една бензиностанция.Веднага след нея свиваш в дясно ,виждаш два пътя и хващаш пак десния и след два километра някъде и си там(само асвалт)Петната се правят във върбите(там са рибоците)Местата са добри за бивак и има ли вода във върбите(апят ли шараните) ДА почти винаги са заети местата.Познати са там от преди забраната за риболов и последно преди няма месец като ги чух още бяха тамkesh написа:Гора от ръце.... Добре де нещо много сложно ли питам или нещо много тайно? Толкова ли няма кой да драсне 2 реда? Сигурно ще ми кажете, че мястото винаги е заето. Добре тогава споделете нещо за местата между дарданелите и върбите... 2 реда само, не искам да ви ловя рибата!

Благодаря колега, поздрави и на теб! 

В момента има ли вода на върбите ? Какво е нивото на язовира?
Само един път съм го посещавал и останах доволен макар че,не бях подготвен за този прекрасен водоем даде доволно .Сега мисля да прекарам отпуската си на язовира понеже само на боклуците съм бил на откриването къде в момента дава масова риба за трофей изобщо не се глася .Ако може някое местенце с лесен достъп за къмпинг сянката не е задължителна .Добре ще е и риба да има но каквото стане:Д
Рибар вместо Златната рибка хванал прекрасна русалка, която му се примолила:
– Пусни ме, рибарю. И аз като Златната рибка ще ти изпълня три желания.
– А не, само едно желание, но три пъти – бързо отговорил рибарят.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Отвратителна , грозна , позорна картина на Жребчево !!!! Скъпи , колеги СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ ! Понеже трудно намерихме свободно място , пообикаляхме доста и просто съм отвратен , боклуци има дори и на места ,където трудно се минава с каква да е кола и като цяло не ходят много хора , но явно вече не е така ! Все е било , но тази година вече е извън пътя ! Особено на вниманието на , колегите от Габрово , мислете за природата поне малко бе хора ! Без да ми се обижда никой , но вече няколко пъти виждам хора с такава регистрация да зарязват доста боклуци след тях(НЕ КАЗВАМ , ЧЕ И ДРУГИ НЕ ГО ПРАВЯТ , ТО Е ОЧЕВИДНО) , а едия път бяха дедета над 60г. !
Сега относно риболовът - и там трагедия , вероятно заради източването на язовира и пълната луна .
Относно боклуците , задължително трябва да се направи солидна акция почистване , особено от Жребчето към устието , навсякъде е КОЧИНААААААА !
Сега относно риболовът - и там трагедия , вероятно заради източването на язовира и пълната луна .
Относно боклуците , задължително трябва да се направи солидна акция почистване , особено от Жребчето към устието , навсякъде е КОЧИНААААААА !
MILF - Man, I love fishing !
Колега наистина това е много голям проблем .Продават се торбички стотинки струват да си слагат шишенцата от бира и тем подобни отпадаци.Поне в Гурково минахме покрай доста контейнери .За жалост не е само този водоем е така .На яз.Йовковци посъбрахме боклуците но няма да е за дълго.Поне нивото на язовира рязко ли спада изобщо никаква риба ли не взима.
Риба има навсякъде, но не я дава всеки ден и не на всеки.
В събота и неделя пълна скъб, на пружина няколко мини версии на платика и морунаж.
Заварихме познати, които бяха от петък и в петък са скъсали задника на морунажа, но от сутринта в събота - край.
Става дума за боровата гора на Дарданелите и розовата градина след острова.
А за боклуците, оставяйте повече, особено пластмасови бутилки, че вече няма дърва за огъня, а стъклените бутилки не горят!
В събота и неделя пълна скъб, на пружина няколко мини версии на платика и морунаж.
Заварихме познати, които бяха от петък и в петък са скъсали задника на морунажа, но от сутринта в събота - край.
Става дума за боровата гора на Дарданелите и розовата градина след острова.
А за боклуците, оставяйте повече, особено пластмасови бутилки, че вече няма дърва за огъня, а стъклените бутилки не горят!
Благодаря за информацията.Това последното ме сцепи.

дано се майтапи колегатаВанката73 написа:Благодаря за информацията.Това последното ме сцепи.

-
- новобранец
Как е положението на язовира - има ли места към устието и боклуците? Започнаха ли да изпускат, нивото държи или почна да пада?