Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Как да те нарека, след като си позволи да лъжеш по нагло и от много богат на години асеновградски ром? Ангелоподобен?Don4o_62 написа: БЛАГОДАРЯ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИЕТО КЪМ МОЯТА ПЕРСОНАа това че си Модератор, не ти дава никакво право, да използваш непристойни епитети към потребителите
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
-
- Модератор
Радо, останал си с това чувство, пък и други де, защото има нещо, което аз и Павел го знаем. Предполагам, че и Борката е запознат.radoadvokat написа: .......
Да, така е. Но оставя едно впечатление за превилегированост .......
Милена има тежък здравословен проблем. Повече от това не мога да разкрия. Това е личен въпрос, който само тя може да сподели. Приема силни лекарства и близките около нея много страдат.
Да те сполети такова заболяване не е за пожелаване на никого. Този й личен проблем повлиява на постовете й тук.
dantho.mihov написа:.................................................................
Проблемът е двойният стандарт и неумението да се разбере отсрещната страна..тук не визирам
Милена!
....Еееее...има и още нещо, но там вече се намесва моралъ, а там дефицитът е огромен!!т!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Моите искрени съчувствия към Милена. Щом обидните и хулни думи помагат на лечението й, нека обижда и хули на воля, в любезната компания на модераторите. Щото аз не смятам да участвам в терапията.dantho.mihov написа: Милена има тежък здравословен проблем. Повече от това не мога да разкрия. Това е личен въпрос, който само тя може да сподели. Приема силни лекарства и близките около нея много страдат.
Да те сполети такова заболяване не е за пожелаване на никого. Този й личен проблем повлиява на постовете й тук.
- kukukuka
- кандидат преподавател
брееее мноо обидчив народ бре
ам пред начлник мълчите и псувате на ум
еле пъ кът беше БКП-то на власт

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Зимни страсти и силна превъзбуда гледам са налазили иначе кротката ни общност
Сефте
Тъй , какво се случва на тоя етап ?
- Миуенка е с последно предупреждение , че при нейно следващо влизане с бутоните във форума ще и е последно влизане във форума за форевър !
- Дончо , този път ще неглижирам вчерашното предупреждение на Борето защото от двете страни страстите доста са се поразгорещили но като имаме предвид , че си човека с най-много банове и предупреждения във форума е редно да преосмислиш още малко отношенията си с другите защото следващата ти почивка ще е година .
- Радо , ако много държиш да ти е изтрит профила просто ми пиши едно ЛС и те така .
- Борка , не е нужно да влизаш в противоречащи на собствените ти препоръки дискусии от своя страна .
Айде , че въпреки студа бачкане ме чака да го заеба

Сефте

Тъй , какво се случва на тоя етап ?
- Миуенка е с последно предупреждение , че при нейно следващо влизане с бутоните във форума ще и е последно влизане във форума за форевър !
- Дончо , този път ще неглижирам вчерашното предупреждение на Борето защото от двете страни страстите доста са се поразгорещили но като имаме предвид , че си човека с най-много банове и предупреждения във форума е редно да преосмислиш още малко отношенията си с другите защото следващата ти почивка ще е година .
- Радо , ако много държиш да ти е изтрит профила просто ми пиши едно ЛС и те така .
- Борка , не е нужно да влизаш в противоречащи на собствените ти препоръки дискусии от своя страна .
Айде , че въпреки студа бачкане ме чака да го заеба

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- Модератор
Андре, за докладвания й пост тук в Прехода съм сложил Предупреждение по т. 2.3. Пропуснах да го уточня и моля за извинение от всички ви.Д-р Флекс написа: ......, нека обижда и хули на воля, ...
Павел Иванов написа:......
Е те тва са приказки на мъж.
dantho.mihov написа:.

Д-р Флекс написа:Павел Иванов написа:......
Е те тва са приказки на мъж.

Макар че с Павел си имаме диаметрално противоположни мнения по засягащите въпроси, подкрепям Доктора - мъжки постъпи ГлобалниО, за разлика от на Данчо, щото никой, по никакъв повод, без да е упълномощен НЕ МОЖЕ да ОГЛАСЯВА каквото и да е здравословно състояние на КОГОТО И ДА Е БИЛО....пошло, тъпо, дори малоумно!!! Щото мога ли примерно от неговия пост да извадя извода: Да бе тя с нейната "болест" е психясала и всичките ѝ близки по край нея, та затова е станала агресивна!? Разбира се, че това са глупости на търкалета, но преди да се пише е нужно и да се мисли, еееее..., ако все пак пишещтият го може и да не е ....????
Няма да отговарям на последващ коментар от страна на Данчо !Дал съм дума на едни много отговорни и готини хора, затова няма да влезна в детайли, но да си знае- доста убедително и подобаващо мога да го направя!?!?
Както е казал великият Сократ:- Говори, че за да те видя..........!?!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Don4o_62
- учете се от него
Я кажи кой и какво съм лъгал,но тук пред всички да четат,но преди това научи имената на язовирите на който ловяbobopeli написа:Как да те нарека, след като си позволи да лъжеш по нагло и от много богат на години асеновградски ром?Don4o_62 написа: БЛАГОДАРЯ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИЕТО КЪМ МОЯТА ПЕРСОНАа това че си Модератор, не ти дава никакво право, да използваш непристойни епитети към потребителите

Между другото,не ме познаваш,не знаеш какъв човек съм,на живо не си ме виждал,затова ще спреш да ме наричаш с какви ли не имена

Относно недоразуменията с Милена,Данчо трябваше по рано да спомене,че има проблеми, пие лекарства и мисълта и се губи,затова и прощаваме всичко написано дотук,да пише каквото иска,аз лично няма да се сърдя,също и друг колега дето е минал ракови терапий,пие предполагам силни лекарства и ако се случва и с него същото,великодушно му прощавам всичките непристойни думи дето ме е нарекъл,да си ме наричат както искат,човешко е да се прощава

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Don4o_62 написа:............също и друг колега дето е минал ракови терапий,пие предполагам силни лекарства и ако се случва и с него същото,великодушно му прощавам всичките непристойни думи дето ме е нарекъл,да си ме наричат както искат,човешко е да се прощава![]()
Еееееееее... наистина- "мохабета" загруябя- Дончо,ь в случая, не си прав, ама никак!!!

Прощавай за откровеността, но такъв съм си!!! Когато става въпрос за здравословни проблеми, на кого ѝ да е - Ставам "болезноно" изкрен ! Това са въпроси, които най- малко трябва да бъдат публично обсъждани!!!

- GODzillata
Аз па неам проблеми с теа неща, глеам положително, досущ куту брзия ми тест за ковид от сабале:Ачо ♣ написа:... Когато става въпрос за здравословни проблеми, на кого ѝ да е ...

И те така - омикроних се и я!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

А на теб на какъвто и да е бил друг коментар бих бил тотално изненадам, но не и в случая!?!? НиШто ново от Кире- Видински!?!?GODzillata написа:Аз па неам проблеми с теа неща, .....................................................................................................:Ачо ♣ написа:... Когато става въпрос за здравословни проблеми, на кого ѝ да е ...
И все пак раШко е още да са мре.......Оздравявай брШе........!?

- G.Petkov
Много морал и много циничност, дейба.
Защото в тази тема на мен ми бе поставена следната диагноза:
" .... ТИ си напълно изветрял социопат с психична паталогия/Диагнозата е- шизофренен параноик....Лекувай се- хапчета,и комбинация от такива......!!! "
Вече съм забравил, кой беше автора, ама ако се напъна - ще се сетя !
Сигурно беше някой с висок морал !
Защото в тази тема на мен ми бе поставена следната диагноза:
" .... ТИ си напълно изветрял социопат с психична паталогия/Диагнозата е- шизофренен параноик....Лекувай се- хапчета,и комбинация от такива......!!! "
Вече съм забравил, кой беше автора, ама ако се напъна - ще се сетя !
Сигурно беше някой с висок морал !