Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Къде го чукаш, къде се пука!?!?G.Petkov написа:....................Сигурно беше някой с висок морал !
По принуда ставам фен на хиподил...........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- kukukuka
- кандидат преподавател
не съм азG.Petkov написа:Много морал и много циничност, дейба.
Защото в тази тема на мен ми бе поставена следната диагноза:
" .... ТИ си напълно изветрял социопат с психична паталогия/Диагнозата е- шизофренен параноик....Лекувай се- хапчета,и комбинация от такива......!!! "
Вече съм забравил, кой беше автора, ама ако се напъна - ще се сетя !
Сигурно беше някой с висок морал !

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Martin Mihailov
- учете се от него
Ти небешели с две дозиGODzillata написа:Аз па неам проблеми с теа неща, глеам положително, досущ куту брзия ми тест за ковид от сабале:Ачо ♣ написа:... Когато става въпрос за здравословни проблеми, на кого ѝ да е ...![]()
![]()
И те така - омикроних се и я!![]()
А-ле-леее, шъ съ мре!

Между другото при нас на площадо има изнесена лабораторя за брьзи тестове

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Martin Mihailov написа: Ти небешели с две дози![]()
![]()
Ъхъ, с два ФАйзера и ме бОлеше шмайзера!

До вчера обаче.

Неска тряаше да правя бустер с Модерна, ама де - Омикрон дебне под път и над път, одеве си зех и писиара, и той е +.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кирчо, ще се оправиш бърже, двата файзера ще те държат afloat. Тъкмо и извънредната ваканция ще фанеш, да се нагнетьеш до под мишниците там у Вуковар ли беше, къде беше... 

Жив и здрав да си даскала,ти си мъж канара и това ще пребориш.Апвай,пийвай,
и всичко друго що искаш прави и не го мисли. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Умни приказки му каза
Ама Кире се подведе преди и мисли дека фаизеро чего спаси 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Момци, зимата уж е мека, ама ни гази яко! Някой не е ли почнал вече "на дупка"?Георги в предишни години правеше впечатляващи репортажи от високи язовири, пък и не само той и не само от там! Миленка и Кирчо дай Боже да се отърват скоро от налазилите ги болести. Иде пролет! Да не повтаряме минали грешки от Форума, когато зиме, много добри приятели се изпокараха и вече не пишат или го напуснаха. Нещата тогава станаха лични, а тогавашните модератори пропуснаха момента за навременна намеса.! Това, че не сме на едно мнение по някой въпрос не би следвало да ни прави врагове и да не си говорим!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- GODzillata
Таймингът ми е перфе, а?Д-р Флекс написа:...Тъкмо и извънредната ваканция ще фанеш,...

„Неочаквана ваканция“ - БГ филм от 1981г. , ъпдейтната версия от 2022г.

Don4o_62 написа:......Я кажи кой и какво съм лъгал......
Don4o_62 написа:.....пп. Бобопелчо,стига си ми писал на лични,още не съм обърнал резбата, а още се уригам по прясно женсконе ме привличаш
,като има нещо,пиши тук да четат всички,кви са тия конспираций
Та предложението ми е да научиш правилата на форума много добре( да кажем доста по-добре от българската граматика) Успех

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- GODzillata
3-ФОНOFF, с тоа запушен нос ся не знам имам ли фкус и обоняние, или неам...Павел Три написа:...Апвай,пийвай,...

Неска рекох да си направя телешка създърма от едни джоланчета Осо буко, ама последствие ги претворих у едно саудитско яденье - абе телешко с ориз, ноооооо - некфо не го усетих баш къ е на фкус.

Те т'ва замене значи чуек да кара тешко ковидъ - да му е се таа кво яде!

Така е ! Но за какво са правилата, ако не за това, да помислиш добре преди да ги нарушиш .Павел Иванов написа:.......- Борка , не е нужно да влизаш в противоречащи на собствените ти препоръки дискусии от своя страна.....
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- GODzillata
Ае, пенциите у форума - зехте ли по 75 камика за ваксване?
Я глейте ко стаа у дивия северозапад:
СЕВЕРОЗАПАД - Възрастните жители на видинското село Дреновец вчера бяха докарани във ваксинационен пункт в Лом.
Над 1000 души бяха доведени за поставянето на първа имунизационна доза, като интересното е, че всички бяха докарани с луксозни автомобили.
"Местните дерибеи, занимаващи се с лихварство, източване на еврофондове, избори, трафик на хора, са докарали старците. Ето, че родната мафия е като Якудза и все пак изпълнява свой социален и хуманен дълг" - не се усетиха първоначално странични наблюдатели.
След приема на ваксинационните дози, старите хора бяха оставени да се чудят как да се приберат до селото си, а местните големци отпрашиха, събирайки 75-те лева, получени от всеки от тях.
"На втора доза ще дойдем да ви приберем с другите 75 лева" - обещаха иззад тъмните стъкла на автомобилите си ангелите-хранители на над 65-годишните хора.

Я глейте ко стаа у дивия северозапад:

СЕВЕРОЗАПАД - Възрастните жители на видинското село Дреновец вчера бяха докарани във ваксинационен пункт в Лом.
Над 1000 души бяха доведени за поставянето на първа имунизационна доза, като интересното е, че всички бяха докарани с луксозни автомобили.
"Местните дерибеи, занимаващи се с лихварство, източване на еврофондове, избори, трафик на хора, са докарали старците. Ето, че родната мафия е като Якудза и все пак изпълнява свой социален и хуманен дълг" - не се усетиха първоначално странични наблюдатели.
След приема на ваксинационните дози, старите хора бяха оставени да се чудят как да се приберат до селото си, а местните големци отпрашиха, събирайки 75-те лева, получени от всеки от тях.
"На втора доза ще дойдем да ви приберем с другите 75 лева" - обещаха иззад тъмните стъкла на автомобилите си ангелите-хранители на над 65-годишните хора.

- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
kukukuka написа:........................
Докато има балъци, ще има и тарикати!!!???

Последно промяна от Ачо ♣ на Сря Яну 19, 2022 2:34 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!