Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Мнение от Don4o_62 »

Лоша работа тия нови болести,тая год. 3 пъти ме събаряше някав вирус,не знам какъв беше, че ме е шубе да ида до болницата, щото знам какво ще кажат :mrgreen: двато пъти с бабини илачи и вендузи като след 3 - 4 дена ставах бордьор :lol: последния път беше нещо ужасно,без нищо видимо из един път ми причерня и омекнаха краката,викам си айде дървена жилетка :mrgreen: полегнах,поотмина остана повдигане,но пих един Деган и мина и като се почна едно главоболие, а единия крак топъл,чак пари :roll: хапчета,прахчета и още...нищо не помагаше 10 дена и нагоре ме тряскаше тиквата ама яко :mrgreen: голям зор,гаден вирус,та кво беше не знам,но на никой не го пожелавам,сигурно Ковид и удрял по слабите места,мен в кратуната но уж ми е здрава,че на времето отнесох бухалка без последствия :lol: шегата настрана,но лоша работа си тия или тоя вирус и дано ги преборим :D :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вчера бяхме на село на един селски на гости,беше колил свине и теле,та елата,елате та отидохме :D масата пълна...без подробности,знае се :D викам дай да пием по една ракия,пък квото му дойде,да изкара една с един наситен цвят,една пифка,елексир,викам много хубава селски,дай рецепта,вика това е ракия и лекарство в едно :roll: значи като си я направя и отлежи и слагам по 1 шепа Глог и настъргвам малко дюля,глога нали го дават за сърце,та като се накисне си пуска там квото трябва,дюлята за вкус и става питие за здрав дух и здраво сърце :D даде ми малко глог и одеве ръгнах в 2 шишета и ще чакам да втаса :D
Photo-1337.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: :lol: :lol: на тва му викат тинктура :wink: мой си туриш у ракията и мента и квот щеш та да си лекуваш от сутринта сите болести :lol: :lol: :lol: и превантивно тез дето ги немаш :rolleyes: :drinkers:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Don4o_62 написа:... 3 пъти ме събаряше някав вирус... голям зор,гаден вирус...сигурно Ковид...
И си пита дедавия, а? :roll:
Нема тестове, нема статистика, нема карантина - па после ся що има по 11 иляди на ден - епа има! :idea:

Добрата новина е, че иде некъв гуем камик от космоса и да земе да ни удари и да се сфршва сичко! :shock:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Жив и здрав да си дядо Дончо.Яко момче си,всичко ще пребориш.

Даскала,гаче ли нещо по- голямо ни трябва,че да поумнеем.
А дано,но надали.
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:.............Добрата новина е, че иде некъв гуем камик от космоса и да земе да ни удари и да се сфршва сичко!.............
Павел Три написа:............Даскала,гаче ли нещо по- голямо ни трябва,че да поумнеем.
А дано,но надали.

А ми, като ви се мре земето си вържете по един кАмИк на шията и се мяткайте- кой в Дунав, кой в Янтра- кво има да чакате Космическия- имаме си достатъчно Земни...!?!?!? :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Последно промяна от Ачо ♣ на Сря Яну 19, 2022 6:30 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

GODzillata написа:
Don4o_62 написа:... 3 пъти ме събаряше някав вирус... голям зор,гаден вирус...сигурно Ковид...
И си пита дедавия, а? :roll:
Нема тестове, нема статистика, нема карантина - па после ся що има по 11 иляди на ден - епа има! :idea:

Добрата новина е, че иде некъв гуем камик от космоса и да земе да ни удари и да се сфршва сичко! :shock:
Кьв камик бре Кире :roll: несьм чул нищо по тоя вьпрос :roll: Да те е конспираця :drinkers:
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Martin Mihailov написа:
Кьв камик бре Кире :roll: несьм чул нищо по тоя вьпрос :roll: Да те е конспираця :drinkers:
Требе и да се чете, не само да се слуша! Чети Блик, ПИЦ, Афера, Клъц и Труп - там са истинските новини.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Martin Mihailov написа: Кьв камик бре Кире :roll: несьм чул нищо по тоя вьпрос :roll: Да те е конспираця :drinkers:
Освен изброените от дОтОрЕтО източници, казаа го и по битивиту :arrow: https://btvnovinite.bg/bulgaria/ogromen ... mjata.html :D

Май вече е минАл покрай назе, ама се ще се намери йош некой. :roll: :mrgreen:
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Бил сьм на риба по това време и несьм гледал баш тая серия :drinkers:
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Еее,бат' Ачо че не сме У ред ама чак пък толкова ? С камък на шията ? Нали ще уплашим рибите. :D
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Павел Три написа:Еее,бат' Ачо че не сме У ред ама чак пък толкова ? С камък на шията ? Нали ще уплашим рибите. :D
При теб разумът зная, че е наличен, ам май Кире му е "детска мечта" да стане първия Земен-"Космически мъченик" на Галактиката!?!?!? :smt017 :roll: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :smt043 :smt044 :smt045

Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

извън дземния камъняк струва пачка и е далавера :lol: :lol: :lol: колкото повече толкова повече :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Сутринта гледам -1,5 викам на гьола няма да е повече, но като отидох :roll: - 10,5 :m
Photo-1341.jpg
Разгледах се,чудех се но си викам,ще хвърля няколко пъти,квото му дойде :D обаче не става,конец,водачи,бигел става топка лед :m
Photo-1342.jpg
Помъчих се,трудна работа,по едно време при хвърляне прас и отиде монтажа в гьола :lol: викам чакай да пусна една водна пръчка и ще вържа нов,търсих неуморния,търсих го,не можах да си го намеря :lol: и си викам,кви монтажи ще връзвам в тоя лед :mrgreen: и пътя :D иначе рибите бяха весели и играеха в ледена тая вода :roll: но сигурно им е било студено, та са скачали да се згреят :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ачо,
Изображение

Оня ден си зех хавлия 6XL.