Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Вече видях. Плавателна и мътна. Ще остана няколко дни, дано доживея по-добър цвят, с високото ниво ще се борим.vanko1988 написа:вече може би е станала плавателна,ако съдя по ботуня
- къца - кълве
- сериозен играч

- hshopov
- разбира нещата
Аз пък с нетърпение чакам да падне забраната за щука та да подпукам голямите бойци.
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- къца - кълве
- сериозен играч
Спя си нормално, но всеки ден работя и така цяла зима. Пролетта напира, реките са пълноводни и трябва да имам готовност.StaAnt написа:Ей Къца,ти не спиш бе.Много работа, много воблери.Като станеш готов с мойта поръчка ги щракни на една снимка,защото вече не помня какво съм поръчвал,че главата ми бръмчи с едни ремонти направо.

- къца - кълве
- сериозен играч
Здравейте !
Имам клиент от Балъкесир (Balikesir) Турция. Това се намира на 400 километра от Истанбул. До сега не съм открил куриерска фирма, която обслужва тази дестинация. Човека плаща и ми се иска да покрия тази територия. Дайте съвет, как да стане.
Имам клиент от Балъкесир (Balikesir) Турция. Това се намира на 400 километра от Истанбул. До сега не съм открил куриерска фирма, която обслужва тази дестинация. Човека плаща и ми се иска да покрия тази територия. Дайте съвет, как да стане.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Препоръчана пратка в Български пощи . Дават номер и можеш ти и клиента ти да следите пратката, до сега не съм имал проблем с тях .къца - кълве написа:Здравейте !
- къца - кълве
- сериозен играч
Някаква информация за Огоста?
- Vid
- кандидат преподавател
Ако е дистрибутор, става, ако Не, забрай.....къца - кълве написа:Здравейте !

За Огоста инфо не мога да ти дам, щото та река съм я срещал само по форумите...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Отново си прав.Vid написа: Ако е дистрибутор, става, ако Не, забрай.....![]()
За Огоста инфо не мога да ти дам, щото та река съм я срещал само по форумите...![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Къца благодарско за новите воблери,
в силно течение играят стабилно до сущ като другите .
Днес ги тествах с новото 1,2 влакно хвърчат като куршуми ,ама риби нъцки,то от година на година по зле става,валатите са нещо нормално в наше бедно време.
в силно течение играят стабилно до сущ като другите .
Днес ги тествах с новото 1,2 влакно хвърчат като куршуми ,ама риби нъцки,то от година на година по зле става,валатите са нещо нормално в наше бедно време.
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
- къца - кълве
- сериозен играч
pike13, Марица е трудна река, но сега е малко рано и е още по-трудно. Ще дойде по-добро време.pike13 написа:В изборният ден, Маришкият таймен избра да гласува с бюлетина - Къца - Президент![]()
Поздрави на майстора

- Vid
- кандидат преподавател
Ако може пак лека поправка- Марица е обезрибена река и затова риболова е труден.... Да се мъчиш да нацелиш или да те нацелят 1-2 прилични хищника на акватория 1-2 км. си е голямо, дори нечовешко усилие....къца - кълве написа:pike13, Марица е трудна река, но сега е малко рано и е още по-трудно. Ще дойде по-добро време.
Сега като си спомня кВо беше преди 10г., а кВо преди 20г., нямах риболов без дузина риби, дребни сомчета удряха на всяка проводка, а тегоба беше откачането им и връщането им.... и нямаше излет без уловена прилична риба, при все че ползвахме руски блесни с наченки на китайски воблери....

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Аз мисля, че главния виновник за тази трагедия е помията, която се изхвърля в Марица. Предполагам, че киселинността на водата не позволява да се развие хайвера и рибите не могат да се размножат. Оцеляват само тези, които се размножават в някой по-чист приток. Помня първото отравяне на Огоста. Ще станат вече 50 години от тогава. Не е хубаво, че помня от толкова време.Vid написа: Ако може пак лека поправка- Марица е обезрибена река и затова риболова е труден.... Да се мъчиш да нацелиш или да те нацелят 1-2 прилични хищника на акватория 1-2 км. си е голямо, дори нечовешко усилие....
Сега като си спомня кВо беше преди 10г., а кВо преди 20г., нямах риболов без дузина риби, дребни сомчета удряха на всяка проводка, а тегоба беше откачането им и връщането им.... и нямаше излет без уловена прилична риба, при все че ползвахме руски блесни с наченки на китайски воблери....

- hshopov
- разбира нещата
Къца,днес ги натопих моите! Като живи са, евала!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им