Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Хайде да не ви мъча, който иска да я види и пипне вратата на Куршум хан отива в Етнографския музей в Пловдив.
"Тодор Тодоров:
-Стигнахме до една емблематична сграда, която има богата история- това е Керван сарай или Куршум хан на мястото на днешните хали- построен около хиляда петстотин и някоя година. За годината има спор. Съборен е в 1930 година. В Етнографския музей се съхранява вратата."

"Тодор Тодоров:
-Стигнахме до една емблематична сграда, която има богата история- това е Керван сарай или Куршум хан на мястото на днешните хали- построен около хиляда петстотин и някоя година. За годината има спор. Съборен е в 1930 година. В Етнографския музей се съхранява вратата."
при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Стояне,аз също не исках да те нагрубя,но е обидно братче да те обвиняват за неща без вина.lovo-бай СТОЯН написа: Язък,орезилихме хубавата тема на Ицето.Емиле с тебе кога съм се подигравал,та чак и за смях сам станал.
Съжалявам но,не-седя по цял ден пред компа ,за да съм в час с всички коментари и иновации.Казах и пак повтарям,че коментирах снимка,която Ицо беше пуснал.Преди това,само бегло бях прочел за разни канджи и т.н с участието на ''гладиатора''в други теми.Тази снимка я видях за първи път,когато Ицо я пусна,в неговата тема.И В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ......имайки в предвид как и за какво си пише Ицето,помислих че,става дума за някакъв мангал.И затова му беше скрил и лицето,за да не-се дразним ,че и циганите могат да ловят големи сомове.
![]()
![]()
А за Испания Емиле си много прав.Който е дошъл в Испания за сом,и си е начесал крастата ,,както се казва''.Просто тези хора спират да пишат по форумите,направи си справка,и сам ще се увериш.Причината за да не-пишат е........................че май вие ставате за смях.
![]()
![]()
![]()
Лошотията на хората,край няма.Мисля,че съм от пионерите в пускането на сомове в Бг.
https://www.youtube.com/watch?v=SUc29VsWOOM" onclick="window.open(this.href);return false;
Това,че някакви хора със злонамерени коментари се опитват да избият комплексите си,не е за пример.
Цяла зима разни джигити прибираха всякакъв размер трофейни риби.Но когато аз хванах и прибрах три в разрешения период и не по мъстилищата,бързаха да ме наклепат по форума.Никой не спомена думичка,колко бели хванах и подхвърлях във въздуха за да се види,че се пускат.....повярвай ми видяха много хора.
И добре,че съм дявол и зная какви мръсници са завистниците,та отбелязах в билета на коя дата и колко съм хванал.....иначе няма доказване,че сестра ми ги лови на Ебро.
Аз ти се извинявам,ако съм те засегнал,но ти се постави на моето място и ме разбери също.
Пуснах тези два клипа умишлено.На тях хората сме едни и същи.Няма логика при едната риба да постъпим хуманно и да я пуснем,а при другата,да я убием не за месо,а за лой.
Ето и кончината на тази красива риба.А да ме отварят некадърници,как и какво да правя при улова,няма да допусна.В случая не визирам теб.Думите ти за седенето пред компа,също не ги приемам...справка датата на последното ми мнение тук.
https://www.youtube.com/watch?v=Y5rsV8AssmY" onclick="window.open(this.href);return false;
Ицо го съветвам,вместо да закрива лица,да си промени подписа и класацията.Щото Славе си е Господи Боже.

Ще съветваш други, мен -не!Emo-83 написа: ............
Ицо го съветвам,вместо да закрива лица,да си промени подписа и класацията.Щото Славе си е Господи Боже.

С твоя 41,5-т килограмовия, какво много знаеш, , като си го разделите с Диването83..

Явно това не сте го изгледали до край,...за да ни давате урок по филетиране на публични места, че бил много тлъст, ...ама го изядохте а?....

Като изгледате цялото филмче -тогава си изказвайте мнението - анадън му..?
Нали така Бай Стояне...

Е са го изядохме,събрахме се около 30-40 човека,паниран ставаше но на скара беше по добър
и в бързината се обсъждаше за пускането на около педесе хиляди сомчета зарибителен материял,
не знам Емо 83 и спокиМиро беха близо до касиера какво точно говореше.
Абе Ице ти освен да си пускаш лодката и стръвта у водата нещо друго пускал ли си
усирането се брои за испускане,не ПУСКАНЕ.

и в бързината се обсъждаше за пускането на около педесе хиляди сомчета зарибителен материял,
Абе Ице ти освен да си пускаш лодката и стръвта у водата нещо друго пускал ли си

усирането се брои за испускане,не ПУСКАНЕ.

- Don4o_62
- учете се от него
миналата г. като занесохме с Мацака малките бели рибки на Монтана,на разбора на Панцера на вилатаСлавее написа: и в бързината се обсъждаше за пускането на около педесе хиляди сомчета зарибителен материял,

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Дончо,то с мислене не става.Трябва добро желание и пари.Don4o_62 написа:миналата г. като занесохме с Мацака малките бели рибки на Монтана,на разбора на Панцера на вилатаСлавее написа: и в бързината се обсъждаше за пускането на около педесе хиляди сомчета зарибителен материял,
не знам Емо 83 и спокиМиро беха близо до касиера какво точно говореше.![]()
нещо се говореше за зарибяване със малки сомчета още,но така си остана идеята в близкото бъдеще,не е лошо да се помисли за Ст. Кладенец .....
А на Ицо ще му кажа,че щом така ми смета моя пуснат сом,да преизчисли този на Бог да го прости Милко Георгиев.Щото след закачането на помощ му идва Петьо и го вади той,докато Милко го стреля с Макаровия.
Уеднакви си аршина професоре,както за труповете,така за ваденията и пускането на сомове и сомчета.В противен случай,ще си останеш,долен лъжец.
Подписа си е твой,но е фалшиф.Нема го лика на Господ,не случайно му замацваш лицето.
+1Славее написа: Абе Ице ти освен да си пускаш лодката и стръвта у водата нещо друго пускал ли си![]()
![]()
![]()
![]()
усирането се брои за испускане,не ПУСКАНЕ.![]()
![]()

Аз черпя само информация от писанията на Милко Георгиев. Искаше да кажеш, че Милко е долен лъжец, ама не ти държи и го метна на мене....Emo-83 написа:....
А на Ицо ще му кажа,че щом така ми смета моя пуснат сом,да преизчисли този на Бог да го прости Милко Георгиев.Щото след закачането на помощ му идва Петьо и го вади той,докато Милко го стреля с Макаровия.
Уеднакви си аршина професоре,както за труповете,така за ваденията и пускането на сомове и сомчета.В противен случай,ще си останеш,долен лъжец...

Относно другото съм го писал, доста преди теб - чети...

Кво ще кажеш сега а...yco написа:И за да разберете, че съм коректен, ще сваля на Краси 100 килограмовият от подписа ми, само да съм почтен към това, което пиша. Друг път да не си дава въдицата на заем....-разбирам приятелството..Но..има си и правила!
А на Милко няма да ги сваля, защото той си го е хванал и канджосал сам, макар, че П.Ж. му е държал въдицата на края.
...Ако ...кажете и него ще го сваля...![]()

Едни търсят форумно величие
други във фейса ,трети във филмите и пресата а истината немож я скри
Тва е поредния голам "сомаджия"
който се е родил мърша и такъв ще си умре. И тоя същия с трюмчето снима филми и казва на хората как да ловят...срам и позор....тоа си е жив бракониер
[/quote]

[/quote]
Ицо,не пиши глупости.Милко ми беше личен приятел и прекрасен човек,както и Петьо ми е такъв.Всичките тези неща ги зная лично от тях,а не от някакъв си преразказвач на чужди истории по свои съчинения и развалени телефони.yco написа:
Аз черпя само информация от писанията на Милко Георгиев. Искаше да кажеш, че Милко е долен лъжец, ама не ти държи и го метна на мене....![]()
Относно другото съм го писал, доста преди теб - чети...![]()
Кво ще кажеш сега а...yco написа:И за да разберете, че съм коректен, ще сваля на Краси 100 килограмовият от подписа ми, само да съм почтен към това, което пиша. Друг път да не си дава въдицата на заем....-разбирам приятелството..Но..има си и правила!
А на Милко няма да ги сваля, защото той си го е хванал и канджосал сам, макар, че П.Ж. му е държал въдицата на края.
...Ако ...кажете и него ще го сваля...![]()
![]()
Срамно ще е да свалиш Милко от подписа си,колкото срамно е да не качиш сома на Росен и Славе.Говорим за истини,а не за пристрастия и симпатии.

[/quote]Bokata77 написа:Едни търсят форумно величиедруги във фейса ,трети във филмите и пресата а истината немож я скри
Тва е поредния голам "сомаджия"
който се е родил мърша и такъв ще си умре. И тоя същия с трюмчето снима филми и казва на хората как да ловят...срам и позор....тоа си е жив бракониер
![]()
Това,ако не се лъжа е язовир Ясна Поля.Той е забранен за всички риболовци,не само за Върхара.Той има малък стаж в кльонкането.Не съм му адвокат и на мен също ми бяха странни тези движения.Но според мен пусна стръвта на дъното и закачи сома.Ако загледате чуждите клипове за улов на сом от дъно,също ще видите тези движения.Явно го е видял на сонара.
За това,нека да уточним.Рибата е сом и е закачена в устата.Ако съм прав,търмъка отпада,като вариант.
А кой на какъв се прави е друг въпрос.Имам приблизително 1000 сома зад гърба си,а те не се хванати с правене и приказки във форума.От тях доста хора се научихте как става играта.
Преди това само зяпахте,а кльонка беше мистика както за Ицо,така и за почти всички плуващи лодки в днешно време.
Претенции за уклеи,върхари и червеноперки нямам.Да се плюе по хората е най-лесно и удобно.
Хубав ден.
Емо не ме е.е кой колко сома е хванал, не ме интересува на кой сома на кой в потписа ще иди .Ма някой да ни прави на прости е нема как да стане.
Първо ако пуснеш клипа на екран с хубава резолюция ще видиш , че рибата която извади не е сом.Ясно се вижда че търмъчи с тези си движения.Ма да влезне някой и да почне да търси под вола теле (в случея ти) , нема как да стане.Знам че ти е дружка ма на черното няма как да кажем бяло.Остава сега и той да напише ,че е ловил на подвижен ваглер с рязко сецане и придърпване в кръста
и ще му повярваме.Жалкото е че тоя снима филми за риболов и във всеки филм казва на хората как трябва да ловим.А то кво излезе ...крадеца вика дръжте крадеца
и тва не му е за първи път.
Със Здраве.
Първо ако пуснеш клипа на екран с хубава резолюция ще видиш , че рибата която извади не е сом.Ясно се вижда че търмъчи с тези си движения.Ма да влезне някой и да почне да търси под вола теле (в случея ти) , нема как да стане.Знам че ти е дружка ма на черното няма как да кажем бяло.Остава сега и той да напише ,че е ловил на подвижен ваглер с рязко сецане и придърпване в кръста

Със Здраве.
Не мога да споря за нещо,което не зная.Ако имах идея за какво иде реч и Върхара ми беше споменал,щях да си трая.Не го защитавам и не бих застанал зад лъжата.Опитвам се да разбера него и вас също.Казвам това,което мисля.
И все пак, изкосена риба не се качва по този начин в лодката....освен,ако не е в устата или Върхара трябва,да е изключително смотан.
Това за форумните лъвове ме изнерви.Защото за разлика от други аз ходя на риба от дете,а за сомове на кльонк съм един от 1-вите.Това всъщност не е важно и не го пиша за да се дуя или да изпъкна с моето аз.Просто ме дразнят хора(не визирам теб),когато пишат неистини и плюят по колеги със стаж,риби и опит.Ицо има този навик да сравнява,непознати за него личности.
Да се критикува е най-лесно,но нека е градивно....да има някакъв смисъл.
Кажи ми например......Емо ти си стар кльонкаджия,но допускаш следните грешки.
Вместо това,форумите се превърнаха в престрелки и ненавист между хора.А в темите се пише всичко друго,но не и за риболов.
Нямам нищо против тази тема,но в другия форум след не зная колко страници,скочих на Ицо,когато се сравни с Жоро Алкохола.После излъга колегите,че има Бан.И за доказателство ги пратих,да видят кога е влизал и чел.За това на него не му вярвам....иначе нека си пише,пуска и интересни неща.
Но да си уеднакви критерия.Не може да възхваляваш Милко за сом който е теглен на парчета и да плюеш против Росен и Славе,защото са уморили сома.Все пак те го хванаха с изключително тънък конец.
Другото,което НЕ пише Ицо за 2-я сом на Краси.Той е ваден от Митко Нафтата и не зная,защо никой не споменава това.
Нека да бъдем точни и безпристрастни.
И все пак, изкосена риба не се качва по този начин в лодката....освен,ако не е в устата или Върхара трябва,да е изключително смотан.
Това за форумните лъвове ме изнерви.Защото за разлика от други аз ходя на риба от дете,а за сомове на кльонк съм един от 1-вите.Това всъщност не е важно и не го пиша за да се дуя или да изпъкна с моето аз.Просто ме дразнят хора(не визирам теб),когато пишат неистини и плюят по колеги със стаж,риби и опит.Ицо има този навик да сравнява,непознати за него личности.
Да се критикува е най-лесно,но нека е градивно....да има някакъв смисъл.
Кажи ми например......Емо ти си стар кльонкаджия,но допускаш следните грешки.
Вместо това,форумите се превърнаха в престрелки и ненавист между хора.А в темите се пише всичко друго,но не и за риболов.
Нямам нищо против тази тема,но в другия форум след не зная колко страници,скочих на Ицо,когато се сравни с Жоро Алкохола.После излъга колегите,че има Бан.И за доказателство ги пратих,да видят кога е влизал и чел.За това на него не му вярвам....иначе нека си пише,пуска и интересни неща.
Но да си уеднакви критерия.Не може да възхваляваш Милко за сом който е теглен на парчета и да плюеш против Росен и Славе,защото са уморили сома.Все пак те го хванаха с изключително тънък конец.
Другото,което НЕ пише Ицо за 2-я сом на Краси.Той е ваден от Митко Нафтата и не зная,защо никой не споменава това.
Нека да бъдем точни и безпристрастни.
Много лъжеш, много лъжеш....Emo-83 написа: ..............После излъга колегите,че има Бан.И за доказателство ги пратих,да видят кога е влизал и чел.За това на него не му вярвам.....

Получих писмо на.....Вто Яну 28, 2014 7:54 pm в http://www.nariba.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Щото да ми пускат писмо в другия форум е много тъпо...

"Махнат ти е бана! "XXXXXX" каза,че: админа те предупреждава да не спамиш в всяка тема,явно той е бил

Значи близо един месец съм имал скрит БАН. и на 28.01. влязох за първи път да си проверя пощата.
Щом си ги пуснал датите на друг-пусни ги и тука..

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
......... ами,нищо ново,Върхара,показва "майсторлък",как се вади амур на кльонк..........Емо,ми той закача риба с тези "с/р/тра/м/нни" движения на повърхността,кво дъно те гони........и моля те/ти все пак си ми кумир/,не казвай ,че е видял сом на сонара,смешно е,просто кажи че е видял отражение на риба.
валатът не най-лошото нещо на света