Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Въх , как съм пропуснал да изкапацитетствам , при това съм отговорил веднага след ВидVid написа:...И две малки змии излезли през нощта да се топлят на напечените от слънцето камъни. Мисля, че са отровни, защото не бягат, а съскат...
Това е едно неотровно но нервозно добиче наречено медянка . Кофтито при него е че ако и да не е отровно има кофтият навик да апе и съска , аслъ отровен дзвер некакъв .
Триасе , де се затри бре маме
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

От къде си родом,че я знаеш тази думаПавел Иванов написа:...аслъ...
- трапера
- сериозен играч

Павел Иванов написа:Люс , не предизвиквай злият модератор в мен![]()
............
-"Samo Biitals"
-"Pishe se BEATLES be negramotnik"
Нещо сайта СнимкаБГ май се е счупил-не мога да кача снимки там.
Исках да пусна и аз някоя фотка, ама....
Краси камьона много арен бе, колко вдига
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Добро утро.Лека работа.С тоя транслатор не ми се пише повече.
Отивам на закуска на шведската маса.
Отивам на закуска на шведската маса.
Риболовци.
- Павел Иванов

"Тина Киркова" , сега 1-ва АГ "Света София" , просто богат речник некакъвКрасимир Атанасов написа:От къде си родом,че я знаеш тази дума
Свилка , гледам вече е оправен . Е една моя снимка от "снимка" :

Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Уфффффффффффф,че шибано време.
Температурата 5 градуса,дъждец от ония тънкия къде ти влиза и в костите и за десерт убав северняк!
Какво повече му трябва на човек за да му се прецака почивният ден
А имах планове, и то какви ехееееееееееее
Температурата 5 градуса,дъждец от ония тънкия къде ти влиза и в костите и за десерт убав северняк!
Какво повече му трябва на човек за да му се прецака почивният ден
А имах планове, и то какви ехееееееееееее
- GODzillata

Беги врътни некой курс допълнително, че да има юро за макарета. 
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него

На първи се местя в друг апартамент и там се надявам да имам добро изложение за да хващам сигнала на булсатком,понеже сега съм чист запад и нямах никакви шансове да хвана сигнала.
Понеже не съм ползвал никога услугите им,кой е най-добрият пакет който да си взема.
Искам по-възможност най-много канали но гледам,че най-скъпият им пакет е за HD-приемници,а моя е май от по-старите.
Та казвайте,кой пакет да си взема и може ли направо да го платя за една година и да не се занимавам всеки месец
Понеже не съм ползвал никога услугите им,кой е най-добрият пакет който да си взема.
Искам по-възможност най-много канали но гледам,че най-скъпият им пакет е за HD-приемници,а моя е май от по-старите.
Та казвайте,кой пакет да си взема и може ли направо да го платя за една година и да не се занимавам всеки месец
Здравей,Красимир Атанасов написа:На първи се местя в друг апартамент и там се надявам да имам добро изложение за да хващам сигнала на булсатком,понеже сега съм чист запад и нямах никакви шансове да хвана сигнала.
Пакет не ти върши работа защото не можеш да използваш интернета и телефон. Гледай само за телевизия.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч

От тук може да си избереш.Аз ползвам този от 19,80 лева,само че имам 3 допълнителни приемника + интернет та цифрата става друга.Красимир Атанасов написа:На първи се местя в друг апартамент и там се надявам да имам добро изложение за да хващам сигнала на булсатком,понеже сега съм чист запад и нямах никакви шансове да хвана сигнала.

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч

От тук може да си избереш.Красимир Атанасов написа:На първи се местя в друг апартамент и там се надявам да имам добро изложение за да хващам сигнала на булсатком,понеже сега съм чист запад и нямах никакви шансове да хвана сигнала.
http://www.bulsat.com/tseni-televizia.php
Аз ползвам този от 19,80 лева,само че имам 3 допълнителни приемника + интернет та цифрата става друга.
Със сигурност можеш да платиш за една година напред,но не знам дали ще ти направят някаква отстъпка,ама ти питай де!
ПП:Нещо не успях да си коригирам мнението та за това го написах наново.

Една снимка от летището в Мадрид.Това е Терминал 4S.
Самолета е на България Еар-Еарбъс-319.
В Далечината 4 небостъргача,280 метра високи-нямах време да ги видя.
Тука вече напускам Испания-и летя над морето.
Значи над Балканите вече е ясно-няма облачност и времето е слънчево.
Отгоре се вижда прекрасно всички планини,морета,реки и язовири и населени места.
Като кацнах снимах и клип-в полетата около София изток има много локви,значи тука е валяло здраво.
Като те няма малко,и видиш тука зеленината която имаме,разбираш колко ни е хубава роодината.
В Испания всичко е сухо.
Но днес времето е супер.
Самолета е на България Еар-Еарбъс-319.
В Далечината 4 небостъргача,280 метра високи-нямах време да ги видя.
Тука вече напускам Испания-и летя над морето.
Значи над Балканите вече е ясно-няма облачност и времето е слънчево.
Отгоре се вижда прекрасно всички планини,морета,реки и язовири и населени места.
Като кацнах снимах и клип-в полетата около София изток има много локви,значи тука е валяло здраво.
Като те няма малко,и видиш тука зеленината която имаме,разбираш колко ни е хубава роодината.
В Испания всичко е сухо.
Но днес времето е супер.
Риболовци.
И специално за пътешествениците направих тая снимка.
Казва се Нулевия Километър-и е в центъра на Испания и Мадрид.

Казва се Нулевия Километър-и е в центъра на Испания и Мадрид.

Риболовци.
- Павел Иванов

Люс , туй червеното конче против уруки ли е , или просто мартеница
пп - пробва ли телешка пържола от малко теленце , малаче по нашенски , ама кравешко такова , алангле ? Испанците я правят страхотно . Само като се сетя за такава устата ми се напълня с килограми слюноотделяне и почвам да гледам като вълк
пп - пробва ли телешка пържола от малко теленце , малаче по нашенски , ама кравешко такова , алангле ? Испанците я правят страхотно . Само като се сетя за такава устата ми се напълня с килограми слюноотделяне и почвам да гледам като вълк
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател

Много благодаря за мнението Павка, че след този случай вече там мислех да не стъпвам поне до ноември, ама след това ти мнение, пак ще отида, щото мястото е много дащно- има некъФ ръб на дъното с рязка дълбочина и си държи винаги риби...Павел Иванов написа:Това е едно неотровно но нервозно добиче наречено медянка . Кофтито при него е че ако и да не е отровно има кофтият навик да апе и съска , аслъ отровен дзвер некакъв .Vid написа:...И две малки змии излезли през нощта да се топлят на напечените от слънцето камъни. Мисля, че са отровни, защото не бягат, а съскат...
Имам страх или по скоро непоносимост към плужещи се твари, или май стари спомени от стената на яз.Гарваново де лятоска пепелянките са повече от комарите....
Краси, питай първо домоуправителя, дали ще ти бъде позволено да си монтираш чиния на терасата??Красимир Атанасов написа:На първи се местя в друг апартамент и там се надявам да имам добро изложение за да хващам сигнала на булсатком,понеже сега съм чист запад и нямах никакви шансове да хвана сигнала.
Щото тоя к@р съм го ял в Цюрих. Да не стане да я мъкнеш от БГ и да си стои за спомен в килера...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека