Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Чак капо не беше
. Шаранчета до половинка и червенопери със същите размери, но не за тях бяхме се наточили. Видяло се е явно, че ще се купува шаран за Никулден 

Ами нямаше смисъл да пускаме поредната тема с преобладаващи снимки около барбекютоМълчат... нещо... сигурно са се капотирали брутално

Като стана въпрос за Суходол, да вметна само, че язовира ще е разрешен за спортен риболов до 5-ти или 6-ти декември. След това собственика имал други планове

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- YordanDanev
- сериозен играч
Трябвало е да ви кажат че през седмицата шефът го е грипосалrumci написа:Чак капо не беше. Шаранчета до половинка и червенопери със същите размери, но не за тях бяхме се наточили. Видяло се е явно, че ще се купува шаран за Никулден

Днес бях на разлятото после минах и през помпената откачимисе раката да вартя туистъри,воблери и нищо и нищо.Иначе беше пално сас дядовци и роми ловяха мини рибки.Та се чудя пално е с малки рибета а големите ги няма или нещат да ядат.Някои ще кажели каде има костур ?
Абе не разбрахте ли,че разлятото е ЗАБРАНЕНО......
Петко за разлятото зная че е забранено ,но от страната на Мандра мисля че не ако греша поправиме

-
- научил се да хвърля
Разлятото е "разрешено" само за мрежари през забранатаa4kana написа:Петко за разлятото зная че е забранено ,но от страната на Мандра мисля че не ако греша поправиме![]()

Любишь медок – люби и холодок.
Разлятото е разрешено от страната на Мандра естествено с билет правят и проверки от време на време
- gogobogo
- кандидат преподавател
Честит празник на всички бургазлии и на всички бургаски рибари.А между другото нещо информацийка за Грудовска, Новоселци ........ май нещо замря темата

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
-
- учете се от него
Честито и от мен
Относно информацийката
- вчера Сървайвъра и сие са направили по 3-4 кила средна белевичка на канала почти до Тръстиково. За съжаление мургавите братя също са били там с кадърми и серкмета
, единия се похвалил че изкарали предните дни 2 шаранчета със серкмето 

Относно информацийката

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- YordanDanev
- сериозен играч
Незнам дали ще мога да се въздържа, ако видя такива братчеди със тези средсва да ловятstrijok написа: За съжаление мургавите братя също са били там с кадърми и серкмета, единия се похвалил че изкарали предните дни 2 шаранчета със серкмето

- MANYAKA
- кандидат преподавател
О колега и аз много,много не ги обичам.Ами ще ги гоним като ги видим

Като заговорихте за забрани да река и аз.... Днес на рибарските магазини на Краснодар някои от продавачите предлагаха див , мандренски шаран (в интерес на истината повечето шарани наистина бяха диваци и то над 2-3 кила)... Ами за кво говорим тогава???
Яз. Мандра е забранен изцяло за стопански риболов.

-
- научил се да хвърля
Салмо на Мандрата денонощно има мрежи. Миналия месец видях 3 броя опънати до едни камъши, беше по обед.
Любишь медок – люби и холодок.
Момчета и аз вчера попаднах на такива гладници,ходих да помятам силиконки на помпената и най-накрая на дигата маалата вадят мрежи.Та мисълта ми е тази организация дето се занимава с това всъщност какво прави