руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от Reo »

Купуваш си спининг.Купуваш си блесни, воблери, туистери и т.н., каквито ти харесват и какъвто размер искаш.Монтираш си пръчката с макара, влакно и блесна.Замяташ с една пръчка на водоема.С десния бутон на мишката кликваш върху заметнатата пръчка и ти се отваря меню от което си избираш скоростта на водене на блесната.Затваряш менюто и започваш да си навиваш с бутона G на клавиатурата, докато я докараш до брега или ти клъвне.Ако клъвне няма нужда от засичане, просто с бутоните G и H си я довеждаш до брега, където ако е едра я изваждаш с кепа - F.Няма възможност да се лови с трите пръчки едновременно, затова една блесничка въртиш и си мяташ ако искаш 2 дънарки на стръв някаква.Това е по принцип.Имай предвид, че изкуствените примамки се закачат и тогава няма друг начин освен да скъсаш със Space-а.В клевалката има местата на закачане обозначени на наличните водоеми.Ако ползуваш клевалка, гледай червените точки във водата - това са местата на закачане.
Изображение
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

Reo написа:Купуваш си спининг.Купуваш си блесни, воблери, туистери и т.н., каквито ти харесват и какъвто размер искаш.Монтираш си пръчката с макара, влакно и блесна.Замяташ с една пръчка на водоема.С десния бутон на мишката кликваш върху заметнатата пръчка и ти се отваря меню от което си избираш скоростта на водене на блесната.Затваряш менюто и започваш да си навиваш с бутона G на клавиатурата, докато я докараш до брега или ти клъвне.Ако клъвне няма нужда от засичане, просто с бутоните G и H си я довеждаш до брега, където ако е едра я изваждаш с кепа - F.Няма възможност да се лови с трите пръчки едновременно, затова една блесничка въртиш и си мяташ ако искаш 2 дънарки на стръв някаква.Това е по принцип.Имай предвид, че изкуствените примамки се закачат и тогава няма друг начин освен да скъсаш със Space-а.В клевалката има местата на закачане обозначени на наличните водоеми.Ако ползуваш клевалка, гледай червените точки във водата - това са местата на закачане.

хиляди благодарности ....... :supz: ... още един път благодаря
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Аз пък хванах психически неадекватная рь|бка... :lol: немога да кача пик,щото снимките ги права през паинта и не ми дава да качвам снимки в такъв формат. :mrgreen: Иначе рибата се казва болотнь|й шмурик. :mrgreen: :mrgreen:
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

todoroshko написа:Аз пък хванах психически неадекватная рь|бка... :lol: немога да кача пик,щото снимките ги права през паинта и не ми дава да качвам снимки в такъв формат. :mrgreen: Иначе рибата се казва болотнь|й шмурик. :mrgreen: :mrgreen:
Ловят се със стотици на Днепр - Разлив.Хубавото е че 100% стават за жива стръв.Иначе за тях пари не дават.Кълват на зелень.Идеални са за турнир на количество.Печелих 2 турнира вече на тези измишльотини :)
Изображение
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Изображение
Изображение
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Абе има ли некой дето да си е купил въдица от 1800 кг?
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

Не :lol:
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

todoroshko написа:Абе има ли некой дето да си е купил въдица от 1800 кг?
до сега нищо не ми е чупило пръчка от 415 кг оше не сме дорасли за големите риби
кой знае кой разряд и каква карма ти трее за тех. има още игра да играеме :smt069
в този смисъл - ето докъде съм аз в играта... Изображение
кармата ми мисля че е добре.
сега съм намислил да ходя малко за тюлени да си вдигна разряда - някой да сподели своя опит с вдигане на разряд?
взех си три макари по 180% - сега вадя рибета (и кайманчета) по 300кг почти на буксир - много са добри
между другото опитах това със чупенето на пръчки в турнир МВ но ремонткомплект така и не даде....
burnou7
новобранец
новобранец

Мнение от burnou7 »

Колеги,моля ви помогнете :axe:
Значи версия 2.0 ми върви,а като свалих 2.2 дето има линк 2-3 страници по-назад ми излиза:
Изображение
Помощ ...Напрао се побърквам вече :|
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Имах подобна грешка и инсталирах обновленията в самата папка на играта,а не там където то си ми показва.
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

Здравеите има проблеми относно играта и незнаех каде да питам и реших тук.Изтеглих я инсталирах я всичко както трябва и ми дава ето този Ерор http://www.postimage.org/image.php?v=PqhP6eS.Ако можете помогнете ще съм благодарен.Писна ми да играя рапала фишинг и реших тази игра изглежда много добра само да я подкарам
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

Em1l написа:Здравеите има проблеми относно играта и незнаех каде да питам и реших тук.Изтеглих я инсталирах я всичко както трябва и ми дава ето този Ерор http://www.postimage.org/image.php?v=PqhP6eS.Ако можете помогнете ще съм благодарен.Писна ми да играя рапала фишинг и реших тази игра изглежда много добра само да я подкарам
Требва само да имаш инсталирани на компа :
1. Windows XP SP2 или SP3
2. DirectX версия от Юни 2008 или по-нова
3. NET Framework 2.0 или по-нова
Ако имаш тия неща играта тръгва беа проблем и не се инсталира.

Успех и наслука!! :smt023
P.S.Не е лошо да прегледаш форума от начало,защото като гледам скрееншота май си свалил най-страта версия!
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

spas48 написа:
Em1l написа:Здравеите има проблеми относно играта и незнаех каде да питам и реших тук.Изтеглих я инсталирах я всичко както трябва и ми дава ето този Ерор http://www.postimage.org/image.php?v=PqhP6eS.Ако можете помогнете ще съм благодарен.Писна ми да играя рапала фишинг и реших тази игра изглежда много добра само да я подкарам

P.S.Не е лошо да прегледаш форума от начало,защото като гледам скрееншота май си свалил най-страта версия!
Имам ги и трите неща и ми излиза същата грешка направо ще се побъркам. :axe:
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Em1l написа:
spas48 написа:

Имам ги и трите неща и ми излиза същата грешка направо ще се побъркам. :axe:
------------------------------------------------------
Това което е дал Спас е за версия 2.0.0.54 и не важи за новата версия!
1. http://4storing.com/vf00yd/48f36f6f2f70 ... 23405.html - NetFramework all version
2. http://4storing.com/seqepj/5ec303b4381c ... fc467.html - vcredist_x86.
3. http://4storing.com/owotn1/01d92fa2ccae ... 9e201.html - Directx_nov2008_redist.exe
4. След това отиваш в папката каято си инсталирал Directx и между архивите намираш(по средата е) DXSETUP - инсталираш го.
5. Играта ти тръгва - ако не (нещо не правиш като хората и ми чукваш на...)... skype thelordaleks
6. Инталираш по реда в кайто съм ги дал

7. Всички антивирусни, които са различни от НОД 32 се изтриват(мое мнение) и се слага НОД 23 :D
Последно промяна от LordAleks на Нед Апр 26, 2009 6:54 pm, променено общо 1 път.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

Em1l написа: Имам ги и трите неща и ми излиза същата грешка направо ще се побъркам. :axe:
Имаш ги,но не ти е инсталиран Direct X9.Влез в папката където е разархивиран,намери файла "DXSETUP.exe" и го стартирай!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”