Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Stone........видя ли ква стана - Изпълнителната,законодателната и съдебната власт са по петите ми
Светлина от никъде.А аз и шейха признах от първите, и дарове проводих.....единствения изход май е оттук

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И пак настоявам да се върне в темата смолянския активист!
Колко пъти да го калесваме с GODzillata, накрая ще му напълня една бъклица с микс от мастика и айрян и ще му я пратя по Еконт - за негова сметка
!
Да тури едно рамо до кота 2.
Хората имат по 2000-и профила, не можем да им насмогнем
!
И заради това да си спрем темата ли ?
А бъдащата партия да остане без лидер - НЕ
!
"Но пасаран" - това пък го приписват на Долорес Ибарури, ама не се вписва в същината на нашия преход, даже обратното!
Аре бе Инкубус, кефали ще има чак лятото !
Колко пъти да го калесваме с GODzillata, накрая ще му напълня една бъклица с микс от мастика и айрян и ще му я пратя по Еконт - за негова сметка

Да тури едно рамо до кота 2.
Хората имат по 2000-и профила, не можем да им насмогнем

И заради това да си спрем темата ли ?
А бъдащата партия да остане без лидер - НЕ

"Но пасаран" - това пък го приписват на Долорес Ибарури, ама не се вписва в същината на нашия преход, даже обратното!
Аре бе Инкубус, кефали ще има чак лятото !
А после що не ходя по лагер сборове - че от мене 2000 разновидности в менюто ша има - от специалитета до мИзето 

-
- кандидат преподавател
Развалената консерва цаца не може да става за мезе -става най-мого за я ботулизъм,я стомашно разстройство.Абсолютна тактическа спънка на прехода и истинска служба на себе си,за да разваля на околните службата на себе си.Ако й позволят,обаче.
G.Petkov,извън горния анонс за т.нар."колега" с многото условни самоличности,най-сериозно предлагам да не се тръгва към партиен формат.Всяка такава организация ражда олигархия,нека си останем гражданско движение ,няма да преживея,ако Годзи се пръкне парче партиен лидер а ла Костов или Станишев:lol:Не случайно не го виждам като Б.Б.Б.,щото знам със сигурност,че не е завършил пожарникарския факултет в Школата на МВР по онва време,когато се е "калявала стоманата".Още по-малко си го представям като аятолах на ислямистка партия,която харесва съществата от женски пол,маскирани като извънземни от пустинна планета.Аз в партии по принцип не съм членувал и няма да членувам.Ако все пак се ориентирате към партия,преко съвест бих приел,секретно,разбира се,дейността на "таен съветник",безплатно,ей тъй,за кеф,щото нали крайния резултат не е от значение.
И такова-връщам се независимо от калесването-принципно решение,аз съм издигнал призив за достигане на квотата,какво тук значи някаква си личност или намесата на някои многопрофилни пълни безличности,а за сведение,няма да чакам кефалите,напълно е вероятно през някой от предстоящите почивни дни-събота или неделя,да направя един подъл гнусен набег за дълбоководни тлъсти раирани разбойници /там водата не замръзва даже и при -14 външна температура /.
G.Petkov,извън горния анонс за т.нар."колега" с многото условни самоличности,най-сериозно предлагам да не се тръгва към партиен формат.Всяка такава организация ражда олигархия,нека си останем гражданско движение ,няма да преживея,ако Годзи се пръкне парче партиен лидер а ла Костов или Станишев:lol:Не случайно не го виждам като Б.Б.Б.,щото знам със сигурност,че не е завършил пожарникарския факултет в Школата на МВР по онва време,когато се е "калявала стоманата".Още по-малко си го представям като аятолах на ислямистка партия,която харесва съществата от женски пол,маскирани като извънземни от пустинна планета.Аз в партии по принцип не съм членувал и няма да членувам.Ако все пак се ориентирате към партия,преко съвест бих приел,секретно,разбира се,дейността на "таен съветник",безплатно,ей тъй,за кеф,щото нали крайния резултат не е от значение.
И такова-връщам се независимо от калесването-принципно решение,аз съм издигнал призив за достигане на квотата,какво тук значи някаква си личност или намесата на някои многопрофилни пълни безличности,а за сведение,няма да чакам кефалите,напълно е вероятно през някой от предстоящите почивни дни-събота или неделя,да направя един подъл гнусен набег за дълбоководни тлъсти раирани разбойници /там водата не замръзва даже и при -14 външна температура /.
Дежурните оборотни фрази......скудоумие и претенциозност.Напълно нормално за индивид репрезентирал се със дуална мъжка и женска природа.Време е шейха да вземе нещата в своите ръце и евентуално да назначи това объркано същество със остра чернодробна енцефалопатия за Баш Кадия.Позволявам си и да вкарам малко етно елементи с подходящи танцуващи девици със една единствена цел - спирането на джихад http://www.vbox7.com/play:2b25922e45 Специален поЗдрав е и за един любител на кристали и айрян от безличната консерва цаца.Усещам колко дълбоко ще навлезе този ритъм в сърцето му и ще го трогне до дъното на душата. 

- GODzillata
Така е, ама пък съм бил пожарникар в размирно време - 1989г. - 1991г., от пожарникара ББ стана премиер, значи от мен моЕ пък да стане лидер на накФа партия....Бирена вече има....другата, която ми хрумва, е ПММ - Пийте Мастика, Маскари - но там мястото е резерве за Ицето...та може би бих оглавил нещо от сорта на ПДВТ - Питай си Дедовия, Всичко е Ташак.INCUBUS написа:...щото знам със сигурност,че не е завършил пожарникарския факултет в Школата на МВР по онва време,когато се е "калявала стоманата"....

@Ой, Тигре, Тигре, аватара ти ми навява асоциации със Сандокан

http://youtu.be/PP3xIUtWCuE
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- stonetales
- разбира нещата
ХА ХАААА:)
Какво прасенце беше темицата, В Каква Гуцка се обръща:)
Аз, че съм си малко Улево - у лево съм си, не бих се винил за това, щот съм си такъф:)
Ала развитието на темицата, която тъй грижовно дундурках няколко месеца ми показва, че рамките на очакванията ми са много тесни:)
Но - във типичен северозападен стил, взаимстван от Белия Вожд бих искал да предложа нова абревиатура:
ДХП - "Да се Хванем за Пръта":)
Емоционално-смисловото значение и евентуалнте тълкувания оставям на всеки един. Нека бъдат лични и непретенциозни:)
Никой не е казал, че след Прехода няма да има езера и реки. Така, че в условно-рибарски смисъл, движението ДХП си е съвсем на място:)
а - дъл шай партийка али шай движенийце - Пука ли му на някой?:)
Какво прасенце беше темицата, В Каква Гуцка се обръща:)
Аз, че съм си малко Улево - у лево съм си, не бих се винил за това, щот съм си такъф:)
Ала развитието на темицата, която тъй грижовно дундурках няколко месеца ми показва, че рамките на очакванията ми са много тесни:)
Но - във типичен северозападен стил, взаимстван от Белия Вожд бих искал да предложа нова абревиатура:
ДХП - "Да се Хванем за Пръта":)
Емоционално-смисловото значение и евентуалнте тълкувания оставям на всеки един. Нека бъдат лични и непретенциозни:)
Никой не е казал, че след Прехода няма да има езера и реки. Така, че в условно-рибарски смисъл, движението ДХП си е съвсем на място:)
а - дъл шай партийка али шай движенийце - Пука ли му на някой?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Става,не е лошоGODzillata написа:INCUBUS написа:...щото знам със сигурност,че не е завършил пожарникарския факултет в Школата на МВР по онва време,когато се е "калявала стоманата"....
@Ой, Тигре, Тигре, аватара ти ми навява асоциации със Сандокан....къФ е тоА мамалигарски кючек?
....по-бих приел това:
http://youtu.be/PP3xIUtWCuE

- GODzillata
...некФо почва да става кЪт в сЪпунерка...
Или се игнорирайте, или плеснете с ръце и се прегърнете..., всъщност знаете ли какво - всеки да вкара другия в листата си с врагове....така няма да виждате какво е писал другия и няма да се нервите.
Или се игнорирайте, или плеснете с ръце и се прегърнете..., всъщност знаете ли какво - всеки да вкара другия в листата си с врагове....така няма да виждате какво е писал другия и няма да се нервите.

-
- кандидат преподавател
Тикватикчо,вземи си ползвай задния отвор по предназначение,а не за мислене и писане ,стой си в тоалетната да измътиш цацата,след като си й усвоил фосфора-и той,като калция,очевидно ти е недостатък за организъма.Ти първи се заяде,без да съм те предизвиквал,така,че не се прави на ущипана уруспия,заеми се сериозно със живота си,защото ти предстоят страхотни проблеми.Ако щеш,вярвай,кат не щеш,продължавай да се ерчиш,аз спирам да реагирам ,а кристалите и айрана не са за нежния ти организъм
Колкото за движението /или партията/,все тая е как ще е абревиатурата,може да е и ПХ -сещате се за кво става въпрос,на времето във всяка казарма беше известно значението
Иначе,аз бих посъветвал да е БНС /Бръснем на сухо!/или НДЦБН /Няма да цепим басма никому /.Изключително авторитетно звучене,не знам за вас,ама на мен зимните ексцесии ми дойдоха в повече,щото предните 5-6 зими не бяха истински и ми създадоха грешното впечатление,че и през зимата може да се вилнее както през лятото.Да,ама не -тази сутрин в 07.00 беше -10 градуса на нашата улица,което си е една псулютна ебавка спрямо концепцията за глобалното затопляне.
Годзи,ти се издигна в моите очи,щом си бил и пожарникар,и то по време на дълбокия социализъм,когато девизите на българския пожарникар бяха два : "Ние си лежим,службата изгаря" и "Поддържайте огъня,ний идем".Най-интересното по тази подтема е,че един от най-добрите ми приятели от Ловеч ,в периода 1982-1986 г.беше дознател към противопожарната служба там
Във връзка с мечтанията за девствениците -пичове,тва е само ислямистка пропаганда
В техния рай има само дърти брантии от времето на пророка им Мохамед,щото от девственици кеф не е имало и няма,само глупостта на мъжете подхранвала мита през вековете.
Опа,време е по темата -прехода.Лазя криво-ляво през него,наложи се днес да служа не само на себе си,зер си беше работен ден,когато си почивах,си пусках клипчета за Спецназа на ГРУ и работата им в Чечня.Сега обаче,на лаптопа в къщи,на една педя разстояние от любимия питеен тандем,служа само на себе си,честно внасям лептата си графоманска тук в темата и издигам призива за достигане преди 8-ми март на 90-та страница.Long live всичкото копелдак и

Колкото за движението /или партията/,все тая е как ще е абревиатурата,може да е и ПХ -сещате се за кво става въпрос,на времето във всяка казарма беше известно значението

Годзи,ти се издигна в моите очи,щом си бил и пожарникар,и то по време на дълбокия социализъм,когато девизите на българския пожарникар бяха два : "Ние си лежим,службата изгаря" и "Поддържайте огъня,ний идем".Най-интересното по тази подтема е,че един от най-добрите ми приятели от Ловеч ,в периода 1982-1986 г.беше дознател към противопожарната служба там

Във връзка с мечтанията за девствениците -пичове,тва е само ислямистка пропаганда

Опа,време е по темата -прехода.Лазя криво-ляво през него,наложи се днес да служа не само на себе си,зер си беше работен ден,когато си почивах,си пусках клипчета за Спецназа на ГРУ и работата им в Чечня.Сега обаче,на лаптопа в къщи,на една педя разстояние от любимия питеен тандем,служа само на себе си,честно внасям лептата си графоманска тук в темата и издигам призива за достигане преди 8-ми март на 90-та страница.Long live всичкото копелдак и

Мисля повече да не се занимавам ,безмислено е и след последния пост започвам да се занимавам наистина сериозно с жУвота сиGODzillata написа:...некФо почва да става кЪт в сЪпунерка...

- GODzillata
INCUBUS написа:...
...
Всъщност, девизите бяха три, като ето го последният, но не и по значение - "Изгори, за да светиш!"

...къде е това там?

Дежурства в Илиенци, Красна поляна (ех, спомени, спомени...Незабравкеееее, как да те забравя, кЪт ти е такова името...?!

Бях и на палежа на Партийния дом

- G.Petkov
Е, сега вече се успокоих
!
Всички графомани сме на линия, прехода и темата - вървят!
Няма никакво значение - партия, движение или просто тема, за да служим на себе си ни е нужно много малко - да се забавляваме !!!
Който не може - поне да не пречи !

Всички графомани сме на линия, прехода и темата - вървят!
Няма никакво значение - партия, движение или просто тема, за да служим на себе си ни е нужно много малко - да се забавляваме !!!
Който не може - поне да не пречи !
Тази девойка, а и клипа много ми харесаха.GODzillata написа: ....по-бих приел това:http://youtu.be/PP3xIUtWCuE
- stonetales
- разбира нещата
Man got to do what Man got to do...............
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
Позабравил ги бях тези събития :
- Партийния дом, палежа и "гуруто" Тренчев
- СЦЗ и несретниците по покрива
- барикадите и празните улици на 97-ма
- купоните за бензин и кремвирши през 90-та
и много друго !!!
- Партийния дом, палежа и "гуруто" Тренчев
- СЦЗ и несретниците по покрива
- барикадите и празните улици на 97-ма
- купоните за бензин и кремвирши през 90-та
и много друго !!!