Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Такаааа .....
Трябва да измислим една среща в механата, но бах организатора го няма нещо. Венцииииии
Иначе за риболова, ако има желаещи във вторник може да ходим за кефали на Янтра. Ловят се от 200- до 600-700 грамови риби. На болонеза. Излизат по 20-тина риби на ден
Също и някоя друга щука се вади по Янтра близо до устието
Трябва да измислим една среща в механата, но бах организатора го няма нещо. Венцииииии

Иначе за риболова, ако има желаещи във вторник може да ходим за кефали на Янтра. Ловят се от 200- до 600-700 грамови риби. На болонеза. Излизат по 20-тина риби на ден

Ivak,
Аз нямам такъми, освен 2 спининга и 2 дънни за Дунав..със съответите примамки.
Янтра ми е планувана за догодина.Вчера говорих доста време с приятел от Бяла - обеща да покаже добри места...напролет.
Какво стана с излета вчера - или нямаше морене ??
Аз нямам такъми, освен 2 спининга и 2 дънни за Дунав..със съответите примамки.
Янтра ми е планувана за догодина.Вчера говорих доста време с приятел от Бяла - обеща да покаже добри места...напролет.
Какво стана с излета вчера - или нямаше морене ??
Ми малко ма боля,ама в механата следващата година!Просто аз нямам физическата възможност!Ivak написа:Такаааа .....
Трябва да измислим една среща в механата, но бах организатора го няма нещо. Венцииииии![]()
![]()
Иначе за риболова, ако има желаещи във вторник може да ходим за кефали на Янтра. Ловят се от 200- до 600-700 грамови риби. На болонеза. Излизат по 20-тина риби на ден![]()
Нищо против и ако се организирате и без мое присъствие.Да не съм цар я!

Поздрави на всички!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Завърнах се преди 30 мин от Дунава и рекох да дам малко инфо.
Ще има пак "Яж бабо риба..пий дядо ром" както се пееше в една стара преиначена джазова песничка..
Хубавото време не бива да се изпуска.Реката почна да спада .От 12 до 15 часа спадна с 5-7 сантиметра -бях си забил репер.
Поклечах до към залез слънце, но повече от 1 риба не можах (старите истории винаги се повтарят).

Защо никой не пише тука.И да няма риба кажете по няколко думи за ситуацията.
Знам че доста хора ходят.....
Видях места дето не съм ги посещавал на такава висока вода -3.60м.Всичко залято, вълните доста разкалват , боклуци изхвърля реката постоянно, но за сметка на това, дълбоко, анафори, обратни течения, и относително спокойни места за известен период си има достатъчно.Това е в общи линии.
Ще има пак "Яж бабо риба..пий дядо ром" както се пееше в една стара преиначена джазова песничка..
Хубавото време не бива да се изпуска.Реката почна да спада .От 12 до 15 часа спадна с 5-7 сантиметра -бях си забил репер.
Поклечах до към залез слънце, но повече от 1 риба не можах (старите истории винаги се повтарят).

Защо никой не пише тука.И да няма риба кажете по няколко думи за ситуацията.
Знам че доста хора ходят.....
Видях места дето не съм ги посещавал на такава висока вода -3.60м.Всичко залято, вълните доста разкалват , боклуци изхвърля реката постоянно, но за сметка на това, дълбоко, анафори, обратни течения, и относително спокойни места за известен период си има достатъчно.Това е в общи линии.
Абе хубава тя белката,ма не казваш нито къде я хвана,нито на какво.Много си потаен напоследък.

-
- кандидат преподавател
Браво Педро.
Венци как да каже като после само четящите ще окупират местата .Лично аз не съм ходил никъде.Малко съм гледач на малкия ,че леко болен.Преди малко видях Ивака и ми вкара оферта за Янтрата та ша видя кога почива жената и може да спретнем нещо.
Венци как да каже като после само четящите ще окупират местата .Лично аз не съм ходил никъде.Малко съм гледач на малкия ,че леко болен.Преди малко видях Ивака и ми вкара оферта за Янтрата та ша видя кога почива жената и може да спретнем нещо.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Пък аз от банкети нямам време за такива гъдели!
Венци - на Чувството..или където и да е, ще си призная всичко, знаеш много добре.
Банкетите са много важни - не ги изпускай, особенно ако плаща работодателя !
ivo75,
Ти къде се загуби - напоследък не те мяркам, и ти ли банкетяса ??
Давайте дерзайте - Банкетясване до вампирясване...
Банкетите са много важни - не ги изпускай, особенно ако плаща работодателя !
ivo75,
Ти къде се загуби - напоследък не те мяркам, и ти ли банкетяса ??
Давайте дерзайте - Банкетясване до вампирясване...
Абе,то като се замисля утре като изляза от работа ще имам цели 2 часа свободно време......
Може и да извадя томаховката и да я размахам по старите бойни поля!
А относно вампирясването,то си е задължително

Може и да извадя томаховката и да я размахам по старите бойни поля!
А относно вампирясването,то си е задължително

-
- кандидат преподавател
Педро не съм се изгубил продто бях малко болен пък сега малкия го подкара .От 10 дни не моем го оправи.То повръщане после кашлица и сополи с гурелясали очи.Сега пък някви гъбички на устата и ни яде ни нищо.Само гледа да се сгуши в някой.Та така с незгоди към празниците.Гледам хубаво време ама сам гледач , че жената на работа.Който е на реката УСПЕХ. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75,
Познати истории, минали са ми през главата не един път.
Ще мине и ще замине.Бързо оздравяване ви желая.
А за реката - и аз ще си налягам парцалите...вчера си набих кочината с кал и при едно хлъзгане покрай хендеците щях да ида там дето и трактор не мое ме извади...добре че съм печен и с бързи реакции...Като е сухо е друго.Максимум за 1 риба не се струва вече...или 99.90% капо.Друго е през лятото и есента..да се отпуснеш на воля.
===============================================
Имам едни дребни заготовки за кефалчета - воблерски..попадна ми нещо, и мисля че може да се използва...ша може да ги лапат и по-дребни (но мерни) кефалета, ама ти ще кажеш като ти ги покажа..някой ден.
Познати истории, минали са ми през главата не един път.
Ще мине и ще замине.Бързо оздравяване ви желая.
А за реката - и аз ще си налягам парцалите...вчера си набих кочината с кал и при едно хлъзгане покрай хендеците щях да ида там дето и трактор не мое ме извади...добре че съм печен и с бързи реакции...Като е сухо е друго.Максимум за 1 риба не се струва вече...или 99.90% капо.Друго е през лятото и есента..да се отпуснеш на воля.
===============================================
Имам едни дребни заготовки за кефалчета - воблерски..попадна ми нещо, и мисля че може да се използва...ша може да ги лапат и по-дребни (но мерни) кефалета, ама ти ще кажеш като ти ги покажа..някой ден.
-
- сериозен играч
Днеска направих първото капо за 2009 година, след един час риболово (по-скоро висене) ми мина мерака, бях се вдървил от студ , и айде унас. Важното е любовта към спорта

nick71,
Къде го намери този сняг ?
От моите прозорци не се вижда такова нещо..А джипката каква е ?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз направих един излет днес.
Много офроуд, много лед и никаква риба.
Янтрата е замръзна по края и риболова е почти невъзможен иначе риби си има
Много офроуд, много лед и никаква риба.
Янтрата е замръзна по края и риболова е почти невъзможен иначе риби си има

-
- сериозен играч
Pedro покрай лома всичко си беше в сняг, а джипката е УАЗ корава машинкаPedro написа:nick71,