Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Дунав-всичко за и по реката
Днес хванах баси мешаната скара - към 40 риби за около 3 часа....всяк'ви - морунаж, платика, костур, таранка, скобар, деверига...и още няк'ви, които не ги знаех к'ви са.
Водата вреше от риба....баси....такъв не го помня Дунава от детството си....явно т'ва лято ще се цъка яко.
Водата вреше от риба....баси....такъв не го помня Дунава от детството си....явно т'ва лято ще се цъка яко.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

А шараните там ли са???? шаранитееееееееееееGODzillata написа:Днес хванах баси мешаната скара - към 40 риби за около 3 часа....всяк'ви - морунаж, платика, костур, таранка, скобар, деверига...и още няк'ви, които не ги знаех к'ви са.

-
- новобранец
От къде дойдоха тея шаранчета дето се ловят по Дунав сега,дали при тая висока вода не е заляло некакви развъдници в Румъния и да са влезли в реката.
- GODzillata
Ъхъм....имаше и 2 малки шаранчета....колкото плувкатаLightning написа:
А шараните там ли са???? шаранитееееееееееее

-
- разбира нещата
Вече може да издавате тайни за ряката ...
Вече се откриха доста места и евентуално каква риба излиза 
Сега се връщам от реката... въртях малко блеснарката, но комарите са повече от звездите
Просто не се издържа. То да ти се отще от риболова... Направо нямам желание да стъпа на Дунава
Все комари да бяха... Иначе хищника се е раздвижил(распера по-точно), но не иска да опита от примамките ми
Това е :

Сега се връщам от реката... въртях малко блеснарката, но комарите са повече от звездите

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Уж към 28 този месец трябва да пръскат....
-
- разбира нещата
То до тогава ще плъзне малария, а 28 е чак след 2 седмици... Иначе и аз разбрах така, че тогава щели да пръскат. А бе да пръскат и те декември месец... Мнгооооогооооо закъсняха!kutinchev написа:Уж към 28 този месец трябва да пръскат....

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Колега а къде ако не е тайна, че ми се ходи и на мен да поцъкамGODzillata написа:Днес хванах баси мешаната скара - към 40 риби за около 3 часа....всяк'ви - морунаж, платика, костур, таранка, скобар, деверига...и още няк'ви, които не ги знаех к'ви са.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бая път ще трябва да биеш.ShakE написа:Колега а къде ако не е тайна, че ми се ходи и на мен да поцъкамGODzillata написа:Днес хванах баси мешаната скара - към 40 риби за около 3 часа....всяк'ви - морунаж, платика, костур, таранка, скобар, деверига...и още няк'ви, които не ги знаех к'ви са.

...и то срещу течението.

- GODzillata
Не е тайна, колега, разбира се, че на Дунава ги цъках.ShakE написа: Колега а къде ако не е тайна, че ми се ходи и на мен да поцъкам

То и в Русе си имате Дунав, така че пробвай там, а не пред блока.

-
- новобранец
Вземи си Аутан. Струва към 8 лева - аз предпочитам стик. Супер ефикасно е. Винаги си държа едно в чантичката.Shankulov написа:...
Стига за много време и можеш да стоиш в облаци от комари

- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Голямата люспа написа:Вземи си Аутан. Струва към 8 лева - аз предпочитам стик. Супер ефикасно е. Винаги си държа едно в чантичката.Shankulov написа:...
Стига за много време и можеш да стоиш в облаци от комари
Сигурен ли си в това?

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
-
- новобранец
От опит говоря. Без аутан никъде не тръгвам.raev написа:Сигурен ли си в това?Кога запоследно гази в калта
Друг е въпроса ако някои от комарите са станали резистентни мутанти

Та нека да ви споделя, за съжаление без снимки.
Намерих си едно закътано местенце, където течението почти липсва и вече 3 дни ходя и си захранвам и чеша крастата с платики и костури на плувка.
Иначе мога да ви кажа, че никакъв Аутан не действа на дунавските комари! Миналата година бях с Аутан за мазане, сега съм такова за пръскане и ефекта е минимален. Просто като дойдат на ято и става напечено
Интересното е, че през деня докато пече няма грам комар...аз тогава главно ловя. И щом се свечери си вдигам багажа и изчезвам, че излизат гадините!
Намерих си едно закътано местенце, където течението почти липсва и вече 3 дни ходя и си захранвам и чеша крастата с платики и костури на плувка.
Иначе мога да ви кажа, че никакъв Аутан не действа на дунавските комари! Миналата година бях с Аутан за мазане, сега съм такова за пръскане и ефекта е минимален. Просто като дойдат на ято и става напечено

Интересното е, че през деня докато пече няма грам комар...аз тогава главно ловя. И щом се свечери си вдигам багажа и изчезвам, че излизат гадините!