Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Аз ще ви кажа какво прави.... Миналата седмица на рибния порт , там където е катера на ИАРА дойдоха хора от агенцията с една лодка на колесар пълна с мрежи и казаха , че са ги извадили от Мандрата и понеже имаше много рибари които мятаха за карагьоз , решиха показно и демонстративно да освобождават рибите , като разрязваха мрежата с ножа , след което прилежно ги диплеха по чувалите... Около половин час след това дойде един джип и някой каза , че това са бракониерите които редовно пускат мрежи в Мандрата... Поговориха си "на ушенце" с някои от иараджиите и какво беше изумлението ми когато ги видях най - спокойно да си прибират чувалите с мрежите в джипа и да си тръгват по-живо , по - здраво.... Нямаше да се учудя ако им бяха дали и касите с изчистената таранка...
Ето това уважаеми колеги , риболовци е И-А-Р-А.... агенцията на която ние плащаме , за да опазват и обогатяват рибното богатство на нашата страна...
Крадците от ИАРА , с показните акции и гръмките интервюта по медиите.... и ние очакваме от тези хора да работят за нас рибарите - въдичари... , само че те работят и се отчитат на рибарите - мрежари - бракониери...
Ето това уважаеми колеги , риболовци е И-А-Р-А.... агенцията на която ние плащаме , за да опазват и обогатяват рибното богатство на нашата страна...
Крадците от ИАРА , с показните акции и гръмките интервюта по медиите.... и ние очакваме от тези хора да работят за нас рибарите - въдичари... , само че те работят и се отчитат на рибарите - мрежари - бракониери...
- YordanDanev
- сериозен играч
Аз лично бях на Славянка вечерта когато на лов за мрежи и на другия ден гръмнаха медиите. Тогава ходих почти всеки ден вечерта там за риба и тези мрежи стояха там във човали но ми направи впечатление, че мрежите са старателно подредени и прибрани

Тези ги нарежда ме

- glarusa
- кандидат преподавател
Днес имах разговор с един от служителите на ИАРА,понеже се обадих за да съобщя че в езерото Вая от страната на Бриколажа има лодка,която хвърля мрежи!Въпросния господин,който не се представи сподели,че там можело да се хвърлят мрежи,по цялото протежение от светофара на стадион Черноморец до капчето имало издадени 24 лиценза за стопански риболов!Незнам до колко е вярно,но мисля че това е все едно да разделиш един басейн на пикаещи...и непикаещи!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- научил се да хвърля
glarusa написа:Днес имах разговор с един от служителите на ИАРА,понеже се обадих за да съобщя че в езерото Вая от страната на Бриколажа има лодка,която хвърля мрежи!Въпросния господин,който не се представи сподели,че там можело да се хвърлят мрежи,по цялото протежение от светофара на стадион Черноморец до капчето имало издадени 24 лиценза за стопански риболов!Незнам до колко е вярно,но мисля че това е все едно да разделиш един басейн на пикаещи...и непикаещи!
Пролетта бях на въпросното място и видях няколко лодки който или прибираха или пускаха мрежи. Беше посред бял ден. Явно найстина са си платили за лиценз.
Любишь медок – люби и холодок.
- каридата
- учете се от него
Ми тя Вая не фигурира в списъка на водоемите които са само за любителски риболов.Така че си е нормално.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

Че то останали риба вав Вая

...миризлива все още се намираa4kana написа:Че то останали риба вав Вая![]()

- gogobogo
- кандидат преподавател
Днес на Тръстиково 10 добри таранки и една голяма баба преди да завали снега.Рибата е набита в папура направо е в краката.Преди тона пробвах на Новоселци нищо освен корморани

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Щом има корморани има и риба, но явно не е активна ...
-
- научил се да хвърля
Мерси за споделената информация, но ме интересува каква е била стръвта ?gogobogo написа:Днес на Тръстиково 10 добри таранки и една голяма баба преди да завали снега.Рибата е набита в папура направо е в краката.Преди тона пробвах на Новоселци нищо освен корморани
- gogobogo
- кандидат преподавател
Ловях на бял и вердерварс или само на вердерварс.На второто вземаше по добре

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
- каридата
- учете се от него
А средецка как ли ще е след тея дъждове и снегове?
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

-
- научил се да хвърля
gogobogo написа:Ловях на бял и вердерварс или само на вердерварс.На второто вземаше по добре
Благодаря. Вердеваса си е топ стръв за зимата.
- gogobogo
- кандидат преподавател
Вчера като си тръгвах минах през Дебелт реката е много бърза и мътна, а след снощния дъжд поне още седмица трябва да забравим май

КЕФА ЦЕНА НЯМА.